Posted March 23, 2012 Zivio nam kod Stigle 2 razglednice. Jedna iz Njemacke, a druga iz Madjarske, obje u Bosnu Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted June 22, 2012 Ne znam da li je neko pomenuo, mrzi me da češljam temu ali ovo radi i za obična pisma, ja ovako razmenjujem sličice za evropsko prvenstvo Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 3, 2012 Super funkcionise...svih 10 experimentalnih razglednica poslato iz Stambola za Bgd i stiglo za 4 dana Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 3, 2012 stigla iz Cilea, iskreno ne znam koliko je putovala, valjda je daleko taj Cile hvala Maji Vasic Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 27, 2012 Stigla razglednica bez markice (sa šifrom) iz Praga u Beograd. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 10, 2013 kod koji provereno radi (cak i iz amerike za gruzu ?!) je STS ili ti student-to-student Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted September 6, 2013 Ortakinja je poslala 2FA-BE razglednicu iz Bosne u Sloveniju, i u Sloveniji su tražili od primaoca da plati neku taksu! Baš čudno. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted September 6, 2013 Isto se desilo i iz Nemacke za Portugal... Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted September 6, 2013 Moje su do sada sve stigle, u preko 25 zemalja (zahvaljujući drugarima koji su mi poklanjali razglednice) ali ni jedna nije u EU. Eeeee, teško je njima doakati Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 16, 2013 Poslali smo pet razglednica iz Venecije, u roku od tri dana je jedna stigla u Nemačku, a ostalih četri su stigle nakon deset dana u Srbiju Niko nije tražio dodatne takse primaocima Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 18, 2013 Iz Crne Gore u Bosnu nije stigla ni jedna, ovog leta. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 18, 2013 One ne stižu ni kad staviš markicu. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 18, 2013 Iz Ukrajine u BiH i Srbiju nisu stigle ni one sa kodom ni one sa postanskom markicom. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 18, 2013 iz Novog Sada stigle u Stokholm, Berlin, Madrid, Salamanku... Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 21, 2014 Ја лично не волим да добијам разгледнице без маркице. Чак мислим да је грех слати разгледнице из неке егзотичније земље без маркице (нпр. Ватикан!). У Малезији је међународна 50 сенти, што је око 15 динара...али сам увек за тај фамозни код ако шаљем из неке стандардне земље. У Пољској су ме одрали 20 еур за 8 маркица Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 21, 2014 Ne znam da ti kažem tačno koliko su koštale na primer u Gvatemali (mislim na markice za razglednice), ali se sećam da su koštale dva i po puta više od razglednica, što je na nivou od recimo pet razglednica, baš puno. Znam da mnogi vole i razne interesantne markice pride, ali nije li u ovo doba digitalizacije sjajno da se neko potrudi da kupi, napiše i pošalje razglednicu nekome... a pošte svakako zarađuju i to najčešće ozbiljnije sume, od naplate prenosa većih pošiljki. Slično je i u drugim zemljama u kojima sam boravila, tako da kod rado koristim Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 16, 2014 Jel neko polkusavao da izvede ovo u Kini? Sad sam tek videla temu i bas je interesantna pa reko ako nije, mozda bih i pokusala.Jel odete na salter ili u ono sanduce ubacujete? Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted June 1, 2017 Ljudi da li ovo još uvek radi u inostranstvu? Konkretno da li je neko probao iz Španije i Portugalije da šalje? Da li znate koliko košta sa markicom slanje razglednica iz tih zemalja? Hvala Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted June 2, 2017 Ja sam slao iz Španije pre 3 godine, bilo je 0.7 evra. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted June 25, 2017 Zimus sam slao i bio je nepuna 2 e ako se ne varam, slao sam sa Tenerifa. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites