Posted June 7, 2019 Postovani, nikako vam ne bih preporucila koriscenje usluga doticne Gea Tours, vise puta sam sa njima isla i imala razna losa iskustva od smrzavanja, cekanja, odlaganja, prebrze i nenormalne voznje, cigara u vozilu, do neudobnih vozila kao teretnjaka, ali sada su stvarno bili toliko neprofesionalni da je za svaku osudu. Prvo na polasku za Solun sam ih kontaktirala i bukirala odlazak i povratak za Solun, i pitala ih da li imaju svaki dan polaske jer imam konferenciju na koju moram stici tacnog datuma, pri cemu mi je dispecerka tako drsko odgovorila da li citam sajt i vidim li da pisu da imaju svaki dan polaske kao non-stop, i da je cena povratna 80evra i da nazovem samo da tacno potvrdimo povratak. Dan pre povratka nazovem i oni mi kazu da nemaju povratak za taj dan, ja ih pitam pa kako kad smo dogovorili, oni kazu eto tako nemamo, i morala sam da platim dodatno i dve noci u hotelu do polaska koji su imali, i plus su u kombiju rekli da su cene poskupele bez ikakve najave i naplatili nam vise. Ja sam zakasnila na konferenciju, i takvu drskost, bezobrazluk i neprofesionalnost ne bih podnela vise nikako. Zasigurno njima nikako vise necu ici. Postoji i Terra travel a i autobusi i bolje ici na sigurno. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 18, 2019 Poštovani Moje iskustvo sa Gea travel je za svaku osudu. 3 sata čekanja vozača, koji nije mogao da se udostoji ni da nazove i uputi gde je / kad se može očekivati njegov dolazak jer kasni. Od pocetka rezervacije sve sami neprofesionalci, zovu sa sakrivenog broja da potvrde rezervacije. Neprijatni, katastofa.. Na kraju sam se pokupila i otišla. Želim vam svima sreću da nikad ne budete prisiljeni da zovete ove "ljude"za prevoz. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 18, 2019 1 hour ago, Deny222 said: Poštovani Moje iskustvo sa Gea travel je za svaku osudu. 3 sata čekanja vozača, koji nije mogao da se udostoji ni da nazove i uputi gde je / kad se može očekivati njegov dolazak jer kasni. Od pocetka rezervacije sve sami neprofesionalci, zovu sa sakrivenog broja da potvrde rezervacije. Neprijatni, katastofa.. Na kraju sam se pokupila i otišla. Želim vam svima sreću da nikad ne budete prisiljeni da zovete ove "ljude"za prevoz. Kad i gde se ovo desilo? Kad si ih ti zvala (pretpostavljam da jesi?), nisu se javljali? Kad se ne pojavi vozač a to nam je jedina opcija za npr. put na aerodrom, kako se "pokupimo i odemo" Gde, čime? Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 19, 2019 (edited) I ja sam imala lose iskustvo sa Gea Tours, ovi u centrali su neljubazni, drski, a pritom i nesposobni. Jedan njihov operater se drao na mene preko telefona. Vozacu su preneli pogresnu adresu za mene. Onog jutra kad je trebalo da me pokupi i vozi na aerodrom, cekao me je u drugom delu grada. Elem, brzo smo on i ja ustanovili da je doslo do greske, pa je on odmah krenuo na moju pravu adresu i nismo posle kasnili na aerodrom. Dok smo kupili ostale putnike, vozac ih je zvao da se dogovore gde da ga cekaju. Jedan par je ocigledno bio zbunjen sto im vozac daje drugacije instrukcije nego ovi iz centrale sto su im dali. Vozac je rekao, "ovi iz centrale su idioti, ne znaju oni nista, ja ne mogu da pridjem tom mestu iz pravca iz kog dolazim. Nego ajmo mi sad da se dogovorimo gde cu ja vas da pokupim..." Kad smo se vracali kuci, na aerodromu u Budimpesti nas niko iz Gee nije cekao sa tablom tamo kod doceka. Nakon sto smo obisli ceo taj unutrasnji deo i uverili se da nema nikog od njih, ja sam izasla napolje da ih trazim. Odmah van izlaza iz aerodroma sam videla nekog coveka sa Gea tablom, pa sam mu prisla i predstavila se. Ovaj je poceo da se dere na mene. PA GDE STE VI? JA VAS TRAZIM!!! Ja sam bila sokirana, nije mi bilo jasno cemu ta dreka, nakon sletanja samo ipak morali da izadjemo iz aviona, da prodjemo cekaut, da podignemo prtljag... a prilicno smo brzo sve to obavili. Mozda radnici iz Gee ocekuju da se putnici minut nakon sletanja pojave na izlazu? Voznja kuci je bila manje vise bez incidenata (nije nas vozio onaj manijak koji se drao). Jedino sto su jednog putnika izbacili na autoputu. Ovaj putnik je rekao da je u centrali pitao da li mogu da ga iskrcaju na odrejeno mesto (valjda neka stanica je bila u pitanju) i ovi su mu rekli da moze. Ali vozac je rekao nesto kako nema pravo tu da skrene, idi-mi-doji-mi, i ostavi on tu coveka na autoputu bez daljeg prevoza kuci. Edited August 19, 2019 by traveller87 Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted September 2, 2019 Возио сам се коначно Геа травелом Пошто обично изгледа купе путнике на аеродрому, било им је чудно да ме покупе из центра Будимпеште, али дошли су на време, по договору. После смо чекали неке авионе, возач је возио мало манијачки, још је ишао на Томпу уместо Хоргоша јер се на Хоргошу чекало сатима, па је возио неким путевима ван аутопута, али генерално ок, нот грејт нот терибл. Други пут сам нешто раније завршио неке обавезе и хтео да избегнем онај ноћни лажни Фудекс, назовем тог лика (Атила ли је) преко вибера, јави се некако, питам кад имају, као ноћас око 1, 2. Питам немате ништа раније, и ту почне да ми држи прдавање, не, срећа па имају и то једно место, гужва је, шта ја мислим, обично мора да се резервише дан унапред... само се насмејем и захвалим, ало бре гари, којтикуац, реци шта те питам, немој предавање да ми држиш Дакле, углавном обаве договорено, али стално имаш тај осећај да нешто петљају, чудни су Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted September 2, 2019 27 minutes ago, Relja said: Возио сам се коначно Геа травелом Alo bre, травелом ili тоурсом? Ne znam jesi li u toku, ali razlika je bitna -- tours su oni pravi, originalni, jedini i naj bolji, dok su travel falsifikatori, fejk, zločinci, ubice, bar prema toursu (koji je doskora mesecima držao frendli popap na svom sajtu da objasni razliku). Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted September 3, 2019 (edited) 7 hours ago, Duya said: Alo bre, травелом ili тоурсом? Ne znam jesi li u toku, ali razlika je bitna -- tours su oni pravi, originalni, jedini i naj bolji, dok su travel falsifikatori, fejk, zločinci, ubice, bar prema toursu (koji je doskora mesecima držao frendli popap na svom sajtu da objasni razliku). Ај фејлд ју ол Мислим да је турс... или травел... травел! Ако није турс... Edited September 3, 2019 by Relja Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 21, 2019 Pozdrav, Da li je neko imao iskustva sa Wizz travel kombi prevozom? Trebao bi ovih da putujem za Solun ali su mi oni jedina opcija zbog odredjenog datuma pa me zanima da li je neko putovao preko ovog prevoznika. Hvala Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted June 30, 2021 Samo u Srbistanu i na Divljem zapadu https://www.b92.net/putovanja/vesti.php?yyyy=2021&mm=06&dd=30&nav_id=1883936 Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted July 4, 2021 Milan Lainović iz Jute (YUTA) kaže za N1, komentarišući slučaj putnika iz Grčke koje je agencija Gea turs pre nekoliko dana obavestila da ne može da dođe po njih i vrati ih u Srbiju, da oni moraju sami da nađu alternativni prevoz, ali da imaju pravo da se žale po povratku u Srbiju. Ministarstvo građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture saopštilo je da je naložen hitan inspekcijski nadzor Gea tursa. https://rs.n1info.com/vesti/lainovic-o-slucaju-gea-turs-prevoznici-moraju-da-vode-racuna-o-svojim-putnicima/ Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted January 3, 2022 Ako mogu da dodam - moje iskustvo sa Gea Travelom u decembru 2021ve je da takvu kaubojštinu nisam dozivela od 90tih. Nikako ne putujte sa ovim prevoznikom! Ili putujte ako vam ne smeta vožnja u starom minibusu u kome pojasevi ne rade, sa vozacem koji tvrdi da je 'samouk' pa 'kad izadje na put treba da javi pa da se ostala auta sklone', što firma nema dozvolu za prevoz u BIH pa kad se predje granica putnici dobiju instrukcije da ne pominju policiji da su platili prevoz nego da potvrde da su poznanici vozača i pripreme sitne eure za mito i budu spremni da ih policajci izvuku napolje i ispituju o ovome. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 16, 2024 Vozač iz Gea tours Mihajlo mi je spasio letovanje..Kuma i ja krenule na Majorku,ja sa njima do Budimpešte,a kuma Flix busom.Gužva na Horgoš,vozač se opredeljuje za prelazak na Đalu.Prolazimo za 15min.granicu,međutim kuma mi još nije prešla. Ona izlazi iz busa,uspe peške da pređe,mi dođemo po nju.On uopšte nije morao da se vrati,al je ispao ljudina jer da je nastavila busom,kuma ne bi stigla na let. Tako da...hvala našem vozaču mnogu i Gea toursu što ima ovakve vozače. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites