January 5, 200817 yr Sever - Malmö, Sverige Jug - Lisboa, Portugal Zapad - New Orleans, USA Istok - Praha, Ceska Republika Skromno
January 6, 200817 yr Sever - Malmö, Sverige Jug - Lisboa, Portugal Zapad - New Orleans, USA Istok - Praha, Ceska Republika Skromno Sto skromno, dovoljno daleko Hej, samo zar ti se ne cini da ti je mozda najzapadnija ujedno i najjuznija?
January 6, 200817 yr Mislim da svaki kilometar vredi... pa cak i da ti je naistocnija tacka Vrshac npr. Neki ljudi svojim neznanjem, nazalost, nisu ni do Vrshca dogurali a ti si video, po meni, jedan od najlepshih Evropskih gradova. Prag je stvarno neverovatno mesto.
January 6, 200817 yr Sever - Petrograd, Rusija Jug - Bar, Crna Gora Zapad - Umag, Hrvatska Istok - Rostov na Donu, Rusija
January 7, 200817 yr istok: Gaziantep, Turska (37*40' IGD) zapad: Marakes, Maroko (8* ZGD) sever: Bremen, Nemacka (53*05' SGS) jug: Hurgada, Egipat (27*11' SGS) najdalje kopnom: Akaba, Jordan (oko 3300 km)
January 8, 200817 yr Najudaljenija tacka koju sam ikada posetio je Johannesburg, South African Republic.
January 13, 200817 yr Najistocnije - Tokyo, Najzapadnije - Calgary, Najsevernije - Hamburg, Najjuznije - Asuan
January 16, 200817 yr Uuuh ja tek treba da se otisnem u daljine Sever - London Zapad - Lisabon Istok - Bodrum Jug - Ohrid
March 17, 200817 yr ..jel vazi i za mene sto sam.................daleko Evo me na dnu Afrike...a naj juznije sam bila na rtu dobre nade,nedaleko odavde. Naj severnije u Oslu,zapad Milano i na istoku Varanazi.
April 2, 200817 yr Dumbarton, Scotland Jefferson City, MO, USA Hurghada, Egypt Luxor, Egypt za leto planiram pomeranje najjuznije destinacije... a i daljinski maksimum, verovatno...
April 15, 200817 yr Najistocnije - Tokyo, Najzapadnije - Calgary, Najsevernije - Hamburg, Najjuznije - Asuan Zaboravih da editujem... najjuznije, doslo do promene - Goa
June 16, 200817 yr Sever-Trondhajm, Norveska (u skorije vreme ovu geografsku sirinu necu preci na severu) Zapad-Lisabon (takodje) Jug-Atina, za 3 nedelje bice Sidnej Istok-Solun, nisam se mnogo bavio istokom nazalost, ali za nedelju dana bice Seul, pa Sidnej.
June 25, 200817 yr Singapore ne treba ni da pominjem, jer sam stigla do Australije, ne znam tacno koja je naj udaljenuja tacka... Sydney, Uluru ili mozda Cairns. Sve u svemu neverovatno je iskusto 30 sati letenja. Posle toga svaka kilometraza je smesna.
July 19, 200817 yr Pomerena granica ka istoku , pa strane sveta sad zvuce ovako: Sever: Hel, Poland (poluostrvo, malo iznad Gdanska). Zapad: Washington DC, USA. Jug: Margate, South Africa (to mu obalom dodje malo ispod Durbana ka zapadu i severnije je od Melbourna, ali necemo valjda 2 iste tacke ). Istok: Melbourne, Australia (ova mu dodje i najdalja 15410km).
July 23, 200817 yr Updated today: Zapad: Cabo de Roca, Portugal (najzapadnija tacka kontinentalnog dela Evrope) Sever: Sankt-Peterburg Istok: Moskva Jug: Santorini
August 26, 200816 yr Pomerena granica ka severu , pa strane sveta sad zvuce ovako: Sever: Moscow, Russia. Zapad: Washington DC, USA (2004). Jug: Margate, South Africa (to mu obalom dodje malo ispod Durbana ka zapadu i severnije je od Melbourna, ali necemo valjda 2 iste tacke ) (1997). Istok: Melbourne, Australia (ova mu dodje i najdalja 15410km) (2008).
August 30, 200816 yr Ovako... Najsevernija tacka gde sam za sada bio je London (mada je Peking jos severnije, ali on vise pripada Istoku ) Najzapadnija tacka je LA i duz zapadne obale SAD-a Najistocnija tacka je Sydney i Peking ajde da kazem Najjuznija Melbourne
August 30, 200816 yr Hajde jos da nabrojim i ostale daleke destinacije koje nisam pomenuo u predjasnjem postu, posto je to generalno tema... Singapore, Bangkok, Dubai, Doha, mnogo malih mesta duz zaliva u okolini Melbourne-a, Luxor vec nije tako daleko, tako da od tih bas dalekih bi to bilo to, za sada..
August 30, 200816 yr Ledja, po nabrojanim destinacijama, covek bi skoro pa mogao da zakljuci da radis kao cabin crew za Emirate Lete na svim pomenutim..
August 30, 200816 yr Radim u avijaciji, ali nisam flight ili cabin crew, niti radim za Emirates, ali svaka cast za pronicljivost, isti si Foks Molder ili Dejna Skali, zavisi