Posted December 10, 2011 Da li je neko proverio iz prve ruke koliko iznosi povratna Bg -> Zg po novom redu/cenovniku vožnje? Ako je, kao što Rex reče, 30% popusta na kartu, povratna izađe 4.200, ne 3.000. @AleksaSRB Neverovatno koliko nam se destinacije poklapaju! Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted December 10, 2011 Hehehe, istina. Izgleda da nas vuku slicna mesta. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted December 15, 2011 Elem uskoro bih isla do Zagreba interesuje me ukoliko bih uzela povratnu kartu, neko je gore spomenuo popust na povratnu kartu, a uz to sam i student , da li na tu kartu imam oba popusta i zna i neko koliki je popust sve ukupno? Hvala Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted December 15, 2011 Elem uskoro bih isla do Zagreba interesuje me ukoliko bih uzela povratnu kartu, neko je gore spomenuo popust na povratnu kartu, a uz to sam i student , da li na tu kartu imam oba popusta i zna i neko koliki je popust sve ukupno? Hvala Popust se odnosi samo za povratnu kartu za 2 - 5 osoba koje zajedno putuju. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted December 15, 2011 I da li neko na kraju krajeva ima pouzdanu informaciju koliko kosta povratna karta? Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted December 15, 2011 I da li neko na kraju krajeva ima pouzdanu informaciju koliko kosta povratna karta? 44 EUR za jednog putnika, 66 EUR za 2, 88 EUR za 3, 110 EUR za 4, 132 EUR za 5 putnika Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted December 21, 2011 Povratna karta do Zagreba košta 4586 dinara. U jednom pravcu iznosi polovinu ove sume (?!), proverio na licu mesta. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted December 23, 2011 Pa ne znam sta se cudis.Ne daju popuste za povratnu.Jedino za grupna putovanja. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 12, 2012 evo korisnih novih infoa.....4xpovratne bg-zg=12.353,oo...bez rezervacije(nije potrebna jer uvek ima mesta)...vaznost karte je mesec dana......sve pod uslovom da 4putnika ode i vrati se zajedno i jos nesto vazno:cuvajte se lopova.....nas je kondukter upozorio,nismo poslusali i bili smo pokradeni. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 12, 2012 Citam ove postove o kradjama po vozovima i stalno se iznova iscudjavam jer sam od onih koja je ubedjena da me niko nikada nece nasamariti. A spavala sam po svakojakim rupama i vozovima bez kupea i otkopcanom tasnom u Lisabonskoj 28ci i uzduz i popreko po Barsi i Madridu... U Stanbolu na Bosforu mi cak taksisata vratio neki sirotinjski Nikon od 4 megapiksela u hostel... Samo cekam da mi jednom prilikom istresu poslednji dinar pa da se opametim. ....nek ostave neki evro i pasos da mogu da se vratim kuci Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 13, 2012 Pozdrav svima na forumu. Da ne bih otvarao posebnu temu, nadam se da ću ovde naći odgovor. Zanimaju me cene prevoza od Beograda do Zagreba (voz, bus, kombi). Planiram da idem sredinom aprila pa mi trebaju vaša iskustva i ako znate koliko šta košta. Hvala unapred Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 13, 2012 Pozdrav svima na forumu. Da ne bih otvarao posebnu temu, nadam se da ću ovde naći odgovor. Zanimaju me cene prevoza od Beograda do Zagreba (voz, bus, kombi). Planiram da idem sredinom aprila pa mi trebaju vaša iskustva i ako znate koliko šta košta. Hvala unapred Voz I da li neko na kraju krajeva ima pouzdanu informaciju koliko kosta povratna karta? 44 EUR za jednog putnika, 66 EUR za 2, 88 EUR za 3, 110 EUR za 4, 132 EUR za 5 putnika Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 13, 2012 Ne Rax, bilo je uzasno tesko pogledati vrh iste strane na kojoj postavis pitanje!? Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 14, 2012 Hvala Rax. Nije bilo teško pogledati vrh strane, video sam odgovore ali sam hteo za svaki slučaj da proverim da se nisu promenile cene. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 22, 2012 Jel zna mozda neko kolika je cena od Sida do Zagreba posto imam flexi pa da ne placam od BG-a il mozda cak da predjem granu pa tamo kupim kartu jel neka velika usteda sa obzirom da nas ide dvoje i jel i od Sida vazi da drugi ide po ceni 50% manjoj? Hvala unapred an info Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 22, 2012 Jel zna mozda neko kolika je cena od Sida do Zagreba posto imam flexi pa da ne placam od BG-a il mozda cak da predjem granu pa tamo kupim kartu jel neka velika usteda sa obzirom da nas ide dvoje i jel i od Sida vazi da drugi ide po ceni 50% manjoj? Hvala unapred an info Povratna Šid - Zagreb je oko 32 EUR, za popust od 50% za saputnika nisam 100% siguran da li ima od Šida, moraš se raspitati u ŽS-u. Za cene Tovarnik - Zagreb vidi http://www.hznet.hr. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 23, 2012 Jel zna mozda neko kolika je cena od Sida do Zagreba posto imam flexi pa da ne placam od BG-a il mozda cak da predjem granu pa tamo kupim kartu jel neka velika usteda sa obzirom da nas ide dvoje i jel i od Sida vazi da drugi ide po ceni 50% manjoj? Hvala unapred an info Povratna Šid - Zagreb je oko 32 EUR, za popust od 50% za saputnika nisam 100% siguran da li ima od Šida, moraš se raspitati u ŽS-u. Za cene Tovarnik - Zagreb vidi http://www.hznet.hr. Moralo bi da vazi, posto je stanica Sid na teritoriji ZS. Jedino je problem sto se takva karta mora kupiti u Sidu. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 23, 2012 Moralo bi da vazi, posto je stanica Sid na teritoriji ZS. Jedino je problem sto se takva karta mora kupiti u Sidu. Ne mora se kupiti u Šidu. U kompjuteru se nalaze sve relacije. Do duše, rospije na blagajni u Beogradu verovatno će ti reći da ne može. Najbolje u agenciji Wasteels ili Putnik. Nema provizije. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 23, 2012 Moralo bi da vazi, posto je stanica Sid na teritoriji ZS. Jedino je problem sto se takva karta mora kupiti u Sidu. Ne mora se kupiti u Šidu. U kompjuteru se nalaze sve relacije. Do duše, rospije na blagajni u Beogradu verovatno će ti reći da ne može. Najbolje u agenciji Wasteels ili Putnik. Nema provizije. Ne moze, na zalost. Takva su pravila na zeleznici. Karta se prodaje od mesta kupovine, osim u nekim izuzetnim slucajevima. To je zbog toga da se ne bi kupovale karte od granice za inostranstvo, a do granice koristio cenovnik za unutrasnji saobracaj. Takodje nije dozvoljeno kombinovanje vise povlastica na jednoj karti (npr. City Star i jos neka). Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 23, 2012 Ne mora se kupiti u Šidu. U kompjuteru se nalaze sve relacije. Do duše, rospije na blagajni u Beogradu verovatno će ti reći da ne može. Najbolje u agenciji Wasteels ili Putnik. Nema provizije. Ne moze, na zalost. Takva su pravila na zeleznici. Karta se prodaje od mesta kupovine, osim u nekim izuzetnim slucajevima. To je zbog toga da se ne bi kupovale karte od granice za inostranstvo, a do granice koristio cenovnik za unutrasnji saobracaj. Takodje nije dozvoljeno kombinovanje vise povlastica na jednoj karti (npr. City Star i jos neka). Nije to pravilo, već bezobrazluk. Napisah ti gore gde možeš da kupiš u Beogradu kartu od Šida. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 23, 2012 Ne mora se kupiti u Šidu. U kompjuteru se nalaze sve relacije. Do duše, rospije na blagajni u Beogradu verovatno će ti reći da ne može. Najbolje u agenciji Wasteels ili Putnik. Nema provizije. Ne moze, na zalost. Takva su pravila na zeleznici. Karta se prodaje od mesta kupovine, osim u nekim izuzetnim slucajevima. To je zbog toga da se ne bi kupovale karte od granice za inostranstvo, a do granice koristio cenovnik za unutrasnji saobracaj. Takodje nije dozvoljeno kombinovanje vise povlastica na jednoj karti (npr. City Star i jos neka). Nije to pravilo, već bezobrazluk. Napisah ti gore gde možeš da kupiš u Beogradu kartu od Šida. Na stranu poslovnost i bezobrazluk, ali ako se uzme od Sida kao granicnog mesta( ne moze u Beogradu po ponudi City Star), onda kosta kao od Beograda pa nema svrhe. Problem je u propisima i tarifama a sve u cilju naplatiti sto vise. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 23, 2012 Na stranu poslovnost i bezobrazluk, ali ako se uzme od Sida kao granicnog mesta( ne moze u Beogradu po ponudi City Star), onda kosta kao od Beograda pa nema svrhe. Problem je u propisima i tarifama a sve u cilju naplatiti sto vise. Da li si pokušao kupiti kartu? Možda su hteli da ti prodaju kartu Šid(Gr) - Zagreb, pa zato ne može CityStar. Ti probaj da kupiš Šid - Zagreb i onda nema prepreka da se uzme CityStar i u Beogradu, u pomenutim agencijama. Razlika između Šid i Šid(Gr) je u tome što Šid obeležava stanicu Šid, a Šid(Gr) tačku gde se seku pruga i granica. Između Šid i Šid(Gr) ima 6 tarifnih kilometara na teritoriji Srbije. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 23, 2012 Na stranu poslovnost i bezobrazluk, ali ako se uzme od Sida kao granicnog mesta( ne moze u Beogradu po ponudi City Star), onda kosta kao od Beograda pa nema svrhe. Problem je u propisima i tarifama a sve u cilju naplatiti sto vise. Da li si pokušao kupiti kartu? Možda su hteli da ti prodaju kartu Šid(Gr) - Zagreb, pa zato ne može CityStar. Ti probaj da kupiš Šid - Zagreb i onda nema prepreka da se uzme CityStar i u Beogradu, u pomenutim agencijama. Razlika između Šid i Šid(Gr) je u tome što Šid obeležava stanicu Šid, a Šid(Gr) tačku gde se seku pruga i granica. Između Šid i Šid(Gr) ima 6 tarifnih kilometara na teritoriji Srbije. Rax, poslao sam ti PM. Pozdrav Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 31, 2012 Zdravo svima! Da li znate slučajno koliko bi autobuska karta do Zagreba mogla da košta i koji autoprevoznik je najpovoljniji? Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted June 1, 2012 Oko 25eura...nisam uporedjivao i ne znam koji je najpovoljniji - ja sam isao, mislim, onom Cazmom ! Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites