Viza za Meksiko

161 posts in this topic

Sve bi bilo mnogo bolje kada bi njihova ambasada radila posao kako treba i profesionalno. Znaci da se lepo napisu kriterijumi za finansije i tako neke stvari da li su potrebne rezervacije za hotele avion itd. da ima sekcija sa pitanjima i odgovorima ako se ide kod nekog npr da li je potrebno pozivno pismo i sta treba da sadrzi. To sto se tice finansija mogli napisu lepo i ljudi odma znaju jel ispunjavaju ili ne ovako ti dodjes tamo zamlacujes se nepotrebno i saznas na tezi nacin. Kada sam bio drugi put ili nebitno prvi put mogla mi zena koja radi tamo da proceslja te papire da pregleda da li je sve uredu i da kaze lepo ne mozemo da vam odobrimo iz tih i tih razloga ili to sa ceduljom da daju detaljnije obrazlozenje gde lezi problem.

Za sajt im je najlakse i najefikasije da napisu sve detaljno i ljudi odmah u startu znaju sta i kako samim tim manje ce ih zvati na telefon ili slati mail da pitaju.

Sto se tice kostarike dosta je skupa sad karta to za august/septembar. za MX je jeftinija bila  kad sam gledao 88K RSD tamo januar/februar ove godine sto je po meni prihvatljiva cena za povratni let preko BEG>CDG>MX i tako u povratku ista ruta.

4 minutes ago, Mixa94 said:

Sto se tice kostarike dosta je skupa sad karta to za august/septembar. za MX je jeftinija bila  kad sam gledao 88K RSD tamo januar/februar ove godine sto je po meni prihvatljiva cena za povratni let preko BEG>CDG>MX i tako u povratku ista ruta.

Cene se menjaju na dnevnom nivou, treba proveravati redovno, dok ne upecas nesto dobro. Ovih dana sam bas pratio, iz Nemacke za Kankun ima za oko 400+ evra, a do Nemacke je lako stici, kao i iz CUN za MEX.  Doduse, sad ti to i nije relevantno u ovom kontekstu. Sigurno ima i nesto povoljnije negde iz lako dostupne Evrope za Kostariku ili Kubu. Cak i iz BGa moze da se nadje, poslednjih dana sam pratio cene za Brazil i bio iznenadjen da ima ok ponuda, u rangu sa (ipak trenutno visokim) cenama iz evropskih gradova. Ali, nekad je uglavnom bivalo recimo, dosta skupo iz BGa, a povoljnije uvek iz Budimpeste.

Kostarika nije nikakva zamena za Meksiko, cak bih rekao da je jedna od najdosadnijih zemalja celog americkog kontinenta, a medju najskupljima je...samo zbog hipstera i onih new age bogatasa sto glume ludilo, imaju dobar marketing...

Imam jedan predlog...

Ako hocete, mozemo da se dogovorimo da napisemo ambasadoru Meksika jedan email, evo ja se prijavljujem da ga sastavim na spanskom, ali trebalo bi vise ljudi da ucestvuje u ovome, i da se potpisemo imenom i prezimenom svi, cak, ukoliko se slazu vlasnici sajta i administratori, mozda bi mogli da napisemo i da smo clanovi kluba putnika iz beograda...Ovo sto meksiko radi stvarno nema nikakvog smisla, i te cifre za platu, to je stvarno smesno, pa to ni jedna zemlja ne radi...sta ako neko volontira ili radi za sibice, ali zato ima 5 stanova koje rentira..ili kripto valute...ne ne, ta cela prica je skroz pogresna i moguce da ambasador i ne zna kako mu radnici olako odbijaju vize za drzavljane Srbije...Mogao bih cak i da konsultujem, eventualno, i profesora Soldatica, mog sefa katedre za spanski jezik i hispanske knjizevnosti i bivseg prorektora BU ( dok sam studirao , sad je covek profesor emeritus), on ima jako dobre veze sa meksikom, jer se rodio tamo i proveo dobar deo zivota, cale mu je bio nas dugogodisnji ambasador u Meksiku za vreme stare Juge, a i profesor je bio diplomats...Secam se da nam je on pricao na predavanjima, da je tako svojevremeno pisao ambasadoru Spanije , zasto Spanija listom odbija za shengen vizu, pa cak  i studente koji 4 godine slusaju i uce o jednoj zemlji, a kad dodje vreme da odu i posete to cemu su posvetili dobar deo mladosti, ambasada ih ladno odbije....Pricao nam je da se posle tog pisma promenio odnos, bar prema studentima spanskog 😀...

eto, jedan predlog, pa nek se jave ljudi koji bi zeleli da ucestvuju u ovome...

Meksiko je jedna od najzanimljivijih zemalja sveta, sa neverovatnom kulturom i tradicijom, jezickom i etnickom sarenolikoscu, predivne prirode, koja ide od najjsuvlje moguce pustinje do najtropskijih mogucih kisnih suma ..sa neverovatnim bojama neba, i vode

jednostavno, tu zemlju bi , po meni, svako trebalo da poseti u zivotu, mogao bi dosta toga nauciti..a i videti i doziveti...

Dobra je ideja sto ti kazes ja sam za ali nigde nema njegov mail barem ja nisam video samo stoji njegovo ime i to je to eventualno mail od konzulata i nekog asistenta tamo.

Ali na sta si konkretno mislio sta da posaljes i sta da trazimo od njega?

1 hour ago, Mixa94 said:

Dobra je ideja sto ti kazes ja sam za ali nigde nema njegov mail barem ja nisam video samo stoji njegovo ime i to je to eventualno mail od konzulata i nekog asistenta tamo.

Ali na sta si konkretno mislio sta da posaljes i sta da trazimo od njega?

mislio sam da napisemo nesto u fazonu da puno ljudi biva odbijeno za meksicku vizu , ljudi koji dosta putuju po svetu, ako se javi @Bokinjo, mozemo cak da napisemo i da je odbijen covek koji je onda otisao umesto u meksiko, u japan,a  tamo sigurno ne ide neko ko nema novca..i da navedemo da ljudi samo dobiju listic u pasosu sa porukom- insolvente...da mislimo da to nije u redu, da imamo osecaj kao da se ljudi odbijaju bez razloga i detaljnijeg predgledanja dokumentacije, i da smo razocarani takvim odnosom prema drzavljanima srbije od strane jedne nama jako prijateljske zemlje..i da poentiramo sa konstatacijom da , ukoliko nasi drzavljani zele da odu u meksiko bez agencije, izgleda da je za to jedini put preko americke ambasade, i njihove vize koja se dosta lakse dobija...jel imas ti neki predlog ?

ja sam clan servantesa u beogradu, a ambasador je cest gost u servantesu, na raznim tribinama i kulturnim desavanjima, i ambasada meksika dosta finansijski potpomaze razne manifestacije....platili su npr. izdavackoj kuci partenon celu ediciju  pod naslovom Biblioteka Hipanija, raznih hispanoamerickih i spanskih autora, mislim da je u pitanju prevodjenje preko 20 knjiga u zadnjih par godina..steta sto nismo koji dan ranije nesto pricali o ovome, jer je juce otvoren spanski metar, festival hispanskog filma koji se odrzava svake godine, i njega uglavnom otvara ambasador meksika, posto su izgleda glavni sponzor...mogao sam tamo licno da ga pitam...ali svakako cu pokusati da nadjem njegov email preko servantesa

Edited by bam-bam

Oke je predlog ja se slazem sa tim upravo sam pogledao stranicu njihovu email od ambasadora nema ali ima od sefa misije (ministro)  sto je bio tokom intervjua znaci ima email od njega i od konzularnog od ambasadora nema nikakv kontakt.

zaista nema smisla ajde oke za platu ako ne ispunjavam kriterijum ali za raspoloziva sredstva ispunjavam bez problema. tako da je nekom uskraceno putovanje ko je uspeo da skupi novac i zeli da poseti prijatelje npr. osecam se ono kao da ne zasluzujem godisnji odmor u njihovoj drzavi zbog nekih gluposti koje nemaju nikakve logike i smisla.

Ne znam jel mogu meksikanci nesto odande da urade da kontakrijau tamo njihove neke ljude ili ovde ambasadu njihovu da li moze nesto tako da se uradi?

Edited by Mixa94

1 minute ago, Mixa94 said:

Oke je predlog ja se slazem sa tim upravo sam pogledao stranicu njihovu email od ambasadora nema ali ima od sefa misije (ministro)  sto je bio tokom intervjua znaci ima email od njega i od konzularnog od ambasadora nema nikakv kontakt.

zaista nema smisla ajde oke za platu ako ne ispunjavam kriterijum ali za raspoloziva sredstva ispunjavam bez problema. tako da je nekom uskraceno putovanje ko je uspeo da skupi novac i zeli da poseti prijatelje npr. osecam se ono kao da ne zasluzujem godisnji odmor u njihovoj drzavi zbog nekih gluposti koje nemaju nikakve logike i smisla.

procitaj sta sam dodao na prethodnom postu, oko emejla.....samo ako se setis jos neceg da bi mogli da napisemo u pismu, reci....i bilo bi dobro da se bar jos nekoliko ljudi ukljuci u ovo, ne moraju biti samo oni koji su odbijeni za vizu, nego svi.....mene npr. nisu odbili, ali nema veze, znam ljude koje su odbili bez nekog validnog objasnjenja.....sto vise potpisa to bolje.....

11 minutes ago, Mixa94 said:

Ne znam jel mogu meksikanci nesto odande da urade da kontakrijau tamo njihove neke ljude ili ovde ambasadu njihovu da li moze nesto tako da se uradi?

Ne verujem da Meksikanci odande ista mogu da urade , tj. da intervenisu u ambasadi...

Bilo bi dobro i da ljudi koji su odbijeni ostave recenzije na Google mapi tamo rejting svi što više. Tako da kada neko hoće da ide tamo da zna na čemu je. Kao što smo podelili na forumu tako i tamo šta vi kažete?

Ja kada sam gledao proces bio sam u fazonu pošto sam video kao agencije pišu viza se dobija Isti dan za 10 min i te fore što ustvari nije istina tako da delite vaša iskustva sto vise

Edited by Mixa94

2 hours ago, bam-bam said:

procitaj sta sam dodao na prethodnom postu, oko emejla.....samo ako se setis jos neceg da bi mogli da napisemo u pismu, reci....i bilo bi dobro da se bar jos nekoliko ljudi ukljuci u ovo, ne moraju biti samo oni koji su odbijeni za vizu, nego svi.....mene npr. nisu odbili, ali nema veze, znam ljude koje su odbili bez nekog validnog objasnjenja.....sto vise potpisa to bolje.....

Ne verujem da Meksikanci odande ista mogu da urade , tj. da intervenisu u ambasadi...

Ja cu potpisati, samo recite kada zavrsite sa pismom :) Ali mislim da nece imati efekta. :(

2 hours ago, bam-bam said:

mislio sam da napisemo nesto u fazonu da puno ljudi biva odbijeno za meksicku vizu , ljudi koji dosta putuju po svetu, ako se javi @Bokinjo, mozemo cak da napisemo i da je odbijen covek koji je onda otisao umesto u meksiko, u japan,a  tamo sigurno ne ide neko ko nema novca..i da navedemo da ljudi samo dobiju listic u pasosu sa porukom- insolvente...da mislimo da to nije u redu, da imamo osecaj kao da se ljudi odbijaju bez razloga i detaljnijeg predgledanja dokumentacije, i da smo razocarani takvim odnosom prema drzavljanima srbije od strane jedne nama jako prijateljske zemlje..i da poentiramo sa konstatacijom da , ukoliko nasi drzavljani zele da odu u meksiko bez agencije, izgleda da je za to jedini put preko americke ambasade, i njihove vize koja se dosta lakse dobija...jel imas ti neki predlog ?

ja sam clan servantesa u beogradu, a ambasador je cest gost u servantesu, na raznim tribinama i kulturnim desavanjima, i ambasada meksika dosta finansijski potpomaze razne manifestacije....platili su npr. izdavackoj kuci partenon celu ediciju  pod naslovom Biblioteka Hipanija, raznih hispanoamerickih i spanskih autora, mislim da je u pitanju prevodjenje preko 20 knjiga u zadnjih par godina..steta sto nismo koji dan ranije nesto pricali o ovome, jer je juce otvoren spanski metar, festival hispanskog filma koji se odrzava svake godine, i njega uglavnom otvara ambasador meksika, posto su izgleda glavni sponzor...mogao sam tamo licno da ga pitam...ali svakako cu pokusati da nadjem njegov email preko servantesa

Šta znam napiši da ljudi uzimaju USA vize da moraju da plate i cimaju se zbog njih.ako neko ima novca da ode ne treba da ga sprečavaju bezveze.

Eto ako ima taj kriterijum za platu ajde mala je nebitno ispunjavam onaj drugi gde se traži 2500$ i opet neće da daju.

Mozemo ovde da filozofiramo 10 dana o nepravdi, to ti nece pomoci. 
Lagana alternativa je ono sto pise u prvom odgovoru... uzmi americku vizu i zajebi ti njih.

Bojim se da idem kod njih još da muljam ako izvale neće biti dobro po mene. Kakav sam baksuz cim bi uso odma alarm na čelu bi mi pisalo "manipulator"

Uzimanje americke vize znatno povecava cenu putovanja.

da li viza za USA treba da bude aktivirana da bi se uslo u Meksiko, tj. da li pre ulaska u Meksiko sa njom,  mora bar jednom da se udje u USA? 

16 hours ago, bam-bam said:

Kostarika nije nikakva zamena za Meksiko, cak bih rekao da je jedna od najdosadnijih zemalja celog americkog kontinenta, a medju najskupljima je...samo zbog hipstera i onih new age bogatasa sto glume ludilo, imaju dobar marketing...

Nigde nisam ni rekao da je zamena za Meksiko. Samo sam na brzinu bacio oko za koje zemlje u okruzenju Meksika nam treba viza i gde bi potencijalno covek mogao da otputuje, nadje se sa drugarima iz Meksika, a da to nije Srbija. Tvoje misljenje o Kostariki znamo, a znam i za mnoga pozitivna iskustva i utiske o istoj zemlji.

1 hour ago, bam-bam said:

da li viza za USA treba da bude aktivirana da bi se uslo u Meksiko, tj. da li pre ulaska u Meksiko sa njom,  mora bar jednom da se udje u USA? 

Ne znam tacan odgovor, ali to se lako resava letom za Meksiko preko USA.

Ja sam ulazio sa USA vizom, ali sam pre toga vec bio i u USA.

U svakom slucaju, ako je neko odbijen za meksicku vizu, nisam ni siguran da li je dobra ideja da pokusa sa americkom, iz prostog razloga jer dosta kosta, a i pretpostavke da bi bilo kakva odbijenica za neku drugu vizu upalila crvenu lampicu u USA konzulatu.

Edited by Dragance

3 hours ago, bam-bam said:

Ne bih se slozio da je "znatno" ali i da jeste, takodje znatno povecava sanse da se ode u Meksiko u ovom slucaju

1 minute ago, ThirstyTraveler said:

Ne bih se slozio da je "znatno" ali i da jeste, takodje znatno povecava sanse da se ode u Meksiko u ovom slucaju

a jel znas da li moze da se udje u meksiko sa "neaktiviranom" US vizom?

Ima iz USA relativno povoljnih letova na kankun npr. iz majamija, pa onda volaris-om ili nekim drugim low costerom za 30 evra do meksiko sitija..ali treba stici i do majamija...ipak je za meksiko siti dosta jeftinije stici preko nemacke, eventualno spanije, nego preko USA, kad se sve sabere...

a da je lakse dobiti USA vizu, to nema sta, to smo se slozili....samo je nefer od drzave meksiko da do njih stizes preko americke ambasade...zato sam i predlozio da se posalje pismo ambasadoru, jer covek mozda i ne zna sta mu uposlenici rade, tj. ne rade...eto, ranije je za spansku ambasadu imalo uticaja...

Ja kad sam ranihe, davno je bilo, pre 15 i vise godina, dva puta vadio meksicku vizu, nikakvih problema nije bilo, i koliko se secam, samo sam podnosio kupljenu kartu kao dokaz...svakako je bilo mnogo lakse nego sad...sad naravno u meksiko ulazim sa US vizom vec godinama, ali za ovaj problem sa cuo josodranije od dosta ljudi, pa eto, ko velim, mozda mogu nesto da pomognem...jedno pismo svakako ne moze nista pokvariti, moze samo da popravi...ali trebalo bi ipak malo vise ljudi da podrzi ideju, da bi imala na "tezini" hehe...Oces da ucestvujes i ti u tome?

2 hours ago, Dragance said:

Nigde nisam ni rekao da je zamena za Meksiko. Samo sam na brzinu bacio oko za koje zemlje u okruzenju Meksika nam treba viza i gde bi potencijalno covek mogao da otputuje, nadje se sa drugarima iz Meksika, a da to nije Srbija. Tvoje misljenje o Kostariki znamo, a znam i za mnoga pozitivna iskustva i utiske o istoj zemlji.

Ok, nego moram malo da im udarim antireklamu, posto inace imaju ogromnu reklamu, pa eto cisto da ima i neki razlicit glas hehe...moraju da se opravdaju onolike cene nekretnina i onaj silni investitorski biznis usmeren ka americko/kanadskom trzistu

Ne znam stvarno odgovor na to pitanje posto sam u Meksiko ulazio sa meksickom vizom ili sa broda kad mi nije trebalo nista.

Nisam vam rekao jos jednu stvar a to je da firma u kojoj radim je otvorila proizvodni pogon pre par godina u meksiku tako da su u par navrata slali meksikance vamo na ispomoc/obuku itd... tako sam se i upoznao sa ljudima odatle.

E sad neki u firmi kazu pa sto nisi preko firme kao ides poslovno, reko otkud znam sta idem na godisnji imam kesa na racunu sta ima da mi firma sredjuju radnu/poslovnu posetu... kao probaj tako bla bla jeste 2x odbijen za turisticku i posle 2 nedelje da dodjem idem kao u poslovnu posetu bilo bi i vise nego sumnjivo.

Sto se tice USA sa njima sigurno nema zezancije kolko znam svi oni su obuceni da nanjuse kad neko laze jer to im je posao da procene dal je neko oke ili sumnjiv. a druga stvar ako sam vamo odbijen 2x i sad dodjem tamo za usa ne znam jel imaju pristup nekoj bazi koju dele sa kanadom i meksikom to ne mozemo znamo. cak i da slazes da nisi nikad odbijen ili tako to ako provere i saznaju nece biti dobro po tebe sigurno.A takodje i kosta 160$ i povecava troskove putovanja kao sto neko rece u predhodnom postu i to da bi sve bilo sumnjivo jer sam nedavno odbijen...takodje ameri i proveravaju drustvene mreze kao sto je fb/insta gde imam slike sa meksosima.

@bam-bam sto se mene tiče moze, al pitanje da li ce imati efekta.

Posle odbijanje za Meksiko smo otišli na Bali, pun poodak. A Japan je svakako bio u planu za ovu godinu.

Načuo sam i priče da muskarci teze dobijaju da ne bi prelazili u USA.

Mada sve sto pričaju ne pije vodu, po pasošu i papirima mozes da vidis koje su namere putnika.

ja sam aplicirao u 7 dana dva puta, kad su me odbili.

1 hour ago, Mixa94 said:

Nisam vam rekao jos jednu stvar a to je da firma u kojoj radim je otvorila proizvodni pogon pre par godina u meksiku tako da su u par navrata slali meksikance vamo na ispomoc/obuku itd... tako sam se i upoznao sa ljudima odatle.

E sad neki u firmi kazu pa sto nisi preko firme kao ides poslovno, reko otkud znam sta idem na godisnji imam kesa na racunu sta ima da mi firma sredjuju radnu/poslovnu posetu... kao probaj tako bla bla jeste 2x odbijen za turisticku i posle 2 nedelje da dodjem idem kao u poslovnu posetu bilo bi i vise nego sumnjivo.

Sto se tice USA sa njima sigurno nema zezancije kolko znam svi oni su obuceni da nanjuse kad neko laze jer to im je posao da procene dal je neko oke ili sumnjiv. a druga stvar ako sam vamo odbijen 2x i sad dodjem tamo za usa ne znam jel imaju pristup nekoj bazi koju dele sa kanadom i meksikom to ne mozemo znamo. cak i da slazes da nisi nikad odbijen ili tako to ako provere i saznaju nece biti dobro po tebe sigurno.A takodje i kosta 160$ i povecava troskove putovanja kao sto neko rece u predhodnom postu i to da bi sve bilo sumnjivo jer sam nedavno odbijen...takodje ameri i proveravaju drustvene mreze kao sto je fb/insta gde imam slike sa meksosima.

Jeste brate i Whatsapp i Viber poruke ti citaju.
Jbg, sa takvim pristupom stvarno neces daleko stici i bolje je da ni ne pokusavas.

Da sam znao da ce me cimaju i odbiju 2x ishod bi bio drugaciji vrv bi otiso do HR i trazio papire za poslovnu posetu i zavrsena prica sa tim bih verovatno imao vece sanse da mi izdaju.Bio je neki decko dosao kad sam bio prvi put rekao je da ide da uzme radnu vizu da ga firma salje na 2 nedelje da obavi nesto tamo i to je to vrv su mu odobrili.

Dakle vamo ima napisani ti kriterijumi i uslovi koga zanima relativno sveze azurirano : https://consulmex.sre.gob.mx/houston/index.php/touristvisa ovo je objavljeno iz TX Houston njihove ambasade

Znaci izabrati pod A ili B ono za solvenciju 

Neophondo imati prosecnu platu 860$ ili pak 2500$ na racunu

dakle otisao sam u banku i rekao sluzbenici da mi izda izvod za poslenjih 6 meseci za vizu i ona mi je dala nekoliko listova i na kraju svakog meseca stoji balans i dala mi je jos jedan list stanje broj racuna itd. na dan izdavanja.

potvrdu o zaposlenju i platni list za 3 meseca sam dao prvi put drugi put sam im dao sve na 6 meseci da mi bi mi na kraju vratili 3 platne liste taj drugi put kao visak.

Takodje se na kraju stranice pominje da moraju dokumenta da budu prevedena na spanski ako nisu na eng. ne znam dal se to kod nas primenjuje ja sam poslao mail sa tim pitanjem da li je potrebno prevoditi nisam nikad dobio odgovor tako da sam im odneo potvrdu o zaposlenju platne liste i to sve na srpskom kako sam dobio sve. drugi put sam trazio na eng potvrdu a ovo za banku mi je rekla samo na srpskom izdajemo ne znam dal sve ovo ima neke veze oko jezika neko kaze nema veze tamo nasi ljudi rade itd.

mozda je tu i moja krivica sto sam dao vise nego sto treba ili nisam dao na 3 meseca ili pak godinu dana ono iz banke sta znam.

Edited by Mixa94

21 hours ago, Mixa94 said:

Dakle vamo ima napisani ti kriterijumi i uslovi koga zanima relativno sveze azurirano : https://consulmex.sre.gob.mx/houston/index.php/touristvisa ovo je objavljeno iz TX Houston njihove ambasade

Znaci izabrati pod A ili B ono za solvenciju 

Neophondo imati prosecnu platu 860$ ili pak 2500$ na racunu

dakle otisao sam u banku i rekao sluzbenici da mi izda izvod za poslenjih 6 meseci za vizu i ona mi je dala nekoliko listova i na kraju svakog meseca stoji balans i dala mi je jos jedan list stanje broj racuna itd. na dan izdavanja.

potvrdu o zaposlenju i platni list za 3 meseca sam dao prvi put drugi put sam im dao sve na 6 meseci da mi bi mi na kraju vratili 3 platne liste taj drugi put kao visak.

Takodje se na kraju stranice pominje da moraju dokumenta da budu prevedena na spanski ako nisu na eng. ne znam dal se to kod nas primenjuje ja sam poslao mail sa tim pitanjem da li je potrebno prevoditi nisam nikad dobio odgovor tako da sam im odneo potvrdu o zaposlenju platne liste i to sve na srpskom kako sam dobio sve. drugi put sam trazio na eng potvrdu a ovo za banku mi je rekla samo na srpskom izdajemo ne znam dal sve ovo ima neke veze oko jezika neko kaze nema veze tamo nasi ljudi rade itd.

mozda je tu i moja krivica sto sam dao vise nego sto treba ili nisam dao na 3 meseca ili pak godinu dana ono iz banke sta znam.

nema to nikakve veze oko jezika, niti dal si dao vise od 3 meseca kao sto traze..

gledao sam izvod od januara meseca znaci na kraju januara je bilo 2800$. Dinarski je racun ne posedujem ni jedan drugi... tako da ako se trazi prosek 2500$ za 3 meseca u nazad da imas na raspolaganju onda po toj logici ispunjavam kriterijum taj za solvenciju. treca opcija je da imas nekretnine barem 2 godine na svoje ime sto nemam u ovom momentu tako da to otpada u mom slucaju i ono za prosek plate.

Pre ce bude da oni ne rade svoj posao kako treba da su lenji i da nisu ni pogledali papire koje sam im dostavio vec kao sto bivsi kolega voli da kaze....super sto si dosao kod nas ponestalo nam je wc papira u ambasadi.

Sto vise gledam one njihove slike sa fb stranica i tako to u vezi turizma kad vidim one slike sta sve imaju zanimljivo sve mi se vise ide i skupis kes i onda ti neko dodje i kaze ne moze

Edited by Mixa94