October 1Oct 1 Meni istice viza, valjda negde sledece godine. Isao bih na tu obnovu bez intervjua, ali, koliko vidim, mora u istom konzulatu gde je i prva vadjena? Ako je to jedina opcija (vadio sam je u Brazilu), onda nista, moracu sve iz pocetka.
October 3Oct 3 Ako imaš opciju bez intervjua ponudiće ti kada popuniš sve, pre plaćanja.Ne mogu da se setim da li je bilo pitanje da li je isti konzulat doduše, a na netu svašta piše, ja sam mislionda ne može u BG npr.
October 4Oct 4 On 10/15/2009 at 10:46 PM, Born In The Run said:Kako prevazici sledeci problem.Moja drugarica otisla u Usa kod decka. Medjutim ucinila im se sumnjivom i detaljno su je istresli iz gaca na ulazu u zemlju. pregledali su joj svaki papir koji je imala sa sobom. posle nekoliko sati ipak su je pustili ali na 3 meseca. Ona je racunala na 6 meseci. Posto treba da polaze neki test koji ce biti tek u 6 mesecu njenog boravka u USA.Dakle sta sad da radi ? Jel ima neka opcija da produzi tu vizu na 6 meseci ?ne,On 10/15/2009 at 10:46 PM, Born In The Run said:Kako prevazici sledeci problem.Moja drugarica otisla u Usa kod decka. Medjutim ucinila im se sumnjivom i detaljno su je istresli iz gaca na ulazu u zemlju. pregledali su joj svaki papir koji je imala sa sobom. posle nekoliko sati ipak su je pustili ali na 3 meseca. Ona je racunala na 6 meseci. Posto treba da polaze neki test koji ce biti tek u 6 mesecu njenog boravka u USA.Dakle sta sad da radi ? Jel ima neka opcija da produzi tu vizu na 6 meseci ?ne, koliko joj je dao immigration officer na granici, to joj je to...to je njegovo ekskluzivno pravo..Mozda moze da uradi drugu stvar, npr. posle mesec dana boravka da skokne u meksiko na 10-ak dana, i onda kad se bude ponovo vracala u SAD mozda bude imala vise srece, ici ce na drugi granicni prelaz, drugi pandur..tad joj mozda daju na 6
9 hours ago9 hr On 10/4/2025 at 10:59 PM, ThirstyTraveler said:Da li je moguce da ti je toliko doasdno da odgovaras na pitanja iz 2009. godine?Nije, nego kad se klikne na 'last post' prebaci na prvu stranu umesto poslednje (pa verovatno nije video datum)...