Posted September 25, 2012 U subotu, 29. septembra, idemo u šetnju po Fruškoj Gori, koju ćemo završiti u Karlovcima na Grožđenbalu. Ako ste raspoloženi da nam se pridružite, nalazimo se u 11h kod lokomotive u Novom Sadu, odakle hvatamo bus za Paragovo. Ne znam koliko ima da se ide, ali svakako više sati Za svaki slučaj, moj broj je 063 379 366. Smatrajte se pozvanim Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted September 25, 2012 Ja cu doci, nisam siguran koliko cu ostati na grozdjebalu, ali za setnju dolazim Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted September 25, 2012 ja bih trebala za vikend biti u vikendici na Fruskoj gori, Tibor i Lazar bi trebali znati gde je to, pa bi bilo lepo da svratite i da se malko okrepite:) Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted September 27, 2012 Vidimo se u subotu! Možemo svratiti do Maje, malo je veći krug, ali nije strašno. Trebalo bi da bude lepo vreme. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted September 27, 2012 Vidimo se u subotu! Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted September 28, 2012 Vidimo se u subotu! Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted September 28, 2012 Da ne bude da nisam rekla, dolazim ja + nekoliko stranaca, i možda koji domaći. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted September 29, 2012 i ja bih se pridružila možda u nekom trenutku, pa Lazare ili Marko, očekujte poziv... Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted September 30, 2012 Ovako je nekako izgledalo: Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted September 7, 2014 Ima li neko nameru da ponovi ovo i ove godine? Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted September 8, 2014 Hmmm... a koji mu to dođe vikend? Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted September 8, 2014 18-21. Septembar, a program za vikend je sledeći:Subota: 20.00 ТО Карловачани - концерт20.30 ТС Ла банда - концерт21.00 Легенде - концерт22.30 Музика доброг расположења - Новосадски биг бендNedelja:18.00 Лицидерско срце - дечији тамбурачки фестивал19.30 Дечји ТО Лира - концерт20.00 ТА Зоруле - концерт21.30 Свечано затварањеСЛЕДИ Под сјајем звезда - концерт Александар Дујин оркестра Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted September 8, 2014 Moram da vidim kako stojim sa vremenom za taj vikend, pa javim. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted September 17, 2014 Sudeći po prognozi, biće kiša u subotu Šta ćemo? Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted September 17, 2014 Hmm, a petak ili nedelja?I ja baš nisam sigurna da se 100% sećam rute, ali išlo bi još par avanturista kojima to baš i ne smeta Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted September 17, 2014 Rado bih se priključila, ali imam već dogovorenu radnu akciju za subotu, ali kada završim bilo bi lepo sresti vas na Grožđebalu Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted September 17, 2014 Tj. zbog kiše u subotu i nekih dešavanja u petak, ljudima koji bi pošli sa mnom i meni odgovara samo nedelja. Mada može i po kiši u subotu Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted September 20, 2014 Evo, čisto ako neko odluči da se pridruži u poslednjem trenutku. Krećemo danas (subota) na Popovicu busom 74. u 13:55, sa ž stanice ili sa Lutrije, pa peške do SK. Ide nas recimo 5-6, malo stranci, malo lokalci. Mapa, i dobro raspoloženje obezbeđeni. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites