May 4, 200619 yr Bandar Seri Begawan, iliti BSB, kako ga oni skraceno zovu. To je glavni grad Brunei Darusalama. Hajde sad grad u Iranu, ovaj put umesto tri reci - samo tri slova.
May 4, 200619 yr arhipelag Dahlak naspram obale Eritreje e sad kako? se zove ostrvo u Indijskom okeanu koje je ujedno i vojna baza U.S.A.
May 6, 200619 yr na slovo D ima dve reci druga rec pocinje sa slovom G ime je dobilo po Portugalskom istrazivacu koji ga je otkrio u 16 veku ostrvo ima bujnu tropsku vegetaciju bele pescane plaze duzine je 60km a visina neprelazi 7 metara.
May 6, 200619 yr ne nije Vasko de Gama ima tri reci ovo ostrvo ima dve reci mala pomoc ostrvo pripada Britancima ali su ga oni iznajmili Amerikancima ime ostrva pojavljuje se u jednom serijalu Dzejmsa Bonda
May 7, 200619 yr nije Diego Gomes vec Diego Garsia? glavni grad koji je na najvecoj nadmorskoj visini u Evropi je glavni grad Andore koji se zove Andora la Vella nalazi se na visini 1409 metara Sledece pitanje: Koji je glavni grad Vanuatua?
May 7, 200619 yr Trebala bi da je Port Vila. A, glavni grad Nigerije (pazite, nije ono u sta ste 100% sigurni) .
May 7, 200619 yr Hej, pa nije mi se nista pojavilo, da je neko vec odgovorio na pitanje o Vanuatuu. OK. Pa, trebalo bi da su: mandarinski, hindu i engleski.
May 7, 200619 yr Kineski, Arapski i Hindu... Engleski govori manje od 350 miliona ljudi! Glavni grad Nigerije je Abuja Ostrvo u Atlanskom okeanu blizu obale Gabona na slovo S
May 7, 200619 yr Sao Tome, koji sa susednim Principeom cini i istoimenu drzavu. Lokalna valuta u toj drzavi na L?
May 7, 200619 yr Valuta u Sao Tome i Prinsipe ne pocinje na L vec na slovo D i zove se Dobra Sledece pitanje: U kojoj drzavi se nalazi planina Pepi San
May 8, 200619 yr Jeon ili Hon valjda :-D Necu da budem licimur, ne bih ovo znao da nije tih enciklopedija :-D Aj sad nesto gde ne pomazu enciklopedije: Cetiri pesme u kojima se pominje Jorgovan !
May 8, 200619 yr kad zamirishu jorgovani - dino merlin jorgovani - aca lukas jesen stize, dunjo moja - m.m. petrovic (wtf) ne diraj mi jorgovane - bruno bakovic (wtf) jovane jorgovane - lence dedejska ko kaze da se ne mogu naci.. ja nisam chula ni za jednu sem prve.. neka neko drugi zadaje zadatak..
May 8, 200619 yr A ima i ona od Bala?evića.... jedna od boljih sa onog očajnog albuma. Jedva da se secam da je ribnjak bio srmom okovan Tad i nikad vise miris'o je sneg na jorgovan...
May 8, 200619 yr no onecemo ovde o pesmama jer je tema zanimljiva geografija. Pitanje glasi. U kojoj drzavi ce se za nekih sto godina roditi poslednja prirodna plavusa. Mala pomoc drzava je slabo naseljena bogata je sumama i jezerima ........