Posted August 9, 2018 Ja se slazem s tobom, moze da se iskombinuje oko 500 cesto. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 14, 2018 Jel kupovao neko karte sa sajta Gate1 ? Gledao sam nesto na scyscanneru, i za jednu od karata me je uputio tamo, pa pitam posto prvi put vidi. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 15, 2018 Pozdrav ljudi! Trenutno sam u vanrednoj situaciji i nemam pristup internetu tako da ne mogu da rovarim po netu a hitno moram naci let da se vratim u Srbiju. Da li moze neko da mi kaze najjeftinije karte Moskva - Beograd? i kojim kompanijama? Ili eventualno Moskva - neki od gradova susednih nam zemalja (Madjarska, Rumunija, Bugarska, Crna Gora, Hrvatska..) za datume od 25.08. do 27.08. (neki od ovih datuma) ???? Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 15, 2018 22 minutes ago, SamuraiSx said: Pozdrav ljudi! Trenutno sam u vanrednoj situaciji i nemam pristup internetu tako da ne mogu da rovarim po netu a hitno moram naci let da se vratim u Srbiju. Da li moze neko da mi kaze najjeftinije karte Moskva - Beograd? i kojim kompanijama? Ili eventualno Moskva - neki od gradova susednih nam zemalja (Madjarska, Rumunija, Bugarska, Crna Gora, Hrvatska..) za datume od 25.08. do 27.08. (neki od ovih datuma) ???? Moskva Vnukovo - Debrecen 24.8. - 38€, 27.8. 34€ Moskva Vnukovo - Budimpešta 26.8. i 27.8. - 30€, Oba su WizzAir Za Beograd je najjeftiniji Aeroflot sa 152€ Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 15, 2018 (edited) 21 minutes ago, deleter said: Moskva Vnukovo - Debrecen 24.8. - 38€, 27.8. 34€ Moskva Vnukovo - Budimpešta 26.8. i 27.8. - 30€, Oba su WizzAir Za Beograd je najjeftiniji Aeroflot sa 152€ Хвала! а Москва - Варна 18 еура преко kiwi.com за 26.08 ? никад са тог сајта нисам узимала карте па не знам колико се још и да ли се доплаћује нешто и какви су иначе? и ако дођем у Варну какве су најбоље опције да се докопрцам до Београда? нисам била никад у Бугарској тако да је свака инфо добродошла! Edited August 15, 2018 by SamuraiSx Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 16, 2018 20 hours ago, SamuraiSx said: Хвала! а Москва - Варна 18 еура преко kiwi.com за 26.08 ? никад са тог сајта нисам узимала карте па не знам колико се још и да ли се доплаћује нешто и какви су иначе? и ако дођем у Варну какве су најбоље опције да се докопрцам до Београда? нисам била никад у Бугарској тако да је свака инфо добродошла! varna ti je mnogo dalje...mnooogo....bus ili voz do sofije, al putuje se dosta, skoro 10 sati..pa onda voz od sofije do bga, takodje oko 10 sati... budimpesta ili debrecin su jeftinija i laksa opcija, kad se uzme u obzir drumsko-zeleznicki saobracaj i vreme provedeno u putu Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 18, 2018 On 8/16/2018 at 8:57 PM, bam-bam said: varna ti je mnogo dalje...mnooogo....bus ili voz do sofije, al putuje se dosta, skoro 10 sati..pa onda voz od sofije do bga, takodje oko 10 sati... budimpesta ili debrecin su jeftinija i laksa opcija, kad se uzme u obzir drumsko-zeleznicki saobracaj i vreme provedeno u putu Да имам времена дефинитивно би ишла преко Варне, али пошто журим ипак је боља Будимпешта. Хвала на савету! х) On 8/16/2018 at 8:57 PM, bam-bam said: varna ti je mnogo dalje...mnooogo....bus ili voz do sofije, al putuje se dosta, skoro 10 sati..pa onda voz od sofije do bga, takodje oko 10 sati... budimpesta ili debrecin su jeftinija i laksa opcija, kad se uzme u obzir drumsko-zeleznicki saobracaj i vreme provedeno u putu Да имам времена дефинитивно би ишла преко Варне, али пошто журим ипак је боља Будимпешта. Хвала на савету! х) On 8/16/2018 at 8:57 PM, bam-bam said: varna ti je mnogo dalje...mnooogo....bus ili voz do sofije, al putuje se dosta, skoro 10 sati..pa onda voz od sofije do bga, takodje oko 10 sati... budimpesta ili debrecin su jeftinija i laksa opcija, kad se uzme u obzir drumsko-zeleznicki saobracaj i vreme provedeno u putu Да имам времена дефинитивно би ишла преко Варне, али пошто журим ипак је боља Будимпешта. Хвала на савету! х) Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 20, 2018 Beograd - Berlin 11.01.2019. - 14.01.2019. 80e (AirSerbia) Beograd - Istanbul, isti datumi, 97e (Pegasus) Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 20, 2018 Zna li neko sta se desava sa sajta pegasus airlines-a? Vec par dana ne mogu da bukiram let Beg Ist.. Sve je u redu dok ne izaberem datume i kada kliknem na search samo me izbaci sa sajta. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 23, 2018 Ja sam preko momondo.de rezervisao. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 28, 2018 (edited) Pozdrav svima duze pratim forum ali evo malo da se ukljucim napokon, ako nekog zanima ima letova za Perth (Australija) iz Berlina preko Singapura jednim pravcem u februaru za samo 269 EUR preko scoot-a Edited August 28, 2018 by Concorde Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 29, 2018 Jel nasao neki jeftin let na Ataturk u Istanbulu do kraja godine ? Video sam Pegasus ali to je na Sabihi, pa mi je malo daleko Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 29, 2018 srednja guzva na relaciji Ataturk-centar grada = duzina putovanja od Sabihe do centra grada I jos predjes most, lepota Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 29, 2018 Gledajuci karte, ne vidim neku veliku razliku u ceni karte ako letim na Sabihe ili Ataturk. Smestaj bi bio oko Aja Sofije - a sa Ataturka ima direktna veza metro - tramvaj i cena karte nije nista specijalno. Kako moze da se dodje od Sabihe do Aja Sofije i koje su cene ? I jel imas predlog odakle bi eventualno leteli za Sabihu (sem BG - jer karta nije ispod 110-120 eura do kraja godine ) ? Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 29, 2018 www.sabihagokcen.aero/passengers-and-visitors/transport-and-parking/transportation/public-bus Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 29, 2018 Hej, ljudi, pomagajte! Upravo sam dobila rešenje o deportaciji iz Kazakstana posle tri dana mlaćenja sa policijom, advokatima, sudom i imigracionim, i sad moram pod hitno da napustim zemlju (u roku od 4 dana) i da se ne vraćam 5 godina;) Svi letovi Astana-Beograd su preskupi, a nisam našla ni jeftiniju varijantu preko Moskve, Kijeva, Istanbula itd. Nemam vremena da se razvlačim vozom do Moskve dva dana, pa do Budimpešte, pa do Bga, moram na posao Sledeći wizzov let je 2.sept uveče, tad već moram da budem van zemlje. Pozzz odavle! Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 29, 2018 31. avgust ili 1. sept, ne bih da rizikujem da ostajem do 2.- ogromna je zemlja, do granice mi treba sto godina, a ako ne odem do tad, ima da me 'apse. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 29, 2018 http://azair.me/!3JgA Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 30, 2018 Jel nasao neki jeftin let na Ataturk u Istanbulu do kraja godine ? Video sam Pegasus ali to je na Sabihi, pa mi je malo daleko Imaj u vidu da se Ataturk aerodrom uskoro zatvara. Sent from my iTelephone using Tapatalk Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 30, 2018 (edited) 1 hour ago, jms_uk said: Imaj u vidu da se Ataturk aerodrom uskoro zatvara. Sent from my iTelephone using Tapatalk jel se zna tacno kada se zatvara Ataturk ili kada se otvara novi ? znam da ima prica da se zatvara oko 29.10. al nzm koliko je pouzdano. Edited August 30, 2018 by igors88 Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 30, 2018 Between 29th and 31st October, TK will transfer their base to the new airport and current IST will become ISL. All the equipment is expected to be transferred using 15,000 trucks [apparently, we should expect spectacular drone footage of those convoys]. During those days, other airlines won't fly to IST to reduce the traffic. In general, between 25OCT and 05NOV expect a lot of chaos. And from 01NOV, expect to see the Black Sea and not the Marmara Sea coastline when landing. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 30, 2018 Lično sam skeptičan da neće biti kašnjenja... još nisam video aerodrom koji se otvorio u roku... Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted September 3, 2018 Pozdrav, pratim ovu temu duze vreme, imam pitanje nije bas striktno vezano za ovu temu ali mozda mi mozete pomoci ili me uputiti kome da se obratim. Naime pre 2 nedelje sam isla u Moskvu iz Budimpeste sa Wizzairom. Problem je nastao pre nedelju dana kada je trebalo da se vratim isto Wizzairom u Budimpestu. Na aerodromu su mi otkucali 2 karte na isto ime, nisam primetila dok nije trebalo da se ukrcamo, tad su me vratili na cekiranje i tamo ispravili problem, medjutim nisu mi dali da se ukrcam na avion koji nije jos uvek odleteo. Ta karta mi je propala kao i prevoz iz Budimpeste do Beograda, a ja sam morala da kupim novu kartu. Da li imate neki savet sta mi je ciniti i da li je neko imao slicno iskustvo? Mozete me i uputiti na neku drugu temu. Hvala puno na odgovoru unapred ☺ Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted September 3, 2018 Zaboravih reci ako zna neko dal imam prava da trazim neku odstetu ili nadoknadu... Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted September 3, 2018 Dve osobe? Za jednu su bili tačni podaci, za drugu ne? Ako je njihova greška, svakao imaš pravo na odštetu. I ne razumem, zašto su oni štampali karte? Nisi sama to uradila nakon čekiranja? Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites