Followers 0

Wizz Xclusive Club?

226 posts in this topic

ako se danas karta rezervise bank transferom da li rezervacija vazi do utorka? jer petak i ponedeljak su neradini :?

Ma vazi i do nedelju dana (meni jednom 9 a nisu bili neradni dani dok nije osvanulo confirm)... znaju oni za sve nase praznike, preslave, slave i proslave...

nije i da se ne isplati da se ponovo uzme xclusive clanstvo, evo ja sad gledam neki letovi su i oko 20e jeftiniji PO PRAVCU, neki 15ak.. znaci moze da se vrati vec sa jednom povratnom kartom, a ako jos neko putuje sa vama u plusu ste.

ako se danas karta rezervise bank transferom da li rezervacija vazi do utorka? jer petak i ponedeljak su neradini :?

Svaka rezervacija vazi tacno 9 dana. devetog dana se ponistava.

Kad se kupuje karta sa Wizz Exclusivom, za, npr 5 osoba i ako nakon toga, recimo, za 2 nedelje, hocu da dokupim kartu za jos 5 osoba uz isti Wizz Exclusive, za isti let, da li je to moguce?

Po pravilima vlasnik wizz exclusive mora da bude jedan od putnika, tako da bi morao opet sebi (akos i ti taj clan) da kupis jos jednu kartu. Ne vidim mogucnost dodavanja jos karata na vec postojeci let

Da, to sam i ja sad skontao. Malo je bezveze to, ali, ajde. Ne znam da li je neko isao do kraja sa tim "dokupljivanjem" karata za drugare, za isti let, da li sistem moze nekako da prepozna da ti vec imas kartu za taj let? Jer, krajnje je glupavo da kupujes 2 karte za sebe za isti let :?

Tu ti ne vredi nista. pravila i sam znas, naravno da je tupavo da se kupuju dve karte za isti let, ali ako se u zbiru popusta to isplati, sto da ne, ali nemas nigde mogucnost (sad sam gledala svoju aktivnu rezervaciju) da dodas osobe na vec postojeci let nego samo prtljag, mesto za noge i slicne gluposti.

Da, tako je kako je. Mozda na taj nacin zele da sprece da jedna osoba sa Wizz Exclusivom kasnije dokupljuje karte sa popustom nepoznatim ljudima za isti let, i pritom moze da zaradi, ako ih naplati koji evro skuplje.

Jos jedna nedoumica. Posto sam kupio 10 karata, primetio sam da kad odaberem npr. od 1 do 4 putnika, cena karte je i u odlasku i povratku po 1090din. Kad odaberem od negde 5-8, u odlasku je ista, a u povratku 1690din, za sve putnike(!). Kad odaberem 9 ili 10, cena je 1690din i u odlasku i povratku, takodje za sve!! Kad je jos veci broj putnika, cene za sve su jos vece...

Zato sam se pitao da li je moguce kupiti npr, 4 karte sad, pa 4 u sledecoj turi, nadajuci se da bi tako izaslo jefitnije. Ok, jasna mi je logika, imaju, recimo, 4 karte po toj ceni, sledece 4 su skuplje, itd. Ali, probao sam sa 2 racunara u isto vreme da izvrsim rezervaciju za po 4 osobe i prikazao mi je istu cenu na obe rezervacije. I verujem da bih uspeo da do kraja rezervisem sve po toj ceni. Ali, problem je sto sam ja hteo sa naloga da uradim to, koristeci Wizz Exclusive, a to vec ne moze :)

Pitam se sta bi bilo kasnije. Da sam kupio tako, simultano rezervisuci na 2 kompjutera, da li bi onda nakon kupovine, ceona preostalih karata znatnije poskupela, da nadoknade to sto im je neko zeznuo sistem :) Ako je to uopste moguce...

Kontam da taj sistem za rezervaciju karata ima neka ogranicenja, tipa, da rezervacija nece proci, ako broj kupljenih karata prevazilazi kapacitet aviona. Ali, takve neuspele rezervacije su mi se desavale jedino davnih dana kod Ryanaira, kad su karte bile 1 cent ili 1 evro, pa bila opsta navala.

Ako se neko razume malo vise u taj rezervacioni sistem, voleo bih da to malo pojasni.

Konkretan odgovor na tvoje pitanje nemam, ali meni se desilo kod druge firme da kako povećavam broj putnika raste i cena pojedinačne karte.

Što me je naravno, naljutilo.

To su niski udarci.

To sam shvatio tako da, ako ide ekipa i da bi prošao jeftinije kupuješ kartu po kartu, može da se desi da neko ostane bez karte. I na taj način vrše pritisak da pazariš odjednom, po višoj ceni, ukupnu količinu karata.

Bas to! Isto sam i ja zakljucio! Sitan mehanizam, ko ne obrati paznju i neprimetan, ali, uzima pare! Evo, moj konkretan primer od juce. Da sam kupio karte za 4 osobe, izaslo bi 3060din po osobi. Kupio sam za 10 osoba i izaslo je 4260 po osobi. Znaci, 10 evra vise po coveku! Na 10 ljudi, to je 100 evra! A tacno smo toliko ustedeli koristeci Wizz Exclusive. Tj, pitanje je da li smo uopste ustedeli onda!

Da li moze da se uclani u Wizz Xclusive uplatom preko bankovne doznake? Posto mi tamo nudi samo da platim karticom... :)

Dobio upitnik koliko sam zadovoljan uslugama Xclusive kluba

Ima da ih ocrnim toliko da ce odmah da vrate cenu na 10e :)

Dobio upitnik koliko sam zadovoljan uslugama Xclusive kluba

Ima da ih ocrnim toliko da ce odmah da vrate cenu na 10e :)

:LOLLL:

Pozdrav svima,koliki su otprilike popusti sa koriscenjem njihove ekskluzivne kartice,vidim pise do 10 eura,ali ima mozda neki procenat ili? Mene zanimaju njihove najjeftinije ponude,tako da npr. ako kupim povratnu kartu Budimpesta-Barcelona otp. je 56 eura.Sa kolikim popustom mogu da se nadam?  lol::

Sada sam tek video obe cene i da cenu koju pokazuju u prvom planu iznosi u stvari za clanove... Pre nije bilo ovako? Ili mozda gresim... :?