Posted July 31, 2014 Pozdrav svima! Treba danas da doplatim prtljag preko sajta, ali mi stalno odbija karticu, iako na njoj ima dovoljno novca i njom se može plaćati preko interneta. Zna li neko kako mogu da rešim taj problem? Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted July 31, 2014 ISta kartica kojom je placena i karta? Mozda to moze da bude problem, inace, ne znam sta drugo, mozda probas preko mozzile ako je ne koristis ili google chrome, ili explorer. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted July 31, 2014 Nije ista, pokušavala sam 5 puta i na kraju je moja drugarica iz Rusije probala sa svojom karticom i odmah je prošlo. Hvala u svakom slučaju! Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted July 31, 2014 ISta kartica kojom je placena i karta? Mozda to moze da bude problem, inace, ne znam sta drugo, mozda probas preko mozzile ako je ne koristis ili google chrome, ili explorer.Ne vidim zašto bi ista kartica bila problem. Skoro sam odvojeno plaćao kartu i prtljag istom karticom i nisam imao problema. Bilo kako bilo, drago mi je što je na kraju sve ispalo okej. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 2, 2014 Ne vidim zašto bi ista kartica bila problem. Skoro sam odvojeno plaćao kartu i prtljag istom karticom i nisam imao problema. Bilo kako bilo, drago mi je što je na kraju sve ispalo okej.Lose sam rekla, drugo sam mislila. Mislila sam da ako si uzreo drugu karticu da je tu mozda bio problem Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 2, 2014 Proveri sa bankom gde je problem. Da ti nije kartica istekla? Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 12, 2014 da li neko ima iskustva sa wizzovim prevozom do aerodroma u beogradu?let mi je u šest ujutru pa kapiram da mi se da platim njima prevoz više isplati nego da zovem taksi.međutim, cela procedura je malo... zbunjujuća. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 12, 2014 Pogledaj ovde http://www.beg.aero/passengers/to_and_from_the_airport/bus_transport.326.html satnicu mini busa A1 i autobusa 72 koji voze do aerodroma. Recimo bus 72 imas sa Zelenog venca u 4:40 h ka aerdormu a A1 sa Slavije u 05:00 h. Sigurno je jeftinija opcija od wizz air-ovog prevoza i taksija, jedino ako ne zelis da se cimas gradskim prevozom. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 12, 2014 a1 mi ne odgovara, tripujem se da će tamo stići prekasno. da imaju polazak u 4, taj bi bio kul, ali kao za inat ne voze između tri i pet.ne znam, paranoično bih da budem tamo dva sata pre leta (jer sam debil). tako da mi i 72 deluje knap. obrtno vreme mu ide i do sat vremena (razumem ja da nema saobraćaja u to doba, ali ipak)... Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 12, 2014 a1 mi ne odgovara, tripujem se da će tamo stići prekasno. da imaju polazak u 4, taj bi bio kul, ali kao za inat ne voze između tri i pet. ne znam, paranoično bih da budem tamo dva sata pre leta (jer sam debil). tako da mi i 72 deluje knap. obrtno vreme mu ide i do sat vremena (razumem ja da nema saobraćaja u to doba, ali ipak)... Ne znam kako vi čitate taj red vožnje, ali ja čitam DESNU tabelu, u kojoj piše da A1 polazi u 3.20 i 4.20 sa Slavije, što je i logično (da prvo idu polasci iz grada pa da se vraćaju s Aerodroma). Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 14, 2014 Pozdrav svima. Hteo sam da vas pitam da li ako nosim backpack ranac moram prvo da odaberem u opciji prtaljag 1 komad - 2400 dinara , ili samo da odaberem u pcijama kabinksi prtljag - veliki kabinski - 1200 dinara? Ili moram oba da odaberem u svakom slučaju? Prvi put bi mi bio da putujem na taj način, pa nisam siguran baš. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 14, 2014 Zavisi isključivo od veličine backpack-a. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 14, 2014 Zavisi isključivo od veličine backpack-a.A ako se uklapa u te dimenzije velikog kabinskog, je li moram onda i da placam opciju od 2400 ili samo 1200? Nije mi jasno je li se opcija prtljag čekira bez obrzira na veličinu tvog prtljaga ili se to samo čekira za slučaj prtljaga koji nije kabinski? Ne bih dodatno da plaćam na aerodromu neko čekiranje, pa zato pitam. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 14, 2014 ukoliko je tvoj backpak dimenzija 56 x 45 x 25cm ili manji i nosiš samo njega, plaćaš SAMO doplatu za veliki kabinsi prtljag i unosiš ga u kabinu. Ako je prtljag veći od tih dimenzija moraš platiti doplatu za predati (čekitani) prtljag i u kabinu možeš uneti mali kabinski prtljag besplatno! Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 14, 2014 ukoliko je tvoj backpak dimenzija 56 x 45 x 25cm ili manji i nosiš samo njega, plaćaš SAMO doplatu za veliki kabinsi prtljag i unosiš ga u kabinu. Ako je prtljag veći od tih dimenzija moraš platiti doplatu za predati (čekitani) prtljag i u kabinu možeš uneti mali kabinski prtljag besplatno! Hvala ti puno na informaciji, mislio sam da u svakom slučaju moraš da čekiraš koliko prtljaga unosiš. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 17, 2014 A u ovom korisnickom centru koji dobijas pozivanjem, je l' tamo rade neki iz Srbije? Il su stranci u pitanju...Nisam mogao da ih dobijem u petak, zvacu sutra... treba rezervisem kartu preko nekog kupona Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 17, 2014 Ako je to promo cod, onda mozes direktno na sajtu, ima opcija da se ubaci kod i dobijes discount....nisi valjda lud da zoves korisnicki zbog toga, skuplje ce te izaci nego karta... Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 17, 2014 Vaucer ima 17 cifara... nije to taj sto ide preko sajtai pise tamo da treba da zovnem call centar...kako skuplje moze izaci? necu pola sata razgovarati? Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 23, 2014 Evo i ja da se nadovezem sa pitanjem, jel neko isao wizzom sa onim kabinskim prtljagom sto se ne placa? Ja sam to selektovao sad, a evo saljem vam sliku torbe (ja to nosim kao rucnu torbu) (namerno sam je stavio na city magazine, cisto da vidite velicinu.Thanks na informacijama.https://lh6.googleusercontent.com/-Rw2isoUYSd8/U_ew9WCBKKI/AAAAAAAAAPA/a9wVI2aJPSI/w399-h709-no/CAM00498.jpghttps://lh3.googleusercontent.com/-Rr2YznWlpVY/U_exG7DO0aI/AAAAAAAAAMM/3FqHR-67mIA/w1260-h709-no/CAM00499.jpg Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 24, 2014 (edited) Nema tu nikakve filozofije:1.Мала кабинска торба:Ако је величина вашег кабинског пртљага 42x32x25цм или мања, можете бесплатно да га унесете у авион. Мора да може да стане испод седишта испред вас.Izvor:http://wizzair.com/sr-Cyrl-CS/useful_information/baggage Edited August 24, 2014 by pedjalon Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 24, 2014 Pa to moze, u krajnjem slucaju savitljivo je Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 29, 2014 Hitno mi je potrebna pomoc!Sutra putujem Memmingen- Beograd, usla sam da cekiram kartu i uopste mi ne prihvata kod, ne pronalazi moju rezervaciju, a sve je uredno placeno i mailom potvrdjeno.Da li neko zna o cemu je rec?Koliko znam, moguce je cekitati se do 4h pre leta. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 30, 2014 (edited) Hitno mi je potrebna pomoc!Sutra putujem Memmingen- Beograd, usla sam da cekiram kartu i uopste mi ne prihvata kod, ne pronalazi moju rezervaciju, a sve je uredno placeno i mailom potvrdjeno.Da li neko zna o cemu je rec?Koliko znam, moguce je cekitati se do 4h pre leta.Čini mi se da sam jednom probao preko unosa koda i da isto tako nije pronašao rezervaciju. Inače, svaki put koristim opciju My Bookings sa zvaničnog Wizz sajta i odatle izaberem opciju za Check In. Ukoliko je rezervacija aktuelna biće prikazana na vrhu stranice My Bookings dok će u nastavku biti prikazane i sve prethodne rezervacije. Ukoliko na toj stranici ne postoji aktuelna rezervacija za Memingen pozovi Wizz, jer stvarno ne vidim kako je mogla da ispari. U najgorem slučaju verovatno postoji mogućnost za Check In na aerodromu uz doplatu. Mada, neobično mi se čini da nisi proveravala status rezervacije do dan pred putovanje. Edited August 30, 2014 by sofra Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 30, 2014 Hvala mnogo na odgovoru!Pokusala sam i drugu opciju i situacija je ne promenjena. Moracu na salter.Nisam bila u mogucnoti ranije da se cekiram, ali to ne menja stvar, pise do 3h pre puta se moze cekirati, a ja sam to pokusala pre 28 sati. Nikada mi se ovo nije desilo, a bas cesto pujem. Kad sletim prenecu sta je bio problem ako uopste poletim Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites