Posted January 5, 2008 Sever - Malmö, Sverige Jug - Lisboa, Portugal Zapad - New Orleans, USA Istok - Praha, Ceska Republika Skromno Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted January 6, 2008 Sever - Malmö, Sverige Jug - Lisboa, Portugal Zapad - New Orleans, USA Istok - Praha, Ceska Republika Skromno Sto skromno, dovoljno daleko Hej, samo zar ti se ne cini da ti je mozda najzapadnija ujedno i najjuznija? Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted January 6, 2008 Mislim da svaki kilometar vredi... pa cak i da ti je naistocnija tacka Vrshac npr. Neki ljudi svojim neznanjem, nazalost, nisu ni do Vrshca dogurali a ti si video, po meni, jedan od najlepshih Evropskih gradova. Prag je stvarno neverovatno mesto. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted January 6, 2008 Sever - Petrograd, Rusija Jug - Bar, Crna Gora Zapad - Umag, Hrvatska Istok - Rostov na Donu, Rusija Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted January 7, 2008 istok: Gaziantep, Turska (37*40' IGD) zapad: Marakes, Maroko (8* ZGD) sever: Bremen, Nemacka (53*05' SGS) jug: Hurgada, Egipat (27*11' SGS) najdalje kopnom: Akaba, Jordan (oko 3300 km) Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted January 7, 2008 Sever-Stockholm Jug-Mombasa Zapad-Cozumel/Mexico istok-Bangkok Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted January 8, 2008 Najudaljenija tacka koju sam ikada posetio je Johannesburg, South African Republic. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted January 13, 2008 Najistocnije - Tokyo, Najzapadnije - Calgary, Najsevernije - Hamburg, Najjuznije - Asuan Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted January 16, 2008 Uuuh ja tek treba da se otisnem u daljine Sever - London Zapad - Lisabon Istok - Bodrum Jug - Ohrid Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted January 16, 2008 Zar nisu Bodrum i Lisabon juzniji od Ohrida? Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted January 16, 2008 pa da, pa da mi najjuznija i najzapadnija tacka budu jedna ista Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted January 20, 2008 najzapadnije, najjuznije i najudaljenije mesto gde sam bila je Los Andjeles... Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 17, 2008 ..jel vazi i za mene sto sam.................daleko Evo me na dnu Afrike...a naj juznije sam bila na rtu dobre nade,nedaleko odavde. Naj severnije u Oslu,zapad Milano i na istoku Varanazi. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 21, 2008 Tromsø Beaverton, OR Antalya Antalya Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 2, 2008 Dumbarton, Scotland Jefferson City, MO, USA Hurghada, Egypt Luxor, Egypt za leto planiram pomeranje najjuznije destinacije... a i daljinski maksimum, verovatno... Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 15, 2008 Najistocnije - Tokyo, Najzapadnije - Calgary, Najsevernije - Hamburg, Najjuznije - Asuan Zaboravih da editujem... najjuznije, doslo do promene - Goa Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted June 16, 2008 Sever-Trondhajm, Norveska (u skorije vreme ovu geografsku sirinu necu preci na severu) Zapad-Lisabon (takodje) Jug-Atina, za 3 nedelje bice Sidnej Istok-Solun, nisam se mnogo bavio istokom nazalost, ali za nedelju dana bice Seul, pa Sidnej. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted June 25, 2008 Singapore ne treba ni da pominjem, jer sam stigla do Australije, ne znam tacno koja je naj udaljenuja tacka... Sydney, Uluru ili mozda Cairns. Sve u svemu neverovatno je iskusto 30 sati letenja. Posle toga svaka kilometraza je smesna. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted July 19, 2008 Pomerena granica ka istoku , pa strane sveta sad zvuce ovako: Sever: Hel, Poland (poluostrvo, malo iznad Gdanska). Zapad: Washington DC, USA. Jug: Margate, South Africa (to mu obalom dodje malo ispod Durbana ka zapadu i severnije je od Melbourna, ali necemo valjda 2 iste tacke ). Istok: Melbourne, Australia (ova mu dodje i najdalja 15410km). Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted July 23, 2008 Updated today: Zapad: Cabo de Roca, Portugal (najzapadnija tacka kontinentalnog dela Evrope) Sever: Sankt-Peterburg Istok: Moskva Jug: Santorini Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 26, 2008 Pomerena granica ka severu , pa strane sveta sad zvuce ovako: Sever: Moscow, Russia. Zapad: Washington DC, USA (2004). Jug: Margate, South Africa (to mu obalom dodje malo ispod Durbana ka zapadu i severnije je od Melbourna, ali necemo valjda 2 iste tacke ) (1997). Istok: Melbourne, Australia (ova mu dodje i najdalja 15410km) (2008). Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 30, 2008 Ovako... Najsevernija tacka gde sam za sada bio je London (mada je Peking jos severnije, ali on vise pripada Istoku ) Najzapadnija tacka je LA i duz zapadne obale SAD-a Najistocnija tacka je Sydney i Peking ajde da kazem Najjuznija Melbourne Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 30, 2008 Hajde jos da nabrojim i ostale daleke destinacije koje nisam pomenuo u predjasnjem postu, posto je to generalno tema... Singapore, Bangkok, Dubai, Doha, mnogo malih mesta duz zaliva u okolini Melbourne-a, Luxor vec nije tako daleko, tako da od tih bas dalekih bi to bilo to, za sada.. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 30, 2008 Ledja, po nabrojanim destinacijama, covek bi skoro pa mogao da zakljuci da radis kao cabin crew za Emirate Lete na svim pomenutim.. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 30, 2008 Radim u avijaciji, ali nisam flight ili cabin crew, niti radim za Emirates, ali svaka cast za pronicljivost, isti si Foks Molder ili Dejna Skali, zavisi Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites