Posted May 23, 2012 Danas u 10:05 Klub putnika Srbije gostuje u emisiji Talasanje na Radio Beogradu 1. Pratite nas uživo preko http://www.rts.rs/page/live/sr.html Za više informacija o današnjoj emisiji pogledajte http://www.rts.rs/page/radio/sr/story/23/Radio+Beograd+1/1107306/Talasanje+-+Šetnja.html Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 23, 2012 Moj najbolji drug je upravo slusao emisiju i kaze da mu zvuci vrlo zanimljivo . Ja sam na poslu pa nisam mogla da slusam Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 23, 2012 е, заборавих да је тренутна временска разлика није 5 сати него 4 и баш се припремих да слушам, кад ено, већ је 11 сати у Београду Ja sam na poslu pa nisam mogla da slusam ставиће на подкаст http://www.rts.rs/page/radio/sr/podcast/2826/Prepodnevni+program/audio.html данас или, најкасније сутра. Тако да сви који нисмо били у прилици да чуејмо директан пренос моћићемо да слушамо Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 23, 2012 Super- moj drug se bas zagrejao za klub, sto preko mojih prica, sto preko ove emisije.. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 23, 2012 Већ су поставили на сајт ево Таласање.мп3 Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 23, 2012 Odslusao, i po meni, ovo je dosad najuspesnije medijsko predstavljanje Kluba putnika Srbije! Voditeljka je zvucala vrlo prijatno i dovoljno obavesteno, pa je i Uros mogao fino i opusteno da predstavi KPS za relativno kratko vreme. Da pohvalim i Urosa i konstatujem da je sve bolji i bolji Istice se kao najbolji kandidat za funkciju portparola KPSa Steta je samo sto mislim da ne slusa bas puno ljudi radio, pa, zarad dalje propagande, nije lose barem podeliti link sa emisijom na drustvenim mrezama, da bi sto vise ljudi culo. Ja sam to sa zadovoljstvom vec ucinio Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 23, 2012 И ја слушао. Још ако онај слушалац одржи обећање и помогне путничку кућу... Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 23, 2012 Sad sam cula i ja, i odlicno je, mada je mogla i da mu ne upada u rec ono par puta, al ok- biilo je uzivo pa je ispalo super Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 24, 2012 Још ако онај слушалац одржи обећање и помогне путничку кућу... нисам сигуран, али мени се чини да је већ одржао обећање, пошто скоро одмах након емисије дошло је до промене бројке сакупљеног новца Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 24, 2012 Odslusao, i po meni, ovo je dosad najuspesnije medijsko predstavljanje Kluba putnika Srbije! Voditeljka je zvucala vrlo prijatno i dovoljno obavesteno, pa je i Uros mogao fino i opusteno da predstavi KPS za relativno kratko vreme. Da pohvalim i Urosa i konstatujem da je sve bolji i bolji Istice se kao najbolji kandidat za funkciju portparola KPSa Steta je samo sto mislim da ne slusa bas puno ljudi radio, pa, zarad dalje propagande, nije lose barem podeliti link sa emisijom na drustvenim mrezama, da bi sto vise ljudi culo. Ja sam to sa zadovoljstvom vec ucinio Ne znam da li bih ikada ovo bolje napisao! .gif' alt='::'> Link podeljen i na FB, Tviteru i G+ Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 24, 2012 Још ако онај слушалац одржи обећање и помогне путничку кућу... нисам сигуран, али мени се чини да је већ одржао обећање, пошто скоро одмах након емисије дошло је до промене бројке сакупљеног новца Ta slušateljka će uplatiti donaciju kad joj legne penzija Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 24, 2012 Ta slušateljka će uplatiti donaciju kad joj legne penzija Ovo je za svaku pohvalu .gif' alt='::'> Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted June 4, 2012 Bravo Urose!!! .gif' alt='::'> "Povezujemo svet i borimo se protiv granica" Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites