Jeftine avio karte

4,728 posts in this topic

Nemam interneta, da bih kopao dubinski, pa ako moze pomoc...

Nesto do Pariza, polazak 08.10., povratak 14.10.

Trazi se najjeftinija varijanta...dakle, moze plus koji dan, mogu presedanja, pa cak i spavanje na aerodromu (naravno da se izbegne bas 4 dana puta, a ukupno se ima 6-7 dana)...moze sve sto vole mladi, Pesta, Temisvar, Zagreb...

Video samo direktne iz svih okolnih gradova i to ide preko 100€...

Možda ryanair iz Budimpešte - 9.10 do 16.10 - trenutna cijena 80 eura

Posle dužeg praćenja raznih, pre svega poljskih i nemačkih blogova. Odlucio sam da pokrenem blog na kome planiram da postavljam sve zanimljive ponude koje pronadjem.

http://jeftinaputovanja.org/

ne znam da li je reklamiranje drugih sajtova zabranjeno, pa ako jeste slobodno obrisite ovaj post.

napravio sam i formu na kojoj mozete da mi prosledite zanimljive ponude na koje naletite, pa da i to podelimo sa drugima.

Postoje barem još dva sajta sa istim imenom, sa domenima .rs i .net, zar nisi originalniji naziv mogao da smisliš? Za tvoje dobro odnosno prepoznatljivost bloga...

Postoje barem još dva sajta sa istim imenom, sa domenima .rs i .net, zar nisi originalniji naziv mogao da smisliš? Za tvoje dobro odnosno prepoznatljivost bloga...

Baš to se traži  ;) radi lakšeg pamćenja

Ima li neka jeftinija varijanta iz regiona do Hong Konga ili vijetnama, sa povratkom iz Sajgona za region opet.

Odlazak oko 15 do 20, povratak kraj novembra

Trazim najpovoljniju varijantu za:

Nica - Bgd - Nica 9/11 - 19/11, moze 2-3 dana +/-

Eventualno, Djenova umesto Nice, worst case scenario - Milano (ali bas bih da ga zaobidjem ovaj put).

Eventualno bih mogla jos varijantu Rim - Beograd - Rim (/Nica), ali onda 2/11 - 14/11.

Ja sam nasla Nica - Bgd Alitalia preko Rima za oko 200 evra - 8/11 - 19/11.

Ima vas ovde dobrih u trazenju - pomozite, s'il vous plaît. 

HvalaHvalaHvala!!! flowers::

Pozdrav svima,

Ima li neka preporuka za smestaj na/oko/blizu Milan Malpense? Stizemo kasno u vece, a let za Bg nam je sledeceg dana oko 15h.

Hvala hvala!

Imas ih milion, raznoraznih nivoa i cena, ne znam koji ti je budget. Preporucujem ti samo da izaberes neki koji ima airport shutlle: mozda ga malo vise platis, ali bolje nego da se nadjes u situaciji da moras da placas taxi.

norwegian oslo-nyc ispod 300 eura za novembar i decembar.

edit:

klm air france iz ženeve za nju deli, ukoliko se unese promotivni kod za 80 godina airfrance-a, ispada oko 235 eura, tačnije 290 chf.

Pozdrav,putnici..

Ima li neko ideju kako da sto jeftinije,sa sto manje cimanja (bez spavanja po aerodromima i slicnih avantura - idem na skolovanje) dodjem od Sarajeva/Tuzle/Splita/Dubrovnika do Bergena? Imat cu i cekirani prtljag..

Let mi je striktno 11.1.2014..

Ideje? :)

Unaprijed hvala svima  ;)

A jel' mora baš "striktno"? To prilično ograničava izbor rute.

A jel' mora baš "striktno"? To prilično ograničava izbor rute.

Nazalost,baš jest "striktno"... Samo taj dan mi je organizovan prevoz od Bergena do škole,tako da..

...sa sto manje cimanja (bez spavanja po aerodromima i slicnih avantura - idem na školovanje)

Pa ono jeste, skolovanje je jedna ozbiljna stvar...tu avanture nemaju sta da traze !

Malo sam frikombinovao, ali ništa što odgovara. Zapravo, jedino što sam našao je

Wizzair Tuzla-Geteborg

11.11. 11:25 → 14:05 €89.99 (+prtljag valjda 15€)

Voz Geteborg-Bergen (link)

11.11. 18:00 → 6:51 NOK 250 (~30€)

ali to znači da stižeš ujutro 12-tog. Kad se već iscimaš da dođeš do Bergena, nije li jednostavnije da sam dođeš i do škole?

Međutim, 10-tog skoro ništa ne leti iz naših krajeva ka Švedskoj ili Norveškoj, a da sam ja našao. Izuzetak je Beograd-Malme Wizzairom 10.11 18:05 → 20:25, ali treba da se iscimaš do BG, pa od Malmea do Osla, pa od Osla do Bergena.

Malo sam frikombinovao, ali ništa što odgovara. Zapravo, jedino što sam našao je

Wizzair Tuzla-Geteborg

11.11. 11:25 → 14:05 €89.99 (+prtljag valjda 15€)

Voz Geteborg-Bergen (link)

11.11. 18:00 → 6:51 NOK 250 (~30€)

Hvala puno,ali mi ne odgovara tako.. Skola mi je u sred nicega,pored fjorda.:D

Nista onda,jos jednom hvala u svakom slucaju,onda idem na povratnu iz Splita Lufthansom,pa odmah imam kartu i za nazad u junu.:) 220€ :)

ali to znači da stižeš ujutro 12-tog. Kad se već iscimaš da dođeš do Bergena, nije li jednostavnije da sam dođeš i do škole?

Međutim, 10-tog skoro ništa ne leti iz naših krajeva ka Švedskoj ili Norveškoj, a da sam ja našao. Izuzetak je Beograd-Malme Wizzairom 10.11 18:05 → 20:25, ali treba da se iscimaš do BG, pa od Malmea do Osla, pa od Osla do Bergena.

Wizz Air   Belgrade (BEG)   London (Luton) (LTN) pet, 10 jan 06:20 08:25 3 h 05 70,15 EUR

easyJet   London (Gatwick) (LGW)   Bergen (BGO) pet, 10 jan 12:35 15:35 2 h 00 40,03 EUR

I imas vremena da izblejis do 11-og i sacekas prevoz. :)

Ili za 233eur..................

Depart

Fri, Jan 10 SJJ to BGO – 2 stops 13h 30m

Croatia Airlines – Flight 341 0h 50m

Take-off Fri 6:30a SJJ Sarajevo, Bosnia and Herzegovina

Landing Fri 7:20a ZAG Zagreb, Croatia

De Havilland Canada DHC-8-400 Dash 8Q (Turbo-prop Plane)  | 0h 50m  | 172 miles

Change planes

ZAG Zagreb, Croatia

5h 15m

British Airways – Flight 849 2h 30m

Take-off Fri 12:35p ZAG Zagreb, Croatia