Followers 0

Trece tradicionalno planinarenje Kluba putnika Srbije!

359 posts in this topic

Neko je pitao za paljenje vatre na fudbalskom igralištu :-)

= Mislim da ce to moci,.obzirom da sam i sama videla, kada sam obilazila mesto da vidim pogoduje li, neku ogarevinu od paljenja vatre,.a i nece to direktno biti na terenu, vec pored, gde su svlacionice, i to pored terena koji nije za utakmice vec koji se koristi onako frlj-brlj (posto ima dva fudbalska),.tako da cete moci da se fudbate i skacete po tom terenu.. Tako.. 

Jel ima u tu Vrnjacku Banju da se kupi neke dobre kobaje ili tako cega da malo turimo u logorsku vatru ko prosli put? Ili da se na vreme obezbedimo iz mesta polaska?

:D

Него, ајде да направимо списак људи који би ишли дан раније да се сви организујемо и кренемо у исто време, или бар да се нађемо тамо у исто време. Ја ћу вероватно ићи аутобусом, карта је поко 700-800 динџи. Нема преседања, цимања, а око 20ч би требало да сам тамо.

Ако нико неће дан раније, нека каже онда да не будем сирома тамо сам и да сам љуштим ракију коју сам хтео великодушно да поделим са неким. :hihi:

bjuti, kako planiras ovaj odlazak dan ranije? kad ima bus, gde se kampuje tu prvu noc itd.? ja bih isao, samo da uspem da se izvucem ranije sa posla...

Ми (а биће нас бар 5-6 за које смо сигурни за сада, ал се не јављају на форум овде из непознатог разлога) планирамо да кренемо бусом око 6 из Београда. За поласке из Новог Сада, обратите се за инфо Дебелом Спавачу Богомиру. :D

Ima u Vrnj.Banji da se kupi šta hoćeš :-) :-) ...taj kraj je prilično gust civilizacijski, nije bogu iza nogu, obzirom da je pokraj magistrale,..tako da,.. ne brigajte..

Ima jedan market pri ulasku u banju, na skveru, kod kružnog toka, zove se TEA, tamo je najpovoljnije i SVI ŽIVI tamo kupuju!!,.

Inače,.banja nije baš jeftina (uopšteno), jer je jako poznato turističko mesto, tako da znate to, da ne očekujete zato što je malo mesto da će i cene biti male...

pozdrav svima koje znam i ne znam. ove godine ne idem s vama, jedino mogu da doprinesem tako sto cu ponuditi smestaj ili ako nekom zatreba neka pomoc u beogradu pred put i tako to.

lep provod vam zelim i obecavam da necu ici na evroviziju dok ste tamo :)

123

Svi oni koji idu na Željin DA PONESU INSTRUMENT ILI ONO ŠTO BI MOGLO LIČITI NA TO,

bilo kakve drangulije, čagaraljke, gudala, zvečke, šerpe, lonce, zvončiće..., MOLIM LEPO ! 

Pa da vidite šta ćemo da napravimo!!!:dance:

Posto vidim da bjuti proziva..moram onda da se oglasim da idem i ja dan ranije, mozda se covek boji da krene sam sa tobom :o Ponecu i ja flasu domace, da  :blob: oko te logorske vatre..

[glow=red,2,300]Svi oni koji dolaze dan ranije[/glow],

u petak - 23. maja,

za kamp u Vrnjačkoj Banji,

[glow=red,2,300]DA SE JAVE U TOKU ČETVRTKA

NA BROJ    064 / 15 66 7 66[/glow]

[glow=red,2,300]Svi oni koji dolaze dan ranije[/glow],

u petak - 23. maja,

za kamp u Vrnjačkoj Banji,

[glow=red,2,300]DA SE JAVE U TOKU ČETVRTKA

NA BROJ    064 / 15 66 7 66[/glow]

А чији је то број? Немој да нам неко дише у слушку. :D

= Samo ti viči u slušku kad stižeš !!!, sluška će ti reći gde da dođeš!

Evo i zvaničnog broja prijavljenih... tačno 49 osoba :) Većina imena sa spiska mi ne zvuči poznato, tako da će ove godine, izgleda, biti mnoštvo novih ljudi  flowers::

jel to spisak onih koji su uplatili ili onih koji su poslali mejl? posto sam ja uplatio a nisam posalo mejl..

Eto, znao sam da sam nesto zaboravio...  :P

Nisam ni ja poslao mejl... sa mnom je jos dvoje ljudi... kah kah...

Stvarno, jel' to broj ljudi koji su poslali mail ili onih koji su uplatili?

:mrgreen:

ja sam uplatio u ime jos jednog cove, poslao sam mejl pre 5 minuta

ja sam uplatio u ime jos jednog cove, poslao sam mejl pre 5 minuta

Hehe... opet nas dvojica magarci...  :-[

Eo, ja poslao 5 minuta posle njega...

:mrgreen:

to je bio broj ljudi koji su poslali mejl :) ako dobro izračunah, sa vama dvojicom i pridruženima, to je onda 54 :)

bjuti, broj za ranoranioce je manjin, ona nam je lokalni organizator, ne verujem da će da ti dahće, možda će eventualno da lupka u slušalicu  :D

broj za ranoranioce je manjin, ona nam je lokalni organizator, ne verujem da će da ti dahće, možda će eventualno da lupka u slušalicu 

Jeste,.jeste,. da lupkam  :maddd:  clap.gif' alt=':clap:'> ;D

Da,.mislim da će i još jedan moj poznanik uplatiti sutra,.. Što znači da = dodati još po neki broj ..

Zapravo je 53 :) Da li je jоš neko sem Abota i Kostela zaboravio da pošalje prijavni mejl? :)

Ja sam onaj u cije je ime uplatio Franzee, sad sam poslao mail :)

123

Svi oni koji idu na Željin DA PONESU INSTRUMENT ILI ONO ŠTO BI MOGLO LIČITI NA TO,

bilo kakve drangulije, čagaraljke, gudala, zvečke, šerpe, lonce, zvončiće..., MOLIM LEPO ! 

Pa da vidite šta ćemo da napravimo!!!:dance:

Nesto mi mala ta cifra, kontam da ce gore broj ljudi, na ovaj ili onaj nachin biti duplo veci...Kad je Fracketa zaboravio da poshalje mejl, kako li je sa ostalima :D

Nesto mi mala ta cifra, kontam da ce gore broj ljudi, na ovaj ili onaj nachin biti duplo veci...Kad je Fracketa zaboravio da poshalje mejl, kako li je sa ostalima :D

biće, bice . . . .

Nesto mi mala ta cifra, kontam da ce gore broj ljudi, na ovaj ili onaj nachin biti duplo veci...

Ja se iskreno nadam da neće. To bi značilo da je sav trud oko prijava bio uzaludan. A niko ne voli da mu trud bude uzaludan...