April 21, 201510 yr Klimatizovana pravoslavna hrišćanska crkva kraj puta u Mataruškoj Banji, am I right?
April 21, 201510 yr Bravo, bravo. Slikano prošle godine. Inače, svako mi je tamo umesto "dobar dan" rek'o da je banja propala. ***** te Srbijo.
April 22, 201510 yr Mogu li da zamolim severca, koji uvek ima neku sliku u rukavu, za novi izazov? Moze jedna na brzaka. Narocito sto sutra idem na turu Hrvatska-Slovenija-Italija. Dok ne stignu nove, idemo malo iz arhive.
April 27, 201510 yr Vratih se sa puta, a niko da odgovori, a nije uopste tesko. U pitanju je jedna banja cije je navodno otkrice prikazano gore.
April 27, 201510 yr Nije. Da malo pomognem, setao jedan kralj i lovio, ustreljena lovina mu upala u neku rupu sa blatom, izvukli je, a rane nema. I tako nastade banja.
April 28, 201510 yr Da malo pomognem, setao jedan kralj i lovio, ustreljena lovina mu upala u neku rupu sa blatom, izvukli je, a rane nema. I tako nastade banja. Eto šta se desi kad si okružen uvlakačima:"Naravno da niste promašili jelena, vaše visočanstvo, pa vi nikada ne promašujete. To je samo ovo blato njemu izlečilo rane"
April 28, 201510 yr Eto šta se desi kad si okružen uvlakačima:"Naravno da niste promašili jelena, vaše visočanstvo, pa vi nikada ne promašujete. To je samo ovo blato njemu izlečilo rane" Hahaha, dobro si me nasmejao. Moguce da je i tako bilo. Od one vode sto sam tamo probao, mogao sam samo sra*ku da dobijem.
April 28, 201510 yr Немам тренутно на располагању адекватну слику за ову игру, је л' може нешто са интернета или да постави неко други?
April 29, 201510 yr evo ja ću biti bezobrazan pa ću postaviti jednu iz svoje arhive. Nemojte samo kao onu iz Valensije da pogađate dve godine . Hoću grad i lokalitet? Znam da vi to možete i umete. Imate rok do sutra, do 15 časova.