Jeftine avio karte

4,719 posts in this topic

Kupio sam kartu u Wizzair-u za bazel za 19 novembar, medjutim veoma je verovatno da necu dobiti dokumenta do 19, pa ako je neko zainteresovan neka se javi u privatnoj poruci i ostavi kontakt podatke. karta jos nije cekirana, tako da se mogu promeniti podaci.

Prodajem je za 40eur (placena oko 50eur), samo da ne propadne i za dzabe da sam je kupovao...

Pozz svim putnicima!

Promena imena se placa dodatnih 60 eura po letu, tako da tesko da ces kartu prodati, jer mu to dodje 50 eura karta+120 eura za promenu imena....

Promena imena kosta 45, i kartu prodajem za 40 to je ukupno 85eur. (nisam znao da se toliko placa promena) Svejedno nije 120eur

da, 45 eura, 60 je ako se obavi preko pozivnog centra, ali je ta cena od 45 eura po letu, za jedan smer, ne za oba smera, jer pise "po putniku po letu", dakle 90 eura+40

Interesuje me krajem januara da letim iz Donjecka(Ukrajina),za jug Spanije..tacnije Marbella..Oko 10 dana  bih boravio i vratio se nazad.Pocinjem danas da pretrazujem,a kupio bih karte do kraja meseca.

Drugari, treba mi pomoc...prvi dani decembra, iz Srbije ili okruzenja, ka Kini (Senzen i Hong Kong su idealni)...povratak sta god, mozda neki mart/april...

Najboljem kombinatoru sledi pivo, vino, rakija...po izboru !

Unapred zahvalan  klanj::

http://www.pelikan.hu/flightcalendarresults.aspx

2013.12.03. Budapest(BUD)

20:05 / 10:50

2013.12.04.

Shanghai(PVG)

16:50 13 óra 45 perc

Feltételek

Átszállások: Isztambul

VISSZA

2014.02.17. -2 nap Shanghai(PVG)

23:15

2014.02.18.

Budapest(BUD)

9:50 / 19:10 17 óra 35 perc

Feltételek

Átszállások: Isztambul

Turkish Airlines

turista

154 501,00 HUF

Pozdrav  dobri ljudi! :)

Imam pitanjce, ako iko ima vremena i zivaca da mi odgovori.

Trazim jeftine letove iz Irana za Indiju, ali nisam bas umesna u nalazenju istih. Ima li neko ko to isto pokusava i ima neki savet, ili neko ko je to radio ili se razume u low cost letove? Takodje, cula sam da postoji mogucnost ici ferryjem, ali nisam nasla to na internetu.

Svaka pomoc je dobrodosla.

Hvala, kolege putnici  :stop::mah:

Gde iz Irane i gde u Indiju? I kad?

U svakom slucaju, mislim da su ti je najpovoljnija AirArabia.

Drugari, treba mi pomoc...prvi dani decembra, iz Srbije ili okruzenja, ka Kini (Senzen i Hong Kong su idealni)...povratak sta god, mozda neki mart/april...

Najboljem kombinatoru sledi pivo, vino, rakija...po izboru !

Unapred zahvalan  klanj::

Hvala Pedja...ima jos predloga?

U poslednje vreme se bas bavim tematikom kako nastaviti putovanje iz Irana a ne potrositi brdo para na vize ili letove, elem mislim da je najbolja cena koju sam nasao 150e iz Siraza za Mumbai ali nazalost zaboravio sam kompaniju ali se secam da je iranska. Mislim da feri ne postoji mislim  ir-ind, ali postoji ir-dub ali kosta oko 100 dolara ali onda moze da se nadje i let flydubaijem ili arabijom za slicne novce. inacer leti iz dubaija indiGo za indiju za oko 100e

...ima jos predloga?

Hong Kong, bilo koji datum u decembru - bilo koji datum u martu/aprilu 477,10 eu Diners kartcom, 497 Master Debit, 522 Visa credit.

Kod Paole.  :P

Jeste, Aeroflot iz Rima (najbolja varijanta, boga pitaj zasto).

I u padu su cene.

I isti ti je raspon u januaru, ali ima malih varijacija. Evo, iz Peste, krajem januara (ja sam gledala 22.) imas za 487 kod Travelgenio i dobra je koincidencija (15 ak sati ukupno putovanje), ali moras malo da se igras, jer u nekim varijantama ide do 27 sati...

Sad se pojavljuje i nesto kod Finnaira, ali to nije svaki dan, ne znam koji ti datumi trebaju.

Meni 14- 15 januar, povratak od 28- 30 istog,

Hmm, evo sad sam gledala - nazalost, za januar i za povratak u tako kratkom vremenu, Aeroflot uopste nije povoljan. Najpovoljniji je Qatar, ali iz Rima ili Milana (oko 500 Dinersom). Iz Budimpeste i dalje, na sajtovima, koje ja gledam, i dalje ti je Aeroflot najbolji: na airtickets.it kosta 598 mastercardom. kao trend je da ce pasti cene do kraja nedelje, ali tako je bilo i pre neki dan, pa su porasle.

I dalje povoljno (mada malcice skuple) ako putujes u decembu i vracas se krajem februara, u martu, aprilu...

Ali zato su pale cene za Singapur! :)

Ja pratim samo Milano i Nicu. Mada Nica je za sada hopeless.

Iz Milana je danas 482 eu Qatarom - kraj februara odlazak, polovina marta povratak.

Pozdrav,

Da li zna neko (hitno potrebno) gde aci jeftinu povratnu kartu BG-NYC ( ne mora naravno samo BG, mogu svi aerodromi u susednim drzavama, isto tako u USA ne mora da bude NYC, moze DC, Boston...), za period krajem decembra.

Unapred hvala za sve savete i pomoc!

Pozdrav,

Da li zna neko (hitno potrebno) gde aci jeftinu povratnu kartu BG-NYC ( ne mora naravno samo BG, mogu svi aerodromi u susednim drzavama, isto tako u USA ne mora da bude NYC, moze DC, Boston...), za period krajem decembra.

Unapred hvala za sve savete i pomoc!

To zavisi za kad je povratna karta, tačniji datumi...

Priveri AIRFRANCE, ALITALIA, SWISS AIR iz Budimpešte ili Beograda

Ima i iz Milana (MXP) direktno Lufthansa   do EWR New York Newark  (oko 470 € povratna).

A do Milana Easy Jet iz Bg-a.

Ima i  NORWEGIAN iz Osla ili Stokholma  do NY  (oko 300 - 400 €)

Do tamo ima WIZZ air