Followers 0

MasterCard Prepaid kartica (nema provizije kod Ryanair-a)

111 posts in this topic

Izvadio danas "poklon"  :banana: , a podnesen i zahtev za "refresh"  zvizhd !

Inace, poreska uprava radi do 13h! (ja primljen u 14h  :blob: i to bez kopiranog pasosa, devojka uradila na licu mesta), pa na to treba obratiti paznju...bio u Vukovaru, Hypo banka je 12.5metara od poreske i sve gotovo veoma brzo...

Za 2 nedelje idem ponovo po refresh, ako neko zeli da se pridruzi - dobrodsao je !

Podignuta je i ova sto se dopunjuje, 3god. je validna  :blob:

Ona sto je poklon je presusila i ostala sa nekih 8-9e...ona ce da stoji i ceka neke akcije, pa se nadam da ce koristiti za jos 2-3karte  zvizhd

Da li ste čuli nešto o tome da ovaj pripejd master uskoro neće više prolaziti?

Čuo sam, i mislim da sam nešto ostavio već u temi Ryanair. U pitanju je neki njihov "pasoš", odnosno njihova kreditna kartica kojom će se jedino postizati uštede... Uskoro, nema više Prepaid-a :(

https://www.cashpassport.com/cashpassport/ryanair/

Ono sto se meni ne svidja je da minimum novca koji se stavlja na karticu je £150 :o

Mozda odgovara nekom ko kupuje puno FR karata, ali za povremene [i jako jeftine] karte, mislim da bih radije platio 6 kinti...

Plus imaju raznorazne dodatne naplate, kao 'inactivity fee'

http://www.thisismoney.co.uk/money/holidays/article-2042772/Ryanair-booking-fee-avoiding-Cash-Passport-prepaid-card-carry-hefty-charges.html

Da li je neko probao Matercard Prepaid od Unicredit banke?

http://www.unicreditbank.rs/?jez=&p=437   pogledajte...mozda funkcionise kod Ryan-a?ako neko uskoro putuje..mnogo bolja solucija od putovanja u hrvatsku zbog kartice

Hvala za info, ne vidim zasto ne bi funkcionisala ;)

Podignuta je i ova sto se dopunjuje, 3god. je validna  :blob:

Aj napiši da li si je dopunjavao iz Srbije i kolika je bila provizija? Da li znaš da li postoji mogućnost da se kartica registruje na Moneybookersu, pa da se onda na nju prebacuju pare sa neke kartice iz Srbije koja je isto registrovana na MB? Mislim da bi to trebalo da može.

Nisam dopunjavao. jer sam do sada imao dovoljno za sve letove...sada je trenutno na nuli i trebalo bi je dopuniti.

Ovo oko moneybookersa ne bih znao da odgovorim... ;)

Podignuta je i ova sto se dopunjuje, 3god. je validna  :blob:

Aj napiši da li si je dopunjavao iz Srbije i kolika je bila provizija? Da li znaš da li postoji mogućnost da se kartica registruje na Moneybookersu, pa da se onda na nju prebacuju pare sa neke kartice iz Srbije koja je isto registrovana na MB? Mislim da bi to trebalo da može.

Trebalo bi da mozes da je registrujes na moneybookersu i vrsis takve transakcije. Ali, ako i Hrvati imaju zakon kao i mi, da niko sem tebe samog(ili eventualno neko ko ima punomoc na tvoj racun) ne moze da uplati devize na tvoj racun, onda bi to znacilo da svaki put kad posaljes pare preko moneybookersa, morao bi licno da se pojavis u banci u Hrvatskoj i potvrdis da si ti poslao novac i popunis neki formular, kao sto se radi u Srbiji. Tek tad ti pare legnu na racun, odnosno karticu. Ako je tako, onda slaba vajda od toga :)

Definitivno ne može varijanta uplata para sa Moneybookersa na Mastercard, jer oni dozvoljavaju uplate samo na Visa kartice, pošto izgleda favorizuju svoju Mastercard koju mi ne možemo dobiti. :(

http://www.unicreditbank.rs/?jez=&p=437   pogledajte...mozda funkcionise kod Ryan-a?ako neko uskoro putuje..mnogo bolja solucija od putovanja u hrvatsku zbog kartice

Jel moze ova kartica unicredit banke? ili jel moze neko da mi kupi karte? :D

Jel moze ova kartica unicredit banke? ili jel moze neko da mi kupi karte? :D

Ovo i mene zanima. :)

Ja imam tu karticu izdatu u Bosni i radi tj. nema provizije. Sad, da li ta sto je izdata u Srbiji ne funkcionise ili je u pitanju destinacija, to ne znam...

excludes flights originating from the following countries - U.K, Ireland, Italy, Germany & Spain

Ja imam izdatu u Mađarskoj i NE radi. Pisao sam im, pitao banku ali... :bang:

Tj tom karticom mogu da platim ali mi zaračunavaju za uplatu kao da plaćam bilo kojom karticom.

Ali zato Wizz ova radi bez problema.