September 28, 200915 yr B92, Parapshihopatologija, Forum filoloskog fakulteta-odsek japanski jezik, Elite Security, Svet kompjutera
December 15, 200915 yr rapidserbia, elitesecurity, ponekad bacim pogled takodje na tripadvisor, na b92 pratim ekonomske teme, kao i na slicnim forumima i to prema temi koja me zanima. Uglavnom sam najaktivniji ovde, i na rapidu
December 15, 200915 yr Hm, poslednjih godina više sam čitač no učesnik, a u bookmarkcima mi je ostalo samo šest foruma, scifi centar, at-at, znak sagite, yumetal, popboks i kps.
December 16, 200915 yr Volim forum na www.freebiking.org,aktivan sam na malopre pomenutom ali retko kad pisem...Inace to je sajt i za bicikliste i za ljubitelje prirode i moze se naci dosta korisnih informacija na njemu...
December 16, 200915 yr Samo forum Kluba Putnika Srbije Nije daleko od istine jer nisam nijedan drugi formu posetio vec duze vreme, zadnji koji sam cito je elitesecurity.
December 16, 200915 yr Hmmm... sem KPS-a, skyscrapercity-forum vrlo aktivno i cikloberzu uglavnom posmatrački. Učlanjen sam na još 6-7 foruma, ali ih vrlo slabo pratim, jer mi trenutno nisu nešto interesantni...
December 16, 200915 yr mnogo puta me neka pretraga odvede na elite security pa citam,mislim da nisam uclanjena. clan sam na b92 ali retko koristim... ljudi moji, kako se tamo forumasi ne podnose medjusobno, pa to je smesno kao deca, i kao da im je taj forum sve sto imaju u zivotu to je to sto se mojih foruma tice.
December 16, 200915 yr Pored KPS-a tu su i Airserbia, Beobuild, CikloBerza, Elitesecurity, B92, Popboks i Thorn Tree. Za sada samo u ulozi voajera-opsesivca
December 22, 200915 yr Arsenal-Serbia, AV forums i Satelitski forum su u poslednje vreme jedini forumi (osim ovog) koje posecujem. Izbegavam sve one na kojima se bistri politika, obicno se na takvim mestima na smrt posvadjam sa istomisljenicima.
December 24, 200915 yr Beobuild, CikloBerza, B92, Popboks, Mladi Istrazivaci Srbije, EGEA ( European Geography Association for students and young geographers)... ali jedan od najzanimljivijih jeste KPS
January 11, 201015 yr bjuti sta je sa srbovanjem? kad ce to da proradi? Nisam bio neki aktivni, ali sam voleo da gvirnem.