Wednesday at 11:08 PM3 days zaboravih da pitam- da li je neko mozda vec leteo sa Sabihe do Kuala Lumpura sa Air Asia ? imaju odlicne cene, mada nisam gledao kako je zimi doci Pegasusom do Sabihe iz Bga, da li su skupe karte i koliko puta lete...
Thursday at 12:45 PM3 days Негде видех да сад имају неку промоцију. Пегаз није нешто ни јефтин. Не одговарају ми термини ЕА, гледала сам, јесте повољно. Бус 12 сати, онда не знам како најбрже до Сахибе, па још једно 10 сати из неко чекање. Да идем на месец дана, могла бих.@sandrolina Хвала на инфо. Да радим онлајн, па да могу да бирам датуме. Овако ако имам фиксних 10 дана, да идем рецимо у Брисел, Амстердам или још да јашем коња, па у Минкен из Бгд-а и дођем до Јапана не исплати се временски. Edited Thursday at 12:48 PM3 days by petrovna
Thursday at 02:52 PM2 days On 8/26/2026 at 8:58 PM, sasha16 said:Kod Scoota nema tv, nema nista, iako je 12h let, mislim da je bio isti avion taj bec singapur, kao i drugi koje sam posle koristio u regionu. Meni nije bilo tesno bar se tako ne secam, a i spavao sam. A u Wizzu mi jeste tesno.Eto bar je tako bilo kad sam ja isao.Samo da se nadovežem na ovo sa sedištima i Scootom. Zaista su malo komotnija nego evropski low-cost. Nisam se vozila na tom konkretnom letu, ali ovde po regionu ih često koristim. Mada i dalje je to low-cost, a daleko je Atina od Singapura....