August 30, 200816 yr Hm, hm, radis u avijaciji, nisi ni flight ni cabin crew, prosvetli nas, pa reci sta si:) Hocu i ja tu tvoju funkciju Slepi putnik, mozda
August 30, 200816 yr E pa dobro, ajde da vam pomognem Postoje ljudi koji voze avione, jel tako; Postoje oni koji brinu o putnicima, takodje postoje oni koji popravljaju te avione, ali takodje postoje oni koji se trude da naprave sto vise para, koji se trude da maksimiziraju prihod, kako bi svi ovi pobrojani mogli da primaju svoje plate i rade posao koji vole, a kompanije poslovale pozitivno. Eto, nadam se da sam vam sada priblizio, barem znate da nisam slepi putnik
August 30, 200816 yr Ja sam najdalje stigla na Bali. Sve ostalo je bilo tu negde. U februaru se spremam za Dubai pa ako neko ima neka iskustva neka me uputi , mimo ovoga sto sam nasla na netu.
August 31, 200816 yr Isti Foks Molder, mada u stvari poslednja dva meseca upravo radim kao cabin crew za Emirate Gago, evo ti ga jedan ex putnik sa Balija, koji je sada u Dubaiu, gde zivi i radi.. A mislio je i putopis za Serbiatravelerse da napise, ali ne bi da izaziva zle duhove iz firme, pa za sada jos nece.. Javi sta te interesuje, a verujem da ce biti i kompetentnijih ljudi da ti odgovore, posto sam ja ovde tek nekoliko meseci..
November 4, 200816 yr Najesevernije - Amsterdam (Holandija), i Berline je tu negde, ko zna tacne kote mek me ispravi, molim... Najistocnije - Al Qamisli (Sirija) Najjuznije - prvo pomislih Luxor (Egipat) posto je na nekih 25,6 , ali onda videh da je u stvari moja najjuznija tacka, lokalitet Bonampak, na oko 16 stepeni u Meksiku, drzava Chiapas Najzapadnije - Los Mochis (Meksiko)
February 10, 200916 yr Blago doterana granica ka istoku , pa strane sveta sad zvuce ovako: Sever: Moscow, Russia (2008). Zapad: Washington DC, USA (2004). Jug: Margate, South Africa (1997). Istok: Sydney, Australia (ova mu dodje i najdalja 15685km) (2008). Ne racunam Christchurch na Novom Zelandu, jer ne izadjoh na novozelandsku teritoriju, vec ostadoh na nicijoj zemlji.
February 10, 200916 yr Najsevernija tacka gde sam za sada bio je London (mada je Peking jos severnije, ali on vise pripada Istoku ) čekaj, otkud je peking severnije od londona? sad sam se zbunila, reko čovek da radi u avijaciji, valjda zna, ali sam ipak proverila: london: 51°30′28″N 00°07′41″W peking: 39°54′50″N 116°23′30″E
February 27, 200916 yr E sad smo se pomerili i na zapad, pa je stanje sledece: Sever: Moscow, Russia (2008). Zapad: Houston, TX, USA (2009). Jug: Margate, South Africa (1997). Istok: Sydney, Australia (ova mu dodje i najdalja 15685km) (2009).
October 31, 200915 yr Updated: Zapad: Cabo de Roca, Portugal (najzapadnija tacka kontinentalnog dela Evrope) Sever: Sankt-Peterburg Istok: Xiamen, China Jug: Hong Kong
October 31, 200915 yr Istok: Kuwait City (Kuwait) Jug :Kuwait City (Kuwait) Zapad: Nijmegen (Netherlands) Sever: Nijmegen (Netherlands)
October 31, 200915 yr Amsterdam Sankt Peterburg Varsava Pariz Nizny Novgorod Barselona Hurgada Fujairah(UAE) evo recimo ovako
November 4, 200915 yr update Najsevernije Nordkap (Norveska) Najzapadnije Madrid Najuznije Gokarna (Indija) Najistocnije Dudshagar (Indija)
November 4, 200915 yr Sever: Amsterdam, Holandija Zapad: Pariz, Francuska Jug: Hamamet, Tunis Istok: sramota me da kazem! (je l' se racuna neka skolska ekskurzija na Staroj planini? ) Inace, ako sve bude ok, planiram za sledece leto Rumuniju i Ukrajinu. (Temisvar ne racunam, jer je to iskljucivo bilo uskakanje i iskakanje iz wizz-a)
November 5, 200915 yr Istok doterah do krajnjih granica Sever: Moscow, Russia (2008). Zapad: Houston, TX, USA (2009). Jug: Margate, South Africa (1997). Istok: Auckland, New Zealand (ova mu dodje i najdalja 17687 km) (2009).
November 10, 200915 yr Meni ovo pomalo mirise na hvalenje. Zato ne bih hteo da ucestvujem, dugo sam ignorirao temu, ali evo odlucio sam da pisem
November 10, 200915 yr Meni se čini da je tema više statističkog karaktera... Inače, ja se do sada nisam zapljunuo ovde. Istok: Moskva, Rusija Zapad: Kardif, Vels, Velika Britanija Sever: Petrozavodsk, Rusija Jug: Damask, Sirija
November 10, 200915 yr Sever: Tampere, Finland (2006). Zapad: Austin, TX, USA (2007). Jug: St Petersburg, Florida, USA (2007). Istok: Kiev, Ukraina (2005).
November 11, 200915 yr ajd i ja Istok: Novosibirsk, Rusija Zapad: Vankuver, Kanada Sever: Edinburg, Velika Britanija Jug: Krit, Grcka
December 14, 200915 yr Sever: Chicago, SAD Istok: Palmira, Sirija Jug: Nassau, Bahami Zapad: Madison, Viskonsin, SAD
December 14, 200915 yr sever: shpicbershka ostrva, severni okean, tromso u norveskoj( ako se racuna samo kopno ) jug: sidnej zapad: havaji istok:cape tribulation, australia, ili rinka island, indonesia
March 10, 201015 yr Sever: Moscow, Russia (2008). Zapad: San Francisco, CA, USA (2010). Jug: Margate, South Africa (1997). Istok: Auckland, New Zealand (ova mu dodje i najdalja 17687 km) (2009).