Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Klub putnika

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Posted

mapa-istanbula.jpgStigli smo u Istanbul i počeli da tražimo stan. Nakon bar pedeset prepešačenih kilometara, stvari počinju da bivaju jasnije i, možda, malo tmurnije. Pročitajte na kakve smo sve začkoljice, peripetije i probleme naleteli u potrazi za kućom!

Pročitajte ceo tekst

Svaka cast na zivcima i energiji. Srecno dalje!

E jbg, a mislim da sam pričao Čiju o agencijama i tim fazonima oko potrage za stanovima još tamo u novembru kada sam pomagao tazbini ( :) ) u potrazi, mada smo zujali samo po Modi. Cene su tamo išle od 800 pa na više, neopremljeni.

Postoji i fazon da za nekih 150 evra mesečno opremite kuću, poput frižidera, televizora, klime i sl. To takođe završavaju isti ljudi koji rade u agencijama za izdavanje stanova...

Ma samo opušteno i bez sekiracije :)

Uh, komplikacije! A da probate da iznajmite neki pristojniji magacin, pa ga lepo opremite? Samo ideja. eto.

Momci, svaka vam cast za trud i sto se mucite za nas. Nije lako uspeti sa toliko nepredvidjenih poteskoca ali mozda se na kraju desi i neki povoljan sticaj okolnosti pa nesto bar minimalno odgovarajuce i nadjete.Cak i ako se to ne dogodi tj. celi napor bude uzaludan bitno je da ste vi dali sve od sebe, jer to je najvise sto mi ljudi i mozemo da uradimo. SAMO HRABRO...

LAZARE, (i ostali koji ste u ovoj potrazi)

drzim palceve iz sve snage da sresenje pronadje sto pre, ali pada mi na pamet nesto drugo, ne znam koliko moze da bude od pomoci...ali imam u Istanbulu rodbinu i ako si raspolozen javi mi se da ti dam kontakt telefonski, da se spojite tamo pa da ti se nadju.....oni nisu emigranti, tamo su vec generacijama i ljudi sa odredjenim polozajem, mozda bi mogli da budu od pomoci....... moj mail: [email protected]

Bahčelievler, Atašehir... To je sve prilično daleko od centra. Tražimo nešto u centru, jer će tako svima biti mnogo zgodnije.

Tražite nešto blizu metro stanice i onda nije bitno gde se nalazi.

Inace posto sam sveze trazio stan za sebe, u Novom Sadu je ista situacija postala, 99 posto oglasa su preko agencija