August 7, 201510 yr Nista, evo jos pomoci, lezi na Limu, blizu granice sa Bosnom i Hercegovinom a isto tako i sa Crnom Gorom...
August 13, 201510 yr To je jedna banja (zapadno-centralna Srbija). U cijem okruzenju ima oko desetak manastira i 2-3 crkve. Evo jedne vrlo iteresantne crkvice u planini. Nadam se da ce ovo malo da olaksa stvari.
December 7, 201510 yr Ajd Subotica? Daj da probamo da ozivimo temu. U pitanju je domaci zooloski vrt.
December 14, 201510 yr Da nisu ova ostrva što pripadaju Portugalu, gdje si bila skoro, čini mi se? Ovo je neka vrlo bujna vegetacija, a znam da mi je isti utisak bio kad sam gledala te fotke.
December 14, 201510 yr Ehehe, jesu ta ostrva što pripadaju Portugalu.Ovo je ostrvo Terceira, a na slici je krater vulkana u koji sada može da se uđe. https://en.wikipedia.org/wiki/Algar_do_CarvãoPitaj, Awinaken
December 14, 201510 yr Heh, pogodih! Mnogo je lijepo!Evo sljedeće. Nadam se da nije toliko lako/teško.
December 30, 20159 yr On 12/14/2015 at 11:17 AM, awinaken said: Heh, pogodih! Mnogo je lijepo! Evo sljedeće. Nadam se da nije toliko lako/teško. Mogao bi biti Hollywood?