Posted October 29, 2014 (edited) Воз Београд-Букурешт поново саобраћа од 14 децембра. Edited October 29, 2014 by easy rider Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 31, 2014 Da li se zna okvirno cena karte? Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 31, 2014 Pa vald bi trebala bit ista ko i dosad. to što ni bio direktni, ne igra ulogu... Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted November 8, 2014 Cena je 7000 din. Ali nista mi nisu rekli da krece tek od polovine decembra. Mada nisam ni pitao. Uzgred jel ima neka vrsta prevoza jeftinija od ove tipa kombi, bus... Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted November 8, 2014 Nema nista direktno sem aviona i sada voza. Znaci balkan flexi za bukurest i ostane za jos jedno putovanje Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted November 8, 2014 Nema nista direktno sem aviona i sada voza. Znaci balkan flexi za bukurest i ostane za jos jedno putovanje Posto sam adult vidim da je 88e za 5 days/1month. Jedino bi mi se isplatilo kada bi moglo povratno do Istanbula da se ode iz Beograda? A moze li ovo BG-BUK-IST-BG? Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted November 8, 2014 Iz Bukuresta imas za Sofiju voz, pa dalje za Istanbul. Meni odgovara, i dalje sam ispod 26 Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted November 8, 2014 Koliko se ja secam pre trci-cetri godine kad je isao Rumun povratna karta je bila 48e Beogra-Bukurest. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted November 8, 2014 Koliko se ja secam pre trci-cetri godine kad je isao Rumun povratna karta je bila 48e Beogra-Bukurest. Jeste bila je 48e. sada 58e. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted January 21, 2015 Pozdrav, tek sad vidim ovu temu, da il neko zna da li funkcionise ovaj voz Beograd - Bukurest posto na sajtu Zeleznica Srbije nisam nasao ovu ponudu u medjunarodnom saobracaju.Ja zelim da putujem u Iasi, pa bi mi mnogo lakse bilo da idem Beograd - Bukurest - Iasi, nego Beograd - Vrsac - Temisvar - Iasi. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted January 22, 2015 Pozdrav, tek sad vidim ovu temu, da il neko zna da li funkcionise ovaj voz Beograd - Bukurest posto na sajtu Zeleznica Srbije nisam nasao ovu ponudu u medjunarodnom saobracaju.Ja zelim da putujem u Iasi, pa bi mi mnogo lakse bilo da idem Beograd - Bukurest - Iasi, nego Beograd - Vrsac - Temisvar - Iasi.Nema direktno Beograd - Bukurešt, već mora sa presedanjem u Vršcu i Temišvaru. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted January 22, 2015 Nema jos direktnog voza Beograd - Bukurest iako je najavljivano da ce ga ponovo uvesti. Nije u brzini neka velika razlika izmedju direktnog i ovog sada jedino to sto cekas u Temisvaru je duze i sto moras dva puta da silazis i penjes se sa torbama. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 1, 2015 Ja kad sam išao pre par godina za Bukurešt, ponovo se čekalo jedno 2-3 sata u Temišvaru. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 18, 2015 Jel ima nekih novosti za voz Bg.-Bukurest na prolece? Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted July 16, 2022 Od decembra novog reda vožnje dva para voza Vršac-Temišvar. Posle godina i godina ponovo se uspostavlja železnička veza za Rumuniju. Eto veze za Bukurešt i Moldaviju. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted July 26, 2022 Ale, ale. Ima li šanse da neki voz krene na zapad? Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites