Jump to content

Featured Replies

offtopic: Markovi postovi su obrisani jer je to sam zahtevao, a Nikolin je obrisan jer je u njega stavio apsolutno sve smajlije koji postoje, što se ne smatra lepim ponašanjem na forumu.

A sada, molim vas, ukoliko nešto pišemo u ovoj temi, neka to bude o delfinima :)

Preduhitrio si me Vlado s postavljanjem teme, dok se forum oporavljao...

Ja sam potpisao. Zaista strasno sta rade. Sinoc sam pogledao ovaj snimak i dok nisam zaspao pred ocima su mi bile ove krvolocne scene.

Evo za one sa jacim stomakom, mogu pogledati ovde ovo brutalno klanje delfina koje se odvija u jednoj "civilizovanoj" zemlji u 21. veku:

http://www.glumbert.com/media/dolphin

Apelujem i na ostale da potpisu, mozda ne izgleda da time cinimo bog zna sta, ali bar dajte vas glas protiv ovakvog divljastva!

:cryy:

dala sma svoj glas bez gledanja tog uzasa, stvarno ne zelim to da vidim! a nemam ni komentar za takav zlocin. :psuje:

Jadni delfincici.

Ne znam da li znate ali plivanje sa delfinima je proglaseno za nesto najlepse sto treba probati u zivotu.

Bila je neka emisija na kablovskoj o tome sta ne treba propustiti u zivotu i to je bilo na prvom mestu,a vidi ove krvnike sta im rade. :maddd:

Ne mislim da te peticije imaju neke svrhe, al' opet, nije mi tesko da se upisem.

Ne znam da li znate ali plivanje sa delfinima je proglaseno za nesto najlepse sto treba probati u zivotu.

ja to odradio ;D al mi nije ostalo u najboljem secanju, vec kao traumaticno iskustvo :shh: naime, bio sam mali, bilo je vece, i samo sam ja ostao u vodi kad je delfin resio da se poigra... ispustao je nimalo prijatne zvuke, skakao, zaletao se na mene uspravljen potopivsi me talasom vode i svasta nesto, usro sam se ziv :bag: al bio sam mali stvarno, tesim se da kad bi mi se isto desilo ne bi morali da me iznose iz vode kao prvi put flowers::

• 3 weeks later...

dala sma svoj glas bez gledanja tog uzasa, stvarno ne zelim to da vidim! a nemam ni komentar za takav zlocin. :psuje:

Ja se slazem, potpisala, ali nemam srca da pogledam. Svaka cast, ljudi, samo napred sa ovakvim akcijama. Tu sam kad god bi trebalo da se spasava Zemlja od ljudi.