Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Klub putnika

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Putnička kuća 2013: troškovi i statistika

Featured Replies

divna je stvar ta putnicka kuca. koliko su se putnici u njoj zadrzavali?koliko je dana maksimum dozvoljeno?

Treća sreća !  ;)

Prihodi će biti veći od troškova daj Bože...pa ostaje i dobitak  :)

Jel postoje već neke ideje gde će biti sledeća putnička kuća?

Mene zanima ovo sto ste spomenuli da je avio prevoz Beograd- Malaga 150e pa sam malo u cudu. Kako nabaviti te karte? Moj ujak zivi u Spaniji vec 30 godina i jako dugo nije dolazio, poceo je da dolazi ponovo negde 2005 i od tada svaki put ide do Barselone ili Madrida vozom, odatle do Milana/Pariza/Rima/Minhena avionom i tek odatle za Beograd. Inace zivi u Malagi. I svaki put kad dodju on i njegova zena, premoreni su i 2 dana dolaze sebi jer su prethodna 3 proveli na raznoraznim aerodromima izmedju letova i po avionima.

Ako mozete bilo kakvu informaciju da mi date o tim letovima BGD-Malaga, bila bih vam neizmerno zahvalna. A moj ujak jos vise :)

Pozdrav :)

Vueling je pre neki dan podneo zahtev za direktnu liniju Barselona-Beograd, te ako se održi (a ne vidim što ne bi, osim ako ne dožive tužnu sudbinu Spanaira), to će verovatno biti dugoročno najpovoljnija ruta.

Koliko se sećam, postoji relativno dobra komunikacija iz Malage Ryanairom ili Easyjetom ka centralnoj Evropi (Milano, Memingen, Brisel Šarlroa, možda i Budimpešta), a odatle Wizzom ili Easyjetom do Beograda ili Temišvara, ali ne znam napamet. Wizzair ima direktan let iz Valensije za Temišvar.

Jel postoje već neke ideje gde će biti sledeća putnička kuća?

Moj predlog za 2014: Riga

razlozi:

1. vrlo lep grad

2. 2014 će biti evropska prestonica kulture, sa mnogo zanimljivih sadržaja (za one koji su u tom fazonu)

3. iz istog razloga biće više posetilaca te će hoteli biti skuplji i puniji, znači ljudi će imati više potrebe za alternativnim načinima smeštaja

4. U (relativnoj) blizini imate Vilnius, Talin, Helsinki, St. Petersburg, Veliki Novgorod, Minsk, Kalinjingrad, Kursku prevlaku (Litvanija/Rusija), Bialovježsku šumu (sa bizonima, Poljska/Belorusija)

5. Dobro je povezana low-cost linijama (npr. iz Srbije: Wizz BG-Eindhoven-Riga; ili EJ BG-Milano pa Ryanair Bergamo-Riga); a letonski AirBaltic iako nije više kao što je bio, i dalje ima par povoljnih konekcija za neko dalje putovanje na istok (npr Taškent) 

@zakk: ove godine je to bilo sedam noćenja. Naravno, ko god je zamolio za više, nije bio nikakav problem, osim u periodima najveće gužve.

@chaba: zasad još ne.

@Smi: mislim da ta kombinacija letova više nije moguća, jer je, kako čujem, ukinut let Beograd-Oslo. Mi smo leteli Beograd-Oslo-Malaga. Karta je zapravo još jeftinija, ali je aerodromski transfer u Oslu bio papreno skup, pa je zajedno izlazilo oko 150 evra povratna. Koliko se sećam, plaćao sam kartu Beograd-Oslo 20 evra u jednom pravcu.

@nghngh: mislim da ćemo tek za koji mesec početi ozbiljno da se bavimo sledećom Putničkom kućom, dok posvršavamo neke hitne stvari. U međuvremenu, svi predlozi su dobrodošli :)

ja bih glasao za RIM!

Mene zanima ovo sto ste spomenuli da je avio prevoz Beograd- Malaga 150e pa sam malo u cudu. Kako nabaviti te karte? Moj ujak zivi u Spaniji vec 30 godina i jako dugo nije dolazio, poceo je da dolazi ponovo negde 2005 i od tada svaki put ide do Barselone ili Madrida vozom, odatle do Milana/Pariza/Rima/Minhena avionom i tek odatle za Beograd. Inace zivi u Malagi. I svaki put kad dodju on i njegova zena, premoreni su i 2 dana dolaze sebi jer su prethodna 3 proveli na raznoraznim aerodromima izmedju letova i po avionima.

Ako mozete bilo kakvu informaciju da mi date o tim letovima BGD-Malaga, bila bih vam neizmerno zahvalna. A moj ujak jos vise :)

Pozdrav :)

Мало потражих, и видим да Туркиш има летове преко Истанбула Бг-Малага, рецимо средином јануара за 350 долара, повратна, са све таксама, Ер Франс око 400 УСД...

Riga uopste nije los predlog. moze se stici povoljno do stoklholma pa brodom do rige, osim toga putnici ce moci da idu na povoljna krstarenja baltikom, a simpleexpres  za pristojne pare povezuje rigu sa okolnim pribaltickom zemljama, rusijom, belorusijom, poljskom i nemackom. Isto tako i talin nije los izbor.

ja bih glasao za RIM!

Rim je sjajna ideja, ali verujte mi da ce stan neko jako tesko da izda na 2 meseca a i cene rente su jako jako visoke za tako nesto, tako da bi skupljanje novca bilo jako zahtevno.

• 2 months later...

Ideje za ovu godinu:

Berlin

Varšava

Milano

Lisabon

Pozdrav