March 18, 201015 yr Hvala, hvala.... Ime glavnog grada Zelenortskih Ostrva je ujedno i nadimak jednog naseg proslavljenog kosarkaskog reprezentativca.Koji grad, a i nadimak je u pitanju?
March 18, 201015 yr Naravno da nije. Za glavne gradove u Africi sam tata mata A sad moje pitanje! Gde i kad ce se odrzati 5. tradicionalno planinarenje Kluba putnika Srbije Ko da tacan odgovor, imace tu cast da bude na celu kolone i da nosi zastavu
March 19, 201015 yr Ocekivao sam barem neki kreativniji odgovor, ali 'ajde! Koji je najpoznatiji brazilski "ostrvski" grad, cije ime podseca na cvece (a pritom, nema nikakve veze sa cvecem )?
March 19, 201015 yr Nije bilo tesko, imas cast da postavis sledece pitanje! PS: Dobar ovaj smajli, nisam ga ni primetio do sad
March 19, 201015 yr Iznad kog manastira SPC u Bosni i Hercegovini nas sa obližnjeg brda gleda Karađorđe?
April 6, 201015 yr Мој ред... како се зове река која раздваја Етиопију и Еритреју, коју је симболично прешао цар Хаиле Селасије тамо негде 50 и неке кад је Еритреја припојена Етиопији М
October 14, 201014 yr Gdje se nalazi grob "nase" Julije? Tragicna ljubavna prica sa nasih prostora koja podsjeca na Romea i Juliju. Rijec je o Safikadinom grobu, nije tesko... I naravno bez prijatelja google molim
October 19, 201014 yr Ja nisam na Bodnat mislio. Kad sam bio u tom , za koga, pitam, rekose da je najveci na svetu.
February 10, 201114 yr Onda da ja i odgovorim. Phra Pathom Chedi Muang Nakhon Pathom, Nakhon Pathom 73000, Thailand