July 25, 201015 yr Moj prvi susret sa Limom nikako se ne može označiti kao „ljubav na prvi pogled“. Naprotiv, moglo bi se reći da je bio poprilično traumatičan. Tako sam prva tri dana proveo u obazrivom opipavanju, osluškivanju i osmatranju zamišljenog protivnika, nesiguran da li ću nekim nesigurnim pokretom probuditi divlju zver u njemu... Autor: Vasko Lukinić Pročitajte ceo tekst
July 27, 201015 yr Vaskooooooooooo! Pa de si ti? Odlično, kao i uvek. Nisam mogao da verujem da ćeš se uplašiti nekog grada posle one priče iz Katmandua. Odlični opisi, šareno mesto. Piši!
July 28, 201015 yr Haha, sjajno...smejala sam se dok sam zamisljala ove prodavce u autobusu i pevaca slagera na vasaru. Ta zana sto nije platila kiriju malo te je zeznula, ali ok otkriveno na vreme Uzivaj, cekamo sledecu avanturu!
July 28, 201015 yr Priznaj da ces na kraju napraviti antologiju "Vaskovi autobusi": nepalski autobusi, limski autobusi.... PS - super je, pisi jos!
August 2, 201015 yr Jako mi se dopada, pogotovo jer zelim u skorije vreme da odem u Juznu Ameriku. Mozda to bas bude Lima.
December 7, 201014 yr Vasko,bas lijepo pises.Ja sam u Limi bila,ali onako :vodjena ko svaki kukavni turista,kome pokazu samo ono sto se turistima pokazuje.Takvi poput mene,nikad zapravo ne vide zemlju u koju su dosli.Ne upoznaju nikog od lokalnog stanovnistva,u najboljem slucaju razmjene koju rijec sa konobarem ili vodicem.Stoga mi je pravo zadovoljstvo bilo procitati tvoj dopis.Pises sjajno,sazeto i zanimljivo.A sto se tice glavobolje, e to je prosto:trebo si odmah u startu nabaviti vrecicu koko lisca i zvakati ga od jutra do mraka(ovo za ubuduce,ako te put ponovo nanese do Perua Pozdrav:Marijana iz Istanbula