Jump to content

Featured Replies

Posted

arroz-doce-thumb.jpg Tetka Alisu očevici opisuju kao grlatu, debelu ženetinu, bez preterane suptilnosti. „Spremi tri u pi..u!“, vikala bi narudžbinu. A kada bi se neki tinejdžer napokon okuražio da priđe šanku i, stiskajući novce u znojavim rukama, sramežljivo naručio...

Autor: Aleksandra Hadži-Mladžić

Pročitajte ceo tekst

E ovo je orginalnost u ugostiteljstvu  :pij:

posle ovog teksta sam stavio Portugal u sam vrh evropskih destinacija  clap.gif' alt=':clap:'>

k`o sto kaze Chi, osvezava, sto se po tvojim recima ne bi moglo reci za carobni napitak :pivoooo:

Napitak uopšte ne zvuči kao da je za piće, ali kad me put opet nanese u Lisabon definitivno ću potražiti tu kafanu. Svaka čast za tvoj prvi tekst na sajtu :) Zanimljiv je i lako se čita, a otkriva par neobičnih detalja. Sve u svemu, fina pričica  clap.gif' alt=':clap:'>

Ha! Potpuno neočekivano, kao udarac u...  :maddd:

Lisabon je na spisku mesta koje želim da posetim, a sada imam još jednu tačku koju moram da obiđem tamo. Pokušao sam da se setim da li sam čuo za nešto slično negde drugde u svetu, ali ne pada mi na pamet... Bravo za tekst!

Bila i pila. Ali, ove stvari nisam znala.

Hvala na sjajnom tekstu!

Aleksandra, vidimo se, a gde drugde nego u "Sutlijasu" :)

Bas dobar tekst! Zanimljivi detalji i prijatna naracija.

Parabens! Sjajan pocetak, ponosan sam- i nastavi tako!

Da ne bude zabune, napitak je meni uzasan, ali devojka na fotografiji je, na primer, sa zadovoljstvom popila dve case na eks :) ko zna, mozda se i vama dopadne!

• 3 weeks later...

Lisabon, daleko najlepsi grad Evrope, za kojim slede Riga, Brisel i Olesund. Pa onda nista, nista, pa tek onda Prag, Kopenhagen, Stambol i Bec.

• 1 year later...