Posted May 19, 2008 Neko je pitao za paljenje vatre na fudbalskom igralištu = Mislim da ce to moci,.obzirom da sam i sama videla, kada sam obilazila mesto da vidim pogoduje li, neku ogarevinu od paljenja vatre,.a i nece to direktno biti na terenu, vec pored, gde su svlacionice, i to pored terena koji nije za utakmice vec koji se koristi onako frlj-brlj (posto ima dva fudbalska),.tako da cete moci da se fudbate i skacete po tom terenu.. Tako.. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 19, 2008 Jel ima u tu Vrnjacku Banju da se kupi neke dobre kobaje ili tako cega da malo turimo u logorsku vatru ko prosli put? Ili da se na vreme obezbedimo iz mesta polaska? Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 19, 2008 Него, ајде да направимо списак људи који би ишли дан раније да се сви организујемо и кренемо у исто време, или бар да се нађемо тамо у исто време. Ја ћу вероватно ићи аутобусом, карта је поко 700-800 динџи. Нема преседања, цимања, а око 20ч би требало да сам тамо. Ако нико неће дан раније, нека каже онда да не будем сирома тамо сам и да сам љуштим ракију коју сам хтео великодушно да поделим са неким. bjuti, kako planiras ovaj odlazak dan ranije? kad ima bus, gde se kampuje tu prvu noc itd.? ja bih isao, samo da uspem da se izvucem ranije sa posla... Ми (а биће нас бар 5-6 за које смо сигурни за сада, ал се не јављају на форум овде из непознатог разлога) планирамо да кренемо бусом око 6 из Београда. За поласке из Новог Сада, обратите се за инфо Дебелом Спавачу Богомиру. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 19, 2008 Ima u Vrnj.Banji da se kupi šta hoćeš :-) ...taj kraj je prilično gust civilizacijski, nije bogu iza nogu, obzirom da je pokraj magistrale,..tako da,.. ne brigajte.. Ima jedan market pri ulasku u banju, na skveru, kod kružnog toka, zove se TEA, tamo je najpovoljnije i SVI ŽIVI tamo kupuju!!,. Inače,.banja nije baš jeftina (uopšteno), jer je jako poznato turističko mesto, tako da znate to, da ne očekujete zato što je malo mesto da će i cene biti male... Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 19, 2008 pozdrav svima koje znam i ne znam. ove godine ne idem s vama, jedino mogu da doprinesem tako sto cu ponuditi smestaj ili ako nekom zatreba neka pomoc u beogradu pred put i tako to. lep provod vam zelim i obecavam da necu ici na evroviziju dok ste tamo Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 19, 2008 Svi oni koji idu na Željin DA PONESU INSTRUMENT ILI ONO ŠTO BI MOGLO LIČITI NA TO, bilo kakve drangulije, čagaraljke, gudala, zvečke, šerpe, lonce, zvončiće..., MOLIM LEPO ! Pa da vidite šta ćemo da napravimo!!!! Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 19, 2008 Posto vidim da bjuti proziva..moram onda da se oglasim da idem i ja dan ranije, mozda se covek boji da krene sam sa tobom Ponecu i ja flasu domace, da oko te logorske vatre.. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 19, 2008 [glow=red,2,300]Svi oni koji dolaze dan ranije[/glow], u petak - 23. maja, za kamp u Vrnjačkoj Banji, [glow=red,2,300]DA SE JAVE U TOKU ČETVRTKA NA BROJ 064 / 15 66 7 66[/glow] Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 19, 2008 Ja ipak dolazim u subotu ranom zorom! Vidimo se! Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 19, 2008 [glow=red,2,300]Svi oni koji dolaze dan ranije[/glow], u petak - 23. maja, za kamp u Vrnjačkoj Banji, [glow=red,2,300]DA SE JAVE U TOKU ČETVRTKA NA BROJ 064 / 15 66 7 66[/glow] А чији је то број? Немој да нам неко дише у слушку. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 19, 2008 = Samo ti viči u slušku kad stižeš !!!, sluška će ti reći gde da dođeš! Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 20, 2008 Evo i zvaničnog broja prijavljenih... tačno 49 osoba Većina imena sa spiska mi ne zvuči poznato, tako da će ove godine, izgleda, biti mnoštvo novih ljudi Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 20, 2008 jel to spisak onih koji su uplatili ili onih koji su poslali mejl? posto sam ja uplatio a nisam posalo mejl.. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 20, 2008 Eto, znao sam da sam nesto zaboravio... Nisam ni ja poslao mejl... sa mnom je jos dvoje ljudi... kah kah... Stvarno, jel' to broj ljudi koji su poslali mail ili onih koji su uplatili? Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 20, 2008 ja sam uplatio u ime jos jednog cove, poslao sam mejl pre 5 minuta Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 20, 2008 ja sam uplatio u ime jos jednog cove, poslao sam mejl pre 5 minuta Hehe... opet nas dvojica magarci... Eo, ja poslao 5 minuta posle njega... Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 20, 2008 to je bio broj ljudi koji su poslali mejl ako dobro izračunah, sa vama dvojicom i pridruženima, to je onda 54 bjuti, broj za ranoranioce je manjin, ona nam je lokalni organizator, ne verujem da će da ti dahće, možda će eventualno da lupka u slušalicu Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 20, 2008 broj za ranoranioce je manjin, ona nam je lokalni organizator, ne verujem da će da ti dahće, možda će eventualno da lupka u slušalicu Jeste,.jeste,. da lupkam .gif' alt='::'> Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 20, 2008 Da,.mislim da će i još jedan moj poznanik uplatiti sutra,.. Što znači da = dodati još po neki broj .. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 20, 2008 Zapravo je 53 Da li je jоš neko sem Abota i Kostela zaboravio da pošalje prijavni mejl? Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 20, 2008 Ja sam onaj u cije je ime uplatio Franzee, sad sam poslao mail Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 20, 2008 Svi oni koji idu na Željin DA PONESU INSTRUMENT ILI ONO ŠTO BI MOGLO LIČITI NA TO, bilo kakve drangulije, čagaraljke, gudala, zvečke, šerpe, lonce, zvončiće..., MOLIM LEPO ! Pa da vidite šta ćemo da napravimo!!!! Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 20, 2008 Nesto mi mala ta cifra, kontam da ce gore broj ljudi, na ovaj ili onaj nachin biti duplo veci...Kad je Fracketa zaboravio da poshalje mejl, kako li je sa ostalima Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 20, 2008 Nesto mi mala ta cifra, kontam da ce gore broj ljudi, na ovaj ili onaj nachin biti duplo veci...Kad je Fracketa zaboravio da poshalje mejl, kako li je sa ostalima biće, bice . . . . Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 20, 2008 Nesto mi mala ta cifra, kontam da ce gore broj ljudi, na ovaj ili onaj nachin biti duplo veci... Ja se iskreno nadam da neće. To bi značilo da je sav trud oko prijava bio uzaludan. A niko ne voli da mu trud bude uzaludan... Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites