Posted January 9, 201114 yr Tetka Alisu očevici opisuju kao grlatu, debelu ženetinu, bez preterane suptilnosti. „Spremi tri u pi..u!“, vikala bi narudžbinu. A kada bi se neki tinejdžer napokon okuražio da priđe šanku i, stiskajući novce u znojavim rukama, sramežljivo naručio... Autor: Aleksandra Hadži-Mladžić Pročitajte ceo tekst
January 9, 201114 yr E ovo je orginalnost u ugostiteljstvu posle ovog teksta sam stavio Portugal u sam vrh evropskih destinacija .gif' alt='::'> k`o sto kaze Chi, osvezava, sto se po tvojim recima ne bi moglo reci za carobni napitak
January 11, 201114 yr Napitak uopšte ne zvuči kao da je za piće, ali kad me put opet nanese u Lisabon definitivno ću potražiti tu kafanu. Svaka čast za tvoj prvi tekst na sajtu Zanimljiv je i lako se čita, a otkriva par neobičnih detalja. Sve u svemu, fina pričica .gif' alt='::'>
January 11, 201114 yr Ha! Potpuno neočekivano, kao udarac u... Lisabon je na spisku mesta koje želim da posetim, a sada imam još jednu tačku koju moram da obiđem tamo. Pokušao sam da se setim da li sam čuo za nešto slično negde drugde u svetu, ali ne pada mi na pamet... Bravo za tekst!
January 11, 201114 yr Aleksandra, vidimo se, a gde drugde nego u "Sutlijasu" Bas dobar tekst! Zanimljivi detalji i prijatna naracija.
January 16, 201114 yr Da ne bude zabune, napitak je meni uzasan, ali devojka na fotografiji je, na primer, sa zadovoljstvom popila dve case na eks ko zna, mozda se i vama dopadne!
February 3, 201114 yr Lisabon, daleko najlepsi grad Evrope, za kojim slede Riga, Brisel i Olesund. Pa onda nista, nista, pa tek onda Prag, Kopenhagen, Stambol i Bec.