January 9, 201510 yr Bravissimo!!! Doduše, nije baš Palermo, nego provincija, tačnije Gangi, po mnogima najlepša varošica (ako se tako može prevesti "borgo"). Vredi posetiti.A sneg na Siciliji ove godine, izuzetan dogadjaj...Dakle, severac, izvoli... Edited January 9, 201510 yr by Yael
January 9, 201510 yr Hvala, a posto sam prakticno sve servirano dobio, dajem lako. Pa ko prvi vidi zadatak, taj pobedjuje, siguran sam.
January 15, 201510 yr Konkretno, grenladska obala Bafinovog zaliva. Viđena iz aviona Dizeldorf-Vankuver
January 15, 201510 yr Pretpostavljao sam jer sam gledao neke emisije o avionima i o koridorima za avione preko Grenlanda itd.
January 15, 201510 yr Ovo je neka Mitteleuropa, a ja to slabo poznajem... Al' hajde da probam, odnekle moramo početi...Po zastupljenosti pinocchietto pantalona (produžene bermude), čini mi se da bi mogla biti Rumunija. Da nisi opet postovao Temišvar da nas zbuniš?
January 15, 201510 yr Hehe, nisam opet Temisvar postavio. Al' je i nama, a i Rumunima to susedna zemlja. A, mesto je?