December 31, 201311 yr Moze uz veliko cimanje ispod 'iljadu MXP - SIN 10.01.-22.02. - 490 - saudi airlines-om SIN - SYD 12.01-21.02 - 354 - scoot-om Ne treba viza za Singapur, pa sam zato i birao taj aerodrom Plus daju free razgledanje grada
January 1, 201411 yr Pozdrav drugari Kao prvo, htio sam iz Podgorice da krenem do Sofije, i razmisljao sam o low cost letu iz Dubrovnika ili Tirane, nije bitno koji aerodrom..Ukoliko je to nemoguce, koja mi je najbolja i najjeftinija ruta da bih stigao do Sofije? Srdacan pozdrav drugari, pozdrav iz mog rodnog Bara!
January 1, 201411 yr za Sofiju nemas nista iz Tirane i Dubrovnika, solucije koje postoje su sa Montenegroairlines Podgorica - Nis i odatle autobusom do Sofije. Najjeftinija, ali i najduza varijanta moze da bude Podgorica-Beograd-Sofija uz kartu Balkanfleksi
January 1, 201411 yr Pozdrav i tebi. Za Sofiju ti se najvise isplati otici autobusom/vozom/kolima, jer low costa ka Sofiji nema ni iz Tirane, a jos manje iz Dubrovnika. Ja bih licno isao autobusom Podgorica - Nis, pa Nis - Sofija. I tako nazad. cca 100eur tamo vamo. Edit: Pretece me hekata
January 1, 201411 yr Moze uz veliko cimanje ispod 'iljadu MXP - SIN 10.01.-22.02. - 490 - saudi airlines-om SIN - SYD 12.01-21.02 - 354 - scoot-om Ne treba viza za Singapur, pa sam zato i birao taj aerodrom Plus daju free razgledanje grada Odlična ta Saudia! Hvala, traveleasy. Dobra i za datume koje ja tražim (polovina februara), jedino nikako da skontam kojim danima mogu da letim sa jednim, a ne 2 stopovera. Ja bih dalje od S'pora do Pertha i meni je najbolji Scoot za 215 evra - vidim da lete i za Sydney, za moj period kostaju oko 350, ali u januaru su skuplji. Možeš pogledati Europe Airpost, sa polaskom iz Singapura. Pogledaj i ostale low costove - Tiger, Jetstar, AirAsia. Iz Singapura imas raznih opcija.
January 1, 201411 yr e vidis, sad je postavio isto pitanje na novoj temi, ali drugacija varijanta, kolima do zuca pa pita koliko ima od uzica do nisa i sofije. mislim da bi google resio taj problem za par minuta.
January 1, 201411 yr Moze uz veliko cimanje ispod 'iljadu MXP - SIN 10.01.-22.02. - 490 - saudi airlines-om SIN - SYD 12.01-21.02 - 354 - scoot-om Ne treba viza za Singapur, pa sam zato i birao taj aerodrom Plus daju free razgledanje grada Odlična ta Saudia! Hvala, traveleasy. Dobra i za datume koje ja tražim (polovina februara), jedino nikako da skontam kojim danima mogu da letim sa jednim, a ne 2 stopovera. Ja bih dalje od S'pora do Pertha i meni je najbolji Scoot za 215 evra - vidim da lete i za Sydney, za moj period kostaju oko 350, ali u januaru su skuplji. Možeš pogledati Europe Airpost, sa polaskom iz Singapura. Pogledaj i ostale low costove - Tiger, Jetstar, AirAsia. Iz Singapura imas raznih opcija. Ne znam koliko ti je plan da ostanes, ali za februar ima jos bolja kombinacija Etihadom 12-28.02 iz Milana za Dzakartu, 589 EUR A onda JestStarom Jakarta - Perth 13-28.02 (stizes na vreme ) 178 EUR.
January 1, 201411 yr Pa kratko, uvek kratko - nemam puno odmora. Dobra je ta kombinacija, ali ja sam htela da ostanem par dana u Singapuru, tačnije to mi je glavna odrednica, a u Perth bih skoknula na dugi vikend, ako nadjem nesto jevtino. A idealno bih volela da putujem iz Nice, samo ne mogu da nadjem ništa povoljno... Ako naletiš na nešto....
January 1, 201411 yr Ako imas vizu, imas Nica - NYC 400eur Znam da je skroz druga strana, ali sad videh tui.it A videcemo nesto i za Singapur. Februar: Nica - Hong Kong : 13-27 - 524EUR - Lufthanzom - tui.it Hong Kong - Singapur: recimo 15-26 - 130eur - Jet Starom ili Scoot-om. Singapur - Sidnej : 21-24 - 300 eur - Scoot-om ili Singapur - Perth: 21-24 - 200eur - Tiger-om Za ova dva poslednja leta mozes da kombinujes datume, ischekiraj sajtove tiger-a i scoot-a, moze da ide i ispod te cene. A u ova dva dana 14i i 26i, taman razgledas HKG i Makao
January 1, 201411 yr Merci. Vizu imam i New York mi je bio u planu, ali kad malo otopli... Delta ima i direktan let iz Nice, ali nije tako povoljan. Tui ima neki fee? Meni u glavi 39 evra? A taj Nica - HK je preko Frankfurta? Sydney me ne zanima, a Perth mi se čini da može Scootom i za 130. To ću pogledam na australijskom webjetu.
January 1, 201411 yr A taj Nica - HK je preko Frankfurta? Preko Minhena. I jos jedan info, na tui.it, se isplati kupovati samo sa visa kreditnom karticom jer je administration fee 0eur, dok je za sve ostale kartice (kreditne i debitne) administration fee ogroman.
January 2, 201411 yr Cini mi se da je akcija samo za Pegasus Plus members... Ako i jesi plus member, onda na kraju bookiranja, na koraku gde je placanje imas polje gde uneses svoj plus member broj i cena ti se umanji za 30%. Bar je tako bilo ranije.
January 2, 201411 yr Da bi postoa Pegasus member treba ti 5 min i ne kosta nista. Ja sam probao i pred placanje ti umanjuje iznos za 30%,tako da izgleda da je sve ok.
January 2, 201411 yr U konkretnom slučaji 30% popusta za kartu koja košta 80€ na relaciji BEG IST umanjenje je samo oko 10€
January 2, 201411 yr U februaru i martu, uz igranje sa datumima .. recimo 23.02-11.03, Amsterdam - Rio (preko atlante) 450eur. Tui.it (placati samo visa kreditnom ) Btw ovo se isplati samo za one koji vec imaju US vizu, jer u US cak i za tranzit treba viza koja je 100+$ ako se ne varam
January 3, 201411 yr Nemacka - Centralna Amerika ✈ Berlin - Panama za 1075 PLN (cena w obie strony) ✈ Berlin - Gwatemala za 1044 PLN (cena w obie strony) ✈ Berlin - Salwador za 1044 PLN (cena w obie strony) ✈ Frankfurt - Gwatemala za 1062 PLN (cena w obie strony) ✈ Frankfurt - Salwador za 1076 PLN (cena w obie strony) ✈ Dusseldorf - Gwatemala za 1015 PLN (cena w obie strony) ✈ Dusseldorf - Panama za 1045 PLN (cena w obie strony) ✈ Frankfurt - San Jose za 1032 PLN (cena w obie strony) ✈ Berlin - Panama --- San Jose - Berlin za 972 PLN ✈ Berlin - Salwador --- Gwatemala - Berlin za 1044 PLN ✈ Berlin - Gwatemala --- Salwador - Berlin za 1058 PLN
January 3, 201411 yr Dodao bih jos let Dizeldorf-Rio, povratna 364 evra, Iberia takodje, na sajtu ebookers.de, datumi 2-3. jun, povratak 9-10-11. jun.
January 3, 201411 yr Nemacka - Centralna Amerika ✈ Berlin - Panama za 1075 PLN (cena w obie strony) ✈ Berlin - Gwatemala za 1044 PLN (cena w obie strony) ✈ Berlin - Salwador za 1044 PLN (cena w obie strony) ✈ Frankfurt - Gwatemala za 1062 PLN (cena w obie strony) ✈ Frankfurt - Salwador za 1076 PLN (cena w obie strony) ✈ Dusseldorf - Gwatemala za 1015 PLN (cena w obie strony) ✈ Dusseldorf - Panama za 1045 PLN (cena w obie strony) ✈ Frankfurt - San Jose za 1032 PLN (cena w obie strony) ✈ Berlin - Panama --- San Jose - Berlin za 972 PLN ✈ Berlin - Salwador --- Gwatemala - Berlin za 1044 PLN ✈ Berlin - Gwatemala --- Salwador - Berlin za 1058 PLN gde si nasao ove cene, i za koje datume? meni treba centralna amerika za novembar...