Posted July 25, 201015 yr Jednom godišnje prodamo te tepihe, - govorio mi je Ašik, čije ime znači ljubav. – Biznis u doba monsuna ne ide nikako. U našu radnju, koja je otvorena od jutra do večeri, uđe tek dvoje-troje turista za ceo dan. Stoga često biva da nam celodnevni pazar bude čista nula.... Autor: Marko Nikolić (Slumpy) Pročitajte ceo tekst
July 25, 201015 yr Možda malčice preopširno za moj ukus, ali zanimljivo i informativno. Priče o ljudima mi se uvek sviđaju.
July 25, 201015 yr Ašik, čije ime znači ljubav... Iz nekog razloga, čitajući ovu priču sam se osetila kao da imam 7 godina i po prvi put čitam R. Kiplinga. Ne Moglija, nego one kratke priče. Uf. (ovde fali zblanuti sedmogodišnji smajli)
July 26, 201015 yr Ne samo u Nepalu, već i pre njega, na Bliskom istoku, i posle njega, u Indiji, često sam ponavljao sebi: ''Ne zaboravi! Ne zaboravi sve ono što si ovde video onda kada se budeš vratio u svoj svet i kada se jednog dana budeš osetio nezadovoljnim i nesrećnim.'' Poučno!
July 31, 201015 yr Трећи део, одличан као и прва два... најискреније одушевљен После овог твог путописа Непал ми се попео високо на листи жеља
August 5, 201015 yr Vrlo zanimljivo, svaki detalj od price domacina preko manastira do rikse (sigurna sam da bih se i ja tako osecala) .