December 12, 201212 yr Jeste, promaklo mi juce. Znaci: Rekordi Foruma Sever: Spitsbergen, Norveska (bam-bam) Zapad: Maui, USA (JaksaP) Istok: Auckland, Novi Zeland (bdobrasinovic) Jug: Bariloche, Argentina (MajaNS)
January 7, 201312 yr ja sam bio jos zapadnije , na kauai-ju, hawaii ali mislim da je bahemot bio jos zapadnije, na samoi
January 10, 201312 yr pa dobro, neko je sigurno bio i na samoj datumskoj granici, ali ako se nije upisao ovde onda ne mozemo da znamo slobodno apdejtujte ko obori rekord..
January 11, 201312 yr ali mislim da je bahemot bio jos zapadnije, na samoi koliko mi se čini, samoa prva čeka novu godinu, dakle behemot je rekorder kad je u pitanju Istok
September 4, 201311 yr Sever: Nacionalni Park Oulanka u Finskoj Jug: Luksor (Egipat) Istok: Kazanj (Tatarstan, Rusija) Zapad: Briž (Belgija) Jug: Porto Alegre (Brazil)
October 8, 201311 yr W... Zapravo NW Roterdam. Mada se toga ne secam... 2 godine sam imao tako da je naj W Nova Gorica u Sloveniji, a naj NNW Drezden. E i SE Kusadasi. Cist S Sveta gora. SSW Krf. NNE Debrecin, mada se ni njega ne secam... Nadam se da ce biti bolje.. Barem do antipoda Beogradu da dodje,, 180
October 9, 201311 yr Istok: Haranci, Irkutska oblast, Rusija Zapad: Keln, Nemačka Sever: Sankt Peterburg, Rusija Jug: Izmir, Turska P.S. nikada nisam putovao avionom
October 10, 201311 yr Istok: Haranci, Irkutska oblast, Rusija Zapad: Keln, Nemačka Sever: Sankt Peterburg, Rusija Jug: Izmir, Turska P.S. nikada nisam putovao avionom Neće menjaš ćihuhu za fly,fly Eto,možda se i predomisliš...za promenu
October 11, 201311 yr Istok: ostrvo Olkhon na Bajkalu Zapad: Barselona, Ljoret del Mar (ekskurzija je u pitanju, pa ne znam je l' se racuna:) Sever: Moskva Jug: Olimpus, Antalija, Turska Takodje nikad nisam putovao avionom.
October 11, 201311 yr Istok: ostrvo Olkhon na Bajkalu Takodje nikad nisam putovao avionom. Hehe, zato nam je istok isti
October 11, 201311 yr Neće menjaš ćihuhu za fly,fly Ni za milion dolara! Auuu,koji karakter za prevoz Fascinantno bas !