Posted June 2, 2015 Mama, kada ćemo na neku drugu planetu, na primer Nemačku?Da li broj članova porodice mora biti obrnuto srazmeran broju novih pečata u pasošu? Da li su mlade mame i tate osuđeni na letovanja na dosadnim mestima sve dok ne pošalju decu na fakultet? Da na (samostalna) putovanja na daleke i egzotične destinacije mogu da se zapute i roditelji potvrđuje nam u intervjuu za Klub putnika Tamara Zidar (29) programer i osnivač “Putospektive”, ali i mama troje dece. Tamara je sa svojim dečacima i suprugom preletela na desetine hiljada kilometara. Trudna je putovala po Africi, ostala bez pelena u sred jednog muzeja na Baliju i bila jedan od onih putnika čijoj bebi počne da raste zub na prekookeanskom letu.Tamara, ti si (između ostalog) i mama i putnik. Kako ove dve stvari idu zajedno?Svi mi imamo onu jednu drugaricu iz osnovne škole koja se po završetku male mature udala i izrađala decu. I svi smo je nekako odmah otpisali. Gotovo, ona se udala, ima decu, završila je život. O čemu bismo mi sa njom i mogli da...Pročitajte Intervju: Tamara Zidar, programer, fotograf, mama i putnik Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted June 2, 2015 Prve pečate u pasošu su dobili već sa 3 meseca što i nije tako impresivno kad pomislimo da postoje roditelji koji idu i sa manjim bebama na put. Колико мања може да буде беба од 3 месеца? Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted June 2, 2015 Колико мања може да буде беба од 3 месеца?Pre pet-šest godina ugostila sam porodicu cikloputnika iz Švajcarske koji su krenuuli na put do Hanoja. Sa troje dece u trejlerima. Najmalđe dete imalo je 2 meseca kad su krenuli, najstariji dečak četiri godine a srednji 2. U Hanoj su stigli dve godine kasnije. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted June 2, 2015 Па, мени је импресивно и са 3 месеца, није ми пуно импресивније са 2 или 1 месец... Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted June 2, 2015 Ajde rekoh da procitam njen intervju...Zakljucak,hrabra zena...Meni je to mnogo rizicno... Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted June 3, 2015 Па, мени је импресивно и са 3 месеца, није ми пуно импресивније са 2 или 1 месец... Slažem se. Ali meni je impresivno da neko krene sa bebom na put biciklima, i to od par hiljada kilometara. To je baš rizično.Ali da ne skrećemo s teme - intervju je odličan. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted June 3, 2015 Odličan intervju i svaka čast Tamari! Moja žena i ja putovali smo po Maroku kada je ona bila u petom mesecu trudnoće i nije bilo nikakvih problema. Naš sin prvi put je putovao sa 3 meseca, a naša druga beba za dve nedelje prvi put ide preko grane... Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites