Posted October 16 Sta si im dostavio kao dokaz o trenutnoj lokaciji? @bam-bam Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 16 4 hours ago, Playa said: Sta si im dostavio kao dokaz o trenutnoj lokaciji? @bam-bam samo sam slikao prvu stranicu licne karte, i slika se kaci u jpg file, koliko se secam Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 16 Nemoj zaboraviti da sve avionske karte spakuješ u jedan pdf, inače neće prihvatiti. Samo ih pejstuješ jednu ispod druge. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 17 @Lazar @bam-bam Hvala puno! Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 28 Poštovanje dobri putnici ! Vidim da je dosta uloženo u ove informacije ovde i ne znam da li je mesto za naredno pitanje, ali je aktivan najskoriji forum i treba mi pomoć. Moj drug koji je takodje član ovog foruma je na relaciji Vijetnam - Tajland i okolina u narednom periodu i treba mi da se preuzme jedan mobilni telefon i da se donese u Srbiju. Oko svega se možemo dogovoriti, ukoliko ima raspoloženih da pomognu. Srecan put svima i lepo iskustvo zelim! a ko moze, zamolio bih da se javi na Email: predragendava@gmail.com. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites