Followers 0

Besplatno slanje razglednica

170 posts in this topic

Zivio nam kod :) Stigle 2 razglednice. Jedna iz Njemacke, a druga iz Madjarske, obje u Bosnu  :D

Ne znam da li je neko pomenuo, mrzi me da češljam temu ali ovo radi i za obična pisma, ja ovako razmenjujem sličice za evropsko prvenstvo :P

Super funkcionise...svih 10 experimentalnih razglednica poslato iz Stambola za Bgd i stiglo za 4 dana  :party::blob:zvizhd

stigla iz  Cilea, iskreno ne znam koliko je putovala, valjda je daleko taj Cile  :stupid:

hvala Maji Vasic

kod koji provereno radi (cak i iz amerike za gruzu ?!) je STS ili ti student-to-student

Ortakinja je poslala 2FA-BE razglednicu iz Bosne u Sloveniju, i u Sloveniji su tražili od primaoca da plati neku taksu! Baš čudno.

Moje su do sada sve stigle, u preko 25 zemalja (zahvaljujući drugarima koji su mi poklanjali razglednice) ali ni jedna nije u EU. Eeeee, teško je njima doakati ;)

Poslali smo pet razglednica iz Venecije, u roku od tri dana je jedna stigla u Nemačku, a ostalih četri su stigle nakon deset dana u Srbiju  ;D

Niko nije tražio dodatne takse primaocima  :roll:

Iz Ukrajine u BiH i Srbiju nisu stigle ni one sa kodom ni one sa postanskom markicom. :(

iz Novog Sada stigle u Stokholm, Berlin, Madrid, Salamanku...

Ја лично не волим да добијам разгледнице без маркице. Чак мислим да је грех слати разгледнице из неке егзотичније земље без маркице (нпр. Ватикан!). У Малезији је међународна 50 сенти, што је око 15 динара...али сам увек за тај фамозни код ако шаљем из неке стандардне земље. У Пољској су ме одрали 20 еур за 8 маркица  :-[

Ne znam da ti kažem tačno koliko su koštale na primer u Gvatemali (mislim na markice za razglednice), ali se sećam da su koštale dva i po puta više od razglednica, što je na nivou od recimo pet razglednica, baš puno. Znam da mnogi vole i razne interesantne markice pride, ali nije li u ovo doba digitalizacije sjajno da se neko potrudi da kupi, napiše i pošalje razglednicu nekome...  a pošte svakako zarađuju i to najčešće ozbiljnije sume, od naplate prenosa većih pošiljki. Slično je i u drugim zemljama u kojima sam boravila, tako da kod rado koristim  :yok:

Jel neko polkusavao da izvede ovo u Kini? Sad sam tek videla temu i bas je interesantna pa reko ako nije, mozda bih i pokusala.
Jel odete na salter ili u ono sanduce ubacujete?

Ljudi da li ovo još uvek radi u inostranstvu?

Konkretno da li je neko probao iz Španije i Portugalije da šalje?

Da li znate koliko košta sa markicom slanje razglednica iz tih zemalja?

Hvala :smile:

Zimus sam slao i bio je nepuna 2 e ako se ne varam, slao sam sa Tenerifa.