Posted March 27, 2015 sa omrazenom agencijom "GEA TOURS";haha???ipak dobra veza Temisvar-Beograd Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted June 29, 2015 Idemo momak i ja 15.07. u Temisvar iz Novog Sada na jutarnji let za Milano u 6.40 po rumunskom. Ima li neko zainteresovan za podelu troskova puta? Izadje oko 21e taksi/kombi prevoz. Obzirom da nisam nasla bolji prevoz na ovoj relaciji koja je ocajno povezana Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 24, 2017 Da li neko ide za Temišvar iz NS 08.06 u jutrarnjim časovima? Moj let je u 10:00. Da li bar znate neki jeftin taxi/kombi prevoz za NS-Temišvar? Ako ništa ne nađem voziće me tata, tako da ako nekom treba prevoz za 08. jun nek se javi za 10ak dana Pozdrav Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted June 2, 2017 Pošto se niko nije javio da vozi morao sam da se organizujem drugačije. Tako da: Novi Sad - Zrenjanin - Temišvar, 8. jun, polazimo iz NS 5-6 sati ujutru . Ako treba nemoj prevoz nek se javi Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 9, 2018 Ako neko želi da podelimo troškove prevoza iz Temišvara do Novog Sada neka se javi. Neverovatno je da ove dve tačke skoro nikako nisu povezane. Mi putujemo 17.02.2018. Oko 19.30h bi krenuli sa aerodroma Temišvar ka Novom Sadu kolima. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 13, 2018 ako neko ide za Temisvar 15. februara kolima, nek se javi, ima nas dve delile bismo troskove Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 13, 2018 i meni treba prevoz do Temisvara 15. februara Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 14, 2018 nasla blah blah car za odlazak ako se neko vraca iz temisvara u nedelju 18. feb kolima, drugarica i ja bismo delile troskove tj. nekako cemo otici do temisvara, kako cemo se vratiti to je pitanje vec Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 25, 2018 Zar nema Gea turs ili Terra travel kombi do Temisvara iz NS? Ja sam planirala tako ici Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 26, 2018 11 hours ago, Jovanica92 said: Zar nema Gea turs ili Terra travel kombi do Temisvara iz NS? Ja sam planirala tako ici Ne da ja znam; mislim da nijedna agencija nema "redovnu" kombi liniju Temišvar - NS. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 26, 2018 Nemaju "redovnu" al to je ono nazoves rezervises kad ti treba i oni skupe putnike sa taj dan. Tako se moja sestra vratila iz Temsivara u oktobru. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 26, 2018 Naravno, ne škodi nazvati ih. Samo bi me čudilo ako bi pristali da samo zbog jednog putnika idu za NS, to produžava put u jednom smeru bar za nekih 60 km. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 26, 2018 Da li neko putuje za Temišvar 01.04.? Avion mi poleće u 17h. Potreban mi je prevoz za jednu osobu. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted September 24, 2018 Ćao svima, vozi li neko u četvrtak 27.09. ujutro za Temišvar iz NSa a može i iz BGa? Hteo bih da podelimo prevoz. Nema nikoga na blablacar-u, a i ovi kombi-prevozi su mi nesigurni. Imam let u 16.30č po rumunskom vremenu. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites