Jeftine avio karte

4,721 posts in this topic

2w34.png

Nikad jeftinija karta BEG-BKK. Ovo gore je sa airfasttickets.de ali i na ostalim sajtovima je oo 350-390 eur. Etihad.

Datumi koje sam ja ischekirao su od 6-29 juna.

Jeste, evo vidim neka promocija ima.

Datumi koje ja provjerih za februar su 630 :)

Ne znam kolika je vjerovatnoca da bude promocija i februaru-martu. ali se nadam da ce nesto iskociti.

Praticu :)

Edited by najna

Nemam isustva sa regularnim avio kompanijama, pa mi treba pomoc u vezi prtljaga. Kupila sam karte preko Aegean airlines, Beograd- Santorini, preko Atine. Interesuje me da li prtljag ide direktno do Santorinija? Inace povratna karta je 85 eura, ako se nekom ide na Santorini. Hvala unapred na odgovoru.

Edited by Dragance

Trebalo bi da ide. Zamoli na check-inu da ti stave da prtljag ide direktno za Santorini i trebalo bi da bude sve ok.

Inace, super je cena!

Hvala Dragance, a za cekiranje se samo pojavim sa pasosem na aerodromu?

Hvala Dragance, a za cekiranje se samo pojavim sa pasosem na aerodromu?

Treba ti i onaj booking reference tipa HF3P9S

Koji su datumi u pitanju?

Edited by abraskas

Znaci istampam potvrdu koju sam dobila i to je to. Datumi su 18.09- 27.09.

Trebalo bi da ide. Zamoli na check-inu da ti stave da prtljag ide direktno za Santorini i trebalo bi da bude sve ok.

Inace, super je cena!

Samo vodi racuna da li je prtljag uracunat u cenu. Mislim da je to ona economy tarifa dostupna na sajtu aegeana, a sa njom imas samo pravo na rucni prtljag, dok se za cekirani placa. Ja sam probao da unesem PNR u checkmytrip.com da vidim sta je sa prtljagom ali ne pise nista.

U svakom slucaju sajt mi je pravo otkrovenje:)  I dalje ne kontam u cemu je fora, ali samo nemacka verzija je ovako jeftina.

Beograd - Beirut via Athens, Aegean, 160 EUR povratna, septembar-oktobar-novembar

Има и по 108е! :spot:

Zvala sam sad neku agenciju koja prodaje njihove karte da proverim rezervaciju i prtljag nije uracunat u cenu. Rucni 56*45*25, sto je sasvim dovoljno.

Taj sigurno ide sa tobom, pravo do Santorinija   flowers::

Edited by Dragance

Ok, dosao sam do ubedljivo najjeftinijeg direktnog povratnog leta iz BG-a svih vremena:)

probajte na airfasttickets beograd - banja luka (BNX), u junu, pa na dalje. videtece o cemu govorim:))))

toliko je je jeftino da se isplati da odes na kafu i vratis se:)

Ok, dosao sam do ubedljivo najjeftinijeg direktnog povratnog leta iz BG-a svih vremena:)

probajte na airfasttickets beograd - banja luka (BNX), u junu, pa na dalje. videtece o cemu govorim:))))

toliko je je jeftino da se isplati da odes na kafu i vratis se:)

Pa jel moguce da je karta ovoliko ''skupa?'' :-) Stvarno ne verujem sta vidim.....Jednom je WIZZ,doduse,imao promociju za 600 din do Memingena ali to je bilo samo jednom od kada pratim njihove cene!

Da li mi neko moze reci da li su karte koje se kupe preko airfasttickets stvarno sa tom cenom koja se ponudi,bez dodatnih troskova?!

Pisem a ne verujem kakvih cena i letova ima za male pare :-)

Meni većina pretraživača (Kayak, Skyscanner, Airfasttickets...) daje kao rezultate samo letove regularnih kompanija a ne low-cost :blink: Gde grešim? Thanks

Mislis za let BG-Banjaluka ili uopste? Neki od pretrazivaca nemaju ukljucene lowcost kompanije u pretragu.

Konkretno, cena BG-Banjaluka na airfasttickets.de je 10-ak evra za povratnu kartu :D Najbolje sto sam leteo iz BGa bese taj cuveni Memingen, 12-13 evra bese povratna. 

Sad i mene zanima, da li ima nekh dodatnih taksi na ovom sajtu? Po onome sto pise, rekao bih da ne. Jedino ako se naknadno ne otvori neki prozor gde pise neka veca cena.

Ja sam do sada kupio nekih 6 povratnih karata, i ta cena koja je pisala, zaista je i naplacena. Doduse jos nisam leteo ni jednu od destinacija, prva je u avgustu:) tako da se nadam da ce neko pre mene iskusiti:) :spot::dance: i podeliti sa ostalima

Edited by markox

Mislis za let BG-Banjaluka ili uopste? Neki od pretrazivaca nemaju ukljucene lowcost kompanije u pretragu.

Uopšte. Recimo, tražim Beograd Bolonja, daju mi samo Alitaliju, Lufthansu... sa presedanjem u Rimu, iako postoji i Easyjet koji ide do Rima. I ne samo za tu destinaciju, generalno uvek dobijam samo ove regularne kompanije gde su cene uvek više.

Koji pretrživači uključuju i low-cost?

Ja sam kupio [na .co.uk i .com verziji] i leteo vec.

Drugar iz Beograda isto tako.

Uopšte. Recimo, tražim Beograd Bolonja, daju mi samo Alitaliju, Lufthansu... sa presedanjem u Rimu, iako postoji i Easyjet koji ide do Rima. I ne samo za tu destinaciju, generalno uvek dobijam samo ove regularne kompanije gde su cene uvek više.

Koji pretrživači uključuju i low-cost?

Skyscanner npr. nudi i lowcost.

IVOjpQW.png

beograd-moskva domodedovo 125,98 €

sa lufthanzom u avgustu. naravno, preko airfasttickets.

iznenadjujuće Beograd -Bankok - Ho Ši Min-Milano samo249e (edreams španski) povratak iz Milana izijem 39e a vijetnam air leti ovo izmedju za 12e u tom periodu

Edited by bokimaratonac

iznenadjujuće Beograd -Bankok - Ho Ši Min-Milano samo249e (edreams španski) povratak iz Milana izijem 39e a vijetnam air leti ovo izmedju za 12e u tom periodu

Pardon na čuvenom airfasttickets.de je još manje 225 evrića

Da li je ova cijena koja se prikaze na airfasttickets.de i konacna cijena koja ce biti naplacena, jer nadjoh Beg- Lisabon septembar za 170 e, direktan let, a na sajtu TAPa koji leti ista karta, isto vrijeme kosta 215 eura?

Da, ali ovamo u payment options ne postoji Crna Gora :(

Payment Options

Please note that the passenger and payment data should be written with Latin letters and no Greek letters, umlauts or special characters (such as:,,:. @!)

Kad treba da se izabere Land ima Srbija i Bosna, Crna Gora niht.