Posted October 12, 201014 yr Stigli, ali nije baš onako kako smo zamišljali. Našli smo se u nedođiji. Nigde ne piše gde smo, a mislim da se niko više nije ni iskrcao. Izbacili su nas tu i brzo produžili dalje. Kao da je neki opasan kraj. Zar nas je kondukter prevario? Gledamo u okolna brda, ali od bosanske piramide ni traga ni glasa... Autor: Tibor Miglinci Pročitajte ceo tekst
October 13, 201014 yr Mali offtopic... Prije mnogo stotina godina zivjela su dva brata Ramiz i Ramzes. Ramiz je ostao u Visokom a Ramzes otisao u Egipat.
October 13, 201014 yr Hm, ako mene pitas, ne znam, zaista. Ako pitas Bosanca, reci ce ti da jesu, ali ako pitas Egipcanina, reci ce ti da nisu... )
October 13, 201014 yr Lepo napisano. Kratko, jasno, mestimično duhovito, baš kako treba Inače, i ja sam primetio tu reakciju, doduše ne u Bosni nego u Srbiji, kad kažem da sam iz Novog Sada. Čak i u najgoroj planinskoj vukojebini se ljudima odmah lice ozari i počnu da pričaju kako je to "najlepši grad u Srbiji", "drugi najlepši grad u Jugoslaviji", mesto gde su služili vojsku, ili su nekad radili, ili imaju tetku, bla bla... Uzgred, reakcije na "Beograd" su najčešće bile blago negativne. Bravo za tekst! .gif' alt='::'>
October 13, 201014 yr Dobar tekst, brzo i lako se cita. Od, rekao bih, ne previse zanimljivog dana je ispao zanimljiv putopis .
October 13, 201014 yr Tibore jesi video možda mađarska slova u hodnicima? Navodno je to "missing link" između Mađara i Sumera http://hu.wikipedia.org/wiki/Boszniai_piramisok_v%C3%B6lgye (na žalost nema na srpskom)
October 13, 201014 yr U Vikipediji piše da su te bosanske piramide čista prevara: bosnian pyramids (ako je neko slučajno mislio drugačije)
October 15, 201014 yr Tibore jesi video možda mađarska slova u hodnicima? Navodno je to "missing link" između Mađara i Sumera
October 15, 201014 yr Сећам се, имали смо фотографију корице књиге о босанским пирамидама са поднасловом - "Доказ да су некада у Босни живела интелигентна бића"
October 19, 201014 yr Bio sam tamo... Kao volonter... Kazu bice i sledece godine. Besplatan smestaj i hrana 10 dana. Vas je samo prevoz. Smestaj kao da ste u hostelu a hrana kao da ste u nekoj od beogradskih studentskih menzi. Ima direktan voz BG-Visoko. Ja se lepo provedoh... Volonterski poslovi su pretezno fizicki. Srednje tezine. ako se prijavljujete ponesite obavezno 2 para obuce. Jedne za rad a druge za ovako po gradu... Te za rad ce vam se verovatno raspasti. I jos nesto... Bitno je da proverite kad pada ramazanski post. U to vreme ko god moze da ne radi on to ne cini. Jer tesko je funkcionisati celi dan bez hrane i vode.
October 23, 201014 yr Bila tamo, videla i na oko se ne može reći jesu prave ili nisu Mi smo našli pekaru koja radi sa pravim vrućim burekom, sve ostalo je bilo kišovito lepo napisano
November 20, 201014 yr Bravo Tibore, sjajan tekst, bas mi se dopalo, imala sam osecaj kao da sam bila sa vama.
December 30, 201014 yr Nebo zna sta ce se dogoditi ako ikad uspeju da otkriju tunele Hopija za hitne slucajeve...
September 5, 201213 yr Volontirajući prije dvije godine na piramidama (bile one to ili ne) upoznala sam momka koji inače živi u Sarajevu, odveo je Alena i mene do nekog poznatog kamena iz kog "izvire" pozitivna energija (ludo, i ja kažem) uhvatio se za taj kamen kao da mu je to posljednje što će uraditi i poluotvoreih očiju govorio je kako zaista osjeća nešto. Popela sam se i ja da se malo "pozitivišem" , ali ništa. Nije mu bilo jasno kako ne ustajem skačući od pozitivne energije, a ni meni. Eto! ili mene neće pozitiva, ili je sugestija čudo ) Super priča Tibore, vidimo se uskoro Šejla