Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Klub putnika

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Kucni ljubimci

Featured Replies

Ja imam mačora... hteo sam da ga nazovem Mau, kako bi umeo da izgovori svoje ime, ali su ga ostali ukućani prekrstili u Cile. Mnogo je blesav, a kada sam ga dobio bio je najnesposobnije mače na svetu... mali, mršav, sav nikakav... A danas... eh, danas su sve mačke iz mog kraja njegove, nema kojoj nije napravio male mačiće, pravi Mačak Fric :)))

Najnovije Giletove avanture. Epizoda Gile hrče:

http://www.youtube.com/watch?v=I7w22A_1DZE

hahahahahahahaha........ja ne mogu da verujem....Nikad nisam video ni da pas ovako cvrsto spava, a kamoli da hrce. Od ovoga otpada boja sa zidova...

Gileta za predsednika  klanj::

Meni je još smešnije što spava na leđima, sa šapama podignutim u vis.  :)

Kapiram da će Giletovo hrkanje od simpatičnog vremenom prerasti u nepodnošljivo, s obzirom da je on još uvek beba.

hteo sam da ga nazovem Mau, kako bi umeo da izgovori svoje ime

hehe  ;D

• 1 month later...

Ja sam skoro nabavio malo mace koje planiram da poklonim devojci sad za Novu Godinu ali ce generalno ostati kod mene jos neko vreme jer treba da mu se napravi pasos a i nekako mi priraslo za srce  :angel:

Da li imate kucnog ljubimca? Kojeg?

Ako ne, zasto?

Ja mislim da kucni ljubimci mnogo pomazu pri oslobadjanju od stresa, za ovih nekoliko dana od kako je mace kod mee imam utisak da sam manje depresivan  :spot:

Nedavno sam nabavio stene chihuahua-e a kako nameravam ovo leto da posetim Srbiju (iz Kanade), zanima me kako se pravi pasos za pse ili macke? Ima li neko nesto da me posavetuje sta sve treba da uradim da me ne bi stjuardese i carinici maltretirali i izbacili iz aviona?

Pa to ne bi trebalo da je problem...verovatno postoje razlike u propisima, izmedju zemalja, ali sigurno nisu velike...

Uglavnom, u Srbiji nakon odradjenih svih vakcinisanja imas pravo da kod svog veterinara zatrazis pasos (oko 1000din.) i to je to...kasnije svakako treba proveriti i kakva je politika prevoznih kompanija po tom pitanju ;)!

Imao

Pse: Škotske ovčare i kojekakve džukce

Mačke: gomilu raznih običnih i jednu sijamsku

Zmije, žabe, guštere, domaće hrčke, divlje patke, barske kornjače, ježeve, zečeve, zebe, ribice, u akvarijumu i bazenčiću..

Verovatno sam zaboravio još koješta.

Od kad živim u Novom Sadu u stanu nemam ništa živo sem cimer-Matića.

Imao

Zmije, žabe, guštere, domaće hrčke, divlje patke, barske kornjače, ježeve, zečeve, zebe, ribice, u akvarijumu i bazenčiću..

Meni je ovo bolesno

pa nije valjda divljim životinjama mjesto u kuci, stanu :-\

...u akvarijumu, bazencicu....

SIC

Meni je ovo bolesno

Meni nije, postoji neshto shto se zove dvorishte. Vecina tih zivuljki se kod mene i razmnozavala tako da su sasvim sigurno imali pristojne uslove. Bolesnije je recimo shto sam skupljao kolekcije leptira.

Ili si mozda skontao da mi je sve to djuture stojalo u jednom akvarijumu? :)

Pa to ne bi trebalo da je problem...verovatno postoje razlike u propisima, izmedju zemalja, ali sigurno nisu velike...

Uglavnom, u Srbiji nakon odradjenih svih vakcinisanja imas pravo da kod svog veterinara zatrazis pasos (oko 1000din.) i to je to...kasnije svakako treba proveriti i kakva je politika prevoznih kompanija po tom pitanju ;)!

Hvala! Ako je samo to onda nije problem. Stvarno ne znam nista o tome osim ono sto sam na ponekom filmu video - karantin 3 nedelje i ostala sr... Ja idem za Srbiju na 5 nedelja i ako pas mora da bude u karantinu 3 nedelje, ni za njega ni za mene to ne bi bio odmor vec mucenje.

• 3 weeks later...

Nemam za sada kucnog ljubimca, na zalost, mada se nadam da cu jednog dana postati ponosna vlasnica nekog prelepog haskija. flowers::

ja cu kucne ljubimce uskoro nabaviti! sobzirom da zivim u garsonjeri idem kevinom logikom: nabavicu ribice. Ali nisam za obican akvarijum nego sam nasao u skoli stari pokvareni televizor. Povadio sam sve napolje, uzeo neku zastitnu plastiku koja je isla preko katodne cevi. Dao sam drugu mere kako da mi isece staklo, polepio to sve i obio akvarijum u televizoru! Sad samo treba da nabavim propratni materijal, maencice, alge i ribice, i  da skontam kako filter da napravim.  ::crazy:

ja cu kucne ljubimce uskoro nabaviti! sobzirom da zivim u garsonjeri idem kevinom logikom: nabavicu ribice. Ali nisam za obican akvarijum nego sam nasao u skoli stari pokvareni televizor. Povadio sam sve napolje, uzeo neku zastitnu plastiku koja je isla preko katodne cevi. Dao sam drugu mere kako da mi isece staklo, polepio to sve i obio akvarijum u televizoru! Sad samo treba da nabavim propratni materijal, maencice, alge i ribice, i  da skontam kako filter da napravim.  ::crazy:

Hahaha,a ribice ce plivati tako sto ces ti komandama na daljinskom od tv-a pritiskati odredjene dugmice  :spot:

• 4 weeks later...

Ej, sjajno!

Ne znam kako mi je promakao ovaj post...

Ajde okači neke slike akvarijuma. Rado bih napravio nešto slično.

Akvarijum nikako da napravim... Raspitao sam se za ribice, ima neke sitne crvene i srebrne za 60 din po komadu. Filteri mogu da napravim i od plasticne flase (jer se nece videti) samo treba da kupim neke kuglice od aktivnog uglja i specijanu vatu. Bas cu to sledece nedelje da uradim. Umalo i da zaboravim.  :)

Veliki sam ljubitelj pasa, odrasla sam uz njih, da mogu sve bih ih usvojila  ::crazy:  Omiljena rasa: mešanci. Imam šestogodišnju ženku, a očekujemo i prinove uskoro  :)

Jednom sam imala i pauka, meksičku tarantulu.  :ll: Zapravo, ta tarantula nije ni bila moja, već me je prijatelj iz Tuzle zamolio da je uzmem od čoveka iz Niša i da bude kod mene dok se ne vidimo. Posle 2 meseca pauk je otišao, a baš sam se bila vezala  :( Razmišljam da kupim jednu sebi, nije zahtevna za održavanje, ne jede svakodnevno, tako da je to prava stvar, pogotovu za ljude koji često nisu kod kuće.