Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Klub putnika

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Klimatizovana pravoslavna hrišćanska crkva kraj puta u Mataruškoj Banji, am I right?  smartass

Bravo, bravo.  :spot:

Slikano prošle godine. Inače, svako mi je tamo umesto "dobar dan" rek'o da je banja propala. ***** te Srbijo. :bang:  

:banana:

Mogu li da zamolim severca, koji uvek ima neku sliku u rukavu, za novi izazov? :ang:

:banana:

Mogu li da zamolim severca, koji uvek ima neku sliku u rukavu, za novi izazov? :ang:

Moze jedna na brzaka. Narocito sto sutra idem na turu Hrvatska-Slovenija-Italija.  :banana:

Dok ne stignu nove, idemo malo iz arhive.  smartass

OXMKdVTl.jpg

Vratih se sa puta, a niko da odgovori, a nije uopste tesko.  :ll:

U pitanju je jedna banja cije je navodno otkrice prikazano gore. 

Бат у Енглеској?

Nije. 

Da malo pomognem, setao jedan kralj i lovio, ustreljena lovina mu upala u neku rupu sa blatom, izvukli je, a rane nema. I tako nastade banja. :D

Карлове Вари?

Da malo pomognem, setao jedan kralj i lovio, ustreljena lovina mu upala u neku rupu sa blatom, izvukli je, a rane nema. I tako nastade banja. :D

Eto šta se desi kad si okružen uvlakačima:

"Naravno da niste promašili jelena, vaše visočanstvo, pa vi nikada ne promašujete. To je samo ovo blato njemu izlečilo rane"  :hihi:  :hihi:

Eto šta se desi kad si okružen uvlakačima:

"Naravno da niste promašili jelena, vaše visočanstvo, pa vi nikada ne promašujete. To je samo ovo blato njemu izlečilo rane"  :hihi:  :hihi:

Hahaha, dobro si me nasmejao. Moguce da je i tako bilo. Od one vode sto sam tamo probao, mogao sam samo sra*ku da dobijem.  ::crazy:

Немам тренутно на располагању адекватну слику за ову игру, је л' може нешто са интернета или да постави неко други? :)

evo ja ću biti bezobrazan pa ću postaviti jednu iz svoje arhive. Nemojte samo kao onu iz Valensije da pogađate dve godine  :spot:. Hoću grad i lokalitet? Znam da vi to možete i umete. Imate rok do sutra, do 15 časova. 

p4290939.jpg

Uff, rok se priblizava, a nema resenja.  :102:

Da nije neka bivsa republika SSSR-a?