19 hours ago19 hr On 11/1/2025 at 11:21 PM, exalted_flesh said:ja sam vadio krajem jula ove godine za oktobar preko https://thaiconsulate.rs/vize/poslao poslednja 3 izvoda iz banke spojena u jedan pdf (dvojezicni je izvod skinut sa e-banking bez odlaska u banku), booking confirmation za prvi smestaj tamo, selfi uhvacen telefonom, rezervisan let u PDF-u, sken pasosa + LKdobio sam vizu na mejl posle 2-3 danatetka na pasoskoj u BKK nije ni gledala vizu, zveknula pecat i to je to.mozda je bolje aplicirati preko ovoga nego preko https://www.thaievisa.go.th/ jer je osoba sa kojom sam komunicirao mejlom verovatno najprijatnija osoba ikada u bilo kom konzulatu/ambasadi (gospodja Tanasijevic) a i tu su u BG zlu ne trebalo :)izvinjavam se za dupli post, i nadam se da nije kasno, ali - ja se ne bih kockao sa visa on arrival iz dva razlogaiako je ova viza prakticno sprdnja u poredjenju sa vizama za UK/US/AUS ipak uvek postoji mogucnost da je ne dobijete iz kog god razloga, a put do tamo kostameni je prvi let ka tamo bio preko air serbia i nisam mogao da zavrsim online check-in dok ne uploadujem e-visa koji sam dobio preko gore pomenutog linka, ne kazem da bi druge avio kompanije insistirale na tome ali opet pretpostavljam da postoji mogucnost. Kod nas na aerodromu su me na check in salteru pitali da li nam treba viza za tajland??? tako da kapiram ako ne radite online check-in mozete da prodjete i bez ovoga na samom aerodromu, ali opet meni je to sve nepotreban streshehe verujem da je najprijatnija osoba ikada ali im je i cena dva i po puta skuplja nego kad sam posaljes tu istu dokumentaciju koju si prikupio, na zvanican sajt Tajlandske vlade za evize...
32 minutes ago32 min istina ;)samo prenosim iskustvo koje je bilo jako bezbolno, a i ti rece ".I da, na kraju mi kaze da sam aplikaciju odradio poreko Generalnog Konzulata Tajlanda u Beogradu, ne bi bilo problema"tako da ne znam, moguce da bi i tebi bilo lakse da si isao ovim putem, a racunam i da ako imam pare za tajland imam valjda i jos 30 evra ili koliko je vec razlika da razresim sve u 5 minuta umesto zvanja telefonom nekog u Atini i mlacenja dve nedelje sa nekih 600 dokaza i papiranemoj me shvatiti pogresno, samo naglas razmisljam, a svako neka resi sta mu najbolje odgovara ;)