Posted June 7, 2016 Ja sam nedavno isao sa njima do aerodroma u Becu. Operateri su bili ljubazni, sve lepo zakazano i dogovoreno. Pitao sam da li daju popust preko Kluba putnika, rekose, da, kako da ne, 5%. Super! Dogovorili smo se da se nadjemo na MOL-ovoj pumpi pred sam prelaz na Horgosu. Na dan puta su se javili i rekli kad se tacno nalazimo. Na 2 sata pred zakazani termin, zovu opet i kazu da stizu sat ranije. Posto sam bio spreman na to, poucen iskustvom, nije mi bio problem da odmah krenem. Realno, pre mene kupe ljude u BGu, NSu i SU i nije bas lako predvideti tacnu satnicu. Tokom naseg puta do tamo su zvali jos jednom da preciziraju kad tacno stizu i nasli smo se na vreme. Voznja prijatna, nikakav problem na granici, vozilo novo, cisto i uredno, ne i preterano udobno, ali, nisam ni ocekivao da cu moci da se izvalim. Bilo je nas 6-7 putnika, maksimalan kapacitet, ali, to nikako nije umanjivalo komfor. Vozac pristojno obucen, u radnoj uniformi, rekao bih, diskretan, nije da se topi od ljubaznosti, ali radi svoj posao. Po dolasku na destinaciju, prilikom naplate, ispostavilo se da nije imao informaciju o 5% popusta, ali, kad sam mu napomenuo, nevoljno je vratio i ostatak novca. Moguce da malo skripi u toj komunikaciji izmedju operatera i vozaca. Generalno, ja sam vrlo zadovoljan uslugom, sve je bilo pristojno i u skladu sa ocekivanjima. A imam iskustva sa takvom vrstom prevoza, pa nisam ocekivao previse i bio sam spreman na korekciju satnice. Ne mogu reci da sam super odusevljen, ali, za novac koji sam platio, dobio sam vrlo pristojnu uslugu i mislim da vredi i preporucio bih Terra travel prevoz i drugima. Na skali od 1 do 10, dao bih ocenu 9. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted June 9, 2016 On 6/7/2016 at 4:19 PM, Dragance said: Pitao sam da li daju popust preko Kluba putnika, rekose, da, kako da ne, 5%. Vidim da je više ljudi dobilo taj popust, iako je ukinut još pre godinu dana No izgleda da su zaboravili da su ga ukinuli Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted June 9, 2016 Da, ja sam trazio temu koju si ti otvorio gde se govori o tom popustu, ali, nisam uspeo da je nadjem, pa sam pretpostavio da vise ne vazi. Ali, posto ne kosta nista da pitam, ja pitao, covek rekao da vazi i eto Mislim, da je bilo do Budimpeste, ne bih ni trazio, ali, do Beca, za 2 osobe, to je vec 4 evra Uostalom, uvek sam smatrao nepravednim da isto naplate prevoz iz Subotice i iz Beograda, tako da, taman sam dobio popust zato sto sam usao kod same granice Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted June 9, 2016 Mislim da je bio jos jedan gde je eksplicitno bio naveden popust uz pominjanje Kluba putnika. Ili mozda gresim. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted June 14, 2016 prije par dana bio sa terra travel u grčkoj-paralia, i nazad, sve prošlo ok, uredno, organizirano...zbilja odlično Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted June 14, 2016 (edited) Pozdrav drustvo nov sam na ovom forumu. Elem trebalo bi da idem u Grcku u avgustu na more s'tim da sestrina familija ide kolima a ja da nadjem autobuski prevoz do Sitonije. Izgleda da sam prinudjen na ovakav vid prevoza jer agencija preko koje letujem nema prevoz do tog mesta a druge agencije ili prodaju autobusku kartu ako si kupio kod njih aranzman ili se ne uklapa vremenski period (retkih 11 nocenja). Na drugom forumu su ocrnili Gea Tours pa sam mislio da je ovaj Terra travel bolji. Koliko vidim na tim destinacijama do Budimpeste i sl ima negativnih iskustava. Da li je neko @straki-a koristio njih prevoz do Grcke? Puno bi mi znacilo iskustvo ljudi koji preko njih putovali u Grcku? I jos nesto da li u tim kombijima ili mini busevima ima Wi-Fi ? Mozda cu izgledati razmazeno ali cisto da mi prodje vreme u putu jer nikad nisam uspeo da spavam u autobisima i sl prevoznim sredstvima. Edited June 14, 2016 by Zuba1970 Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted June 14, 2016 Nema wi-fi, citaj knjigu Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted June 14, 2016 E super. Nemam nista protiv knjiga ali ne mogu da verujem da to nemaju. Jos ja kupio ex bateriju da kad mi se telefon isprazni mogu da ga napunim. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted June 14, 2016 Nisam isao u Grcku, mozda i imaju tamo. Sto se toga tice Budimpesta-BG nije problem posto se brzo stigne do granice i hvata MTS. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted June 14, 2016 http://www.blic.rs/terra-travel Au posle ovog i citajuci kasnije komentare mislim da ih necu angazovati. A bogami ovo mi je poslednji put da ovako neko drugi angazuje putovanje a da pri tom ja moram da se snalazim za prevoz. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted June 14, 2016 U jbt a sta bi ti i privatni djakuzi u kombiju?? Cuj nemaju wi fi necu da idem sa njima... Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted June 14, 2016 (edited) Mislim da preterujes. Realno, retko ko ce se javiti bilo gde po netu ako je imao normalno i pozitivno iskustvo, bilo sta da je u pitanju, pa bio to i prevoz Terra travelom ili bilo kojom drugom kompanijom. Javice se uglavnom oni koji su iz nekog razloga, opravdanog ili neopravdanog, bili nezadovoljni. Tako da, to sto si nasao uglavnom negativne komentare, ne znaci nuzno da je zaista tako. Evo, izuzetak od pravila, imas 2 poslednja sveza posta, jedan moj za put do Beca, a drugi bas do Grcke i iskustva su pozitivna, pa se rukovodi time, a ne jednim senzacionalistickim tekstom iz jednog izolovanog slucaja od pre godinu dana. Sad, ako su ti ocekivanja prevelika, hoces wifi i ne znam kakav komfor, e, pa to i kosta, onda gledaj neki avion i biznis klasu. Ima i druge zabave osim cackanja telefona i blejanja na internetu. Edited June 14, 2016 by Dragance Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted June 14, 2016 (edited) Ima ovde sasvim dovoljno pozitivnih iskustavau posljednjih 7 dana, i to potpuno razlicitih, od Paralie preko Budimpeste do Beca ali ako nekome samo treba izgovor da ne putuje, to je najlakse naci. Edited June 14, 2016 by ThirstyTraveler Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted June 14, 2016 Izvinjavam se. Nisam imao losu nameru kad sam stavio onaj link. Samo sam hteo da saznam iskustva (pozitivna i negativna) u vezi ovakvog vida prevoza do Grcke. Uvek sam do sad placao turisticke aranzmane koji su ukljucivali i autobuski prevoz. Nisam bio u situaciji da se ovako snalazim za prevoz. @mveruovic Mislim da nema potrebe za sarkasticnim odgovorima. @Dragance U pravi ste slazem se sa vama donekle. @ThistyTraveler Ne trazim ja nikakve izgovore da ne putujem. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted June 14, 2016 vracao sam se s njima pre 20 dana sa farihegy aerodroma budimpesta, stvarno odlicno sve proslo....bio sam u svom stanu u centru beograda za nepuna 4 sata od polaska kombija.... ali, mislim da je i zuba donekle u pravu...zasto da se ne pruzi kvalitetnija usluga, ako se vec moze...generalno u evropi bus prevoz je prilicno los, poredeci sa nekim drugim zemljama... siguran sam da se dosta vas vozilo turskim autobusima.....jos pre 10-12 god. su imali tv u svakom sedistu sa milion kanala i najnovijim filmovima, toalet koji radi, obrok u toku puta ukljucen u cenu, i snack i osvezenje uvek na raspolaganju..po ceni koja nije nista veca od nasih transportnih preduzeca... to je za nas jos uvek misaona imenica, ali zasto? zato sto mi pocnemo odmah jedni druge da pljujemo i da branimo "vlast", iako nas niko nije ni platio ni poslao da to radimo.. ako covek trazi net, ja ga podrzavam....to sigurno u okviru cene od 25 evra po osobi, x 8 putnika, za relaciju od 370km mogu da priuste... Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted June 14, 2016 (edited) Ajd sad da ne sirim temu jer je u pitanju iskustvo sa TerraTravel-om. Upravo to, ja sam zato tako i reagovao kad je internet u pitanju. Pa pobogu nisam trazio kao sto mi ovde spocitavaju nekakav djakuzi, zlatna sedista i sl. vec nesto sto je najnormalnije ako mi vec naplacuju 90 evra povratnu kartu. Naravno prednost je sto vas kupe sa kucnog praga i sto mozete da se dogovorite oko termina poska ili povratka kuci. Edited June 14, 2016 by Zuba1970 Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted June 14, 2016 16 minutes ago, bam-bam said: ako covek trazi net, ja ga podrzavam....to sigurno u okviru cene od 25 evra po osobi, x 8 putnika, za relaciju od 370km mogu da priuste... Naravno, svi bismo voleli da imamo bolju uslugu, kao negde drugde gde smo imali prilike da to vidimo, ali, to ocigledno u Srbiji jos nije realno, niti cemo ista postici time sto mi sad to zelimo. 14 minutes ago, Zuba1970 said: Ajd sad da ne sirim temu jer je u pitanju iskustvo sa TerraTravel-om. Upravo to, ja sam zato tako i reagovao kad je internet u pitanju. Pa pobogu nisam trazio kao sto mi ovde spocitavaju nekakav djakuzi, zlatna sedista i sl. vec nesto sto je najnormalnije ako mi vec naplacuju 90 evra povratnu kartu. Naravno da wifi nije ne-znam-kakav luksuz i relativno je uobicajena pojava, ne vidim nista lose u tome sto si pitao da li ga imaju ili ne. Verujem da je vecim delom puta(kroz citavu Srbiju) dostupan 3g, pa moze da se snadje i prezivi. A za ostatak vremena, pronadji neku alternativu za zabavu, nema ti druge. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted June 14, 2016 (edited) Upravo sam mislio na to za 3G. Pa postoje na kraju i elektronske knjige a torenti za filmove jos uvek rade pa moze lepo da se i neki film odgleda. Nisam ja apriori za internet. Cak me nervira kad vidim po prevozu ljude koji samo bulje u svoje telefone. Ovde se samo radi da sto brze prodje vreme. Pogotovo ako neko kao ja ne moze da spava prilikom puta, a verujte mi ja i kad sam bio mali nisam nesto spavao u onim kolima za spavanje u vozu kad sam godinama isao u Hrvatsku na more. Dragance hvala na predlogu. Ne bih dalje sirio pricu. Da zavrsimo ovde ipak je ovo tema o iskustvu sa Terra Travelom. Edited June 14, 2016 by Zuba1970 Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted June 14, 2016 kakve veze 3G ima s Terra Travelom? Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 30, 2016 Samo da se javim da sam na kraju do odredista otisao preko agncije Sabra. Odnosno do Nos Marmarasa pa me pokupili kolima. Isto tako u povratku. Hvala svima koji su hteli da mi pomognu. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted September 10, 2016 On Tuesday, June 14, 2016 at 8:19 PM, bam-bam said: vracao sam se s njima pre 20 dana sa farihegy aerodroma budimpesta, stvarno odlicno sve proslo....bio sam u svom stanu u centru beograda za nepuna 4 sata od polaska kombija.... ali, mislim da je i zuba donekle u pravu...zasto da se ne pruzi kvalitetnija usluga, ako se vec moze...generalno u evropi bus prevoz je prilicno los, poredeci sa nekim drugim zemljama... siguran sam da se dosta vas vozilo turskim autobusima.....jos pre 10-12 god. su imali tv u svakom sedistu sa milion kanala i najnovijim filmovima, toalet koji radi, obrok u toku puta ukljucen u cenu, i snack i osvezenje uvek na raspolaganju..po ceni koja nije nista veca od nasih transportnih preduzeca... to je za nas jos uvek misaona imenica, ali zasto? zato sto mi pocnemo odmah jedni druge da pljujemo i da branimo "vlast", iako nas niko nije ni platio ni poslao da to radimo.. ako covek trazi net, ja ga podrzavam....to sigurno u okviru cene od 25 evra po osobi, x 8 putnika, za relaciju od 370km mogu da priuste... Jel te na aerodromu cekao njihov predstavnik? Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted September 11, 2016 21 hours ago, jeleros said: Jel te na aerodromu cekao njihov predstavnik? pa naravno...kako bi se inace nasao kombi? Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted September 11, 2016 5 hours ago, bam-bam said: pa naravno...kako bi se inace nasao kombi? Heh.mene zadnja 2puta nije cekao.prvi put neki madari koji nisu stavili tablu,drugi put niko.pa sam te madare nasla.. Bas bude grozno,izades kad paf,kud sad sta sad.. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 25, 2021 Da podelim moje iskustvo sa Terrom.Nikada sa njima se vise ne bih vozila..Za vozace samo pohvale,bili su izuzetni,a agenciju treba zatvoriti.Isli smo za Grcku sa 4 dece(male).Rekli nam da imaju samo mercedesove kombije,dosao pezo raspad..bubrege nam je odvalio..19h smo putovali do Sartija..Dogovorena ruta nije bila ispostovana,nego tek u Grckoj saznajemo da idemo do Soluna,pa okolo naokolo..PAKAO..Nemas gde kada si sa decom..Pisali smo agenciji,da u povratku ne zelimo isto,i bla bla..Posalju oni mercedesov kombi,ali krecemo i opet preko cele Sitonije sto je cist bezobrazluk,jer to nije bilo u dogovoru..opet par sati duze..da bi cim smo presli nasu granicu nas izbacili iz tog kombija i ugurali u neki krs gde smo jedva svi stali i tako do BG.-a...A kada smo ih zvali pravili su se blesavi i bili vrlo vrlo ne ljubazni..Kada smo trazili sefa ili nadleznog rekli su da nije tu da je na odmoru..kada sam rekla da cu ih tuziti sef se vratio za 5 min sa odmora..Zavrsilo se tako sto su rekli da mi nemamo slike i dokaze za tako nesto..vrlo bezobrazno,neprofesionalno i bez daljih komentara..osim da su jezivi...Slikajte,snimajte..a najbolje je da ih izbegnete,jer nisam jedina koja ima losa iskustva sa njima.Nadam se da ce ovo nekome pomoci Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites