Followers 0

Svi koji traže saputnike za grčko more 2019!

154 posts in this topic

ostavi neki kontakt 

On 5/30/2019 at 7:26 PM, Putovanjaa M said:

Pozdrav svima, tražim suputnika/icu ili ako netko traži suputnika/icu za ljetovanje u Grčkoj od 15.7., ja sam Ž, iz Zagreba. 😀

neki kontakt? 

Zdravo,imam 28 godina trazim saputnika\cu za letovanje. Razmisljao sam o Leptokariji i izletima na Olimp ili putovanje na Skiatos i obilazak ostrva,otvoren sam za sve opcije volim i pesacenje. Obe destinacije su mi primamljive pa trazim nekoga ko se pronalazi u ovome.
Slobodan sam pocetkom avgusta meseca moj mejl milos.k1990@yahoo.com

Ja i kolega putujemo mojim kolima 7.6 i vracamo se 13.6 , smestaj za tebe 60 eura i oko 80 eura za gorivo x to su svi troskovi ukoliko ti odgovaraju uslovi, 5 nocenja - 6 dana na Lefkadi. Pozdrav

Trazim trecu osobu za Grcku, kolega i ja idemo mojim kolima, Lefkada, polazak 7.6 , povratak 13.6, smestaj za trecu osobu je 60 eura, gorivo (ide se kolima), 80 eura. Iz Beograda smo, 34 i 44 god. Zainteresovani neka pisu na viber 066066125 ili 066112145

Da li ti odgovara početak avgusta, par dana Grčka? Pozdrav

Tražim saputnika / saputnicu za početak avgusta. Nebitna destinacija u Grčkoj

Dali je neko zainteresovan pocetkom septembra krf, mada moze i neko drugo mesto

Dali je neko zainteresovan pocetkom septembra krf, mada moze i neko drugo... 

Edited by Dusan87

Da li je neko zainteresovan za putovanje u drugoj polovini juna isključivo avionom na neko od grčkih ostrva (u obzir mogu da dođu i neke druge destinacije)?

Jasna zdravo! ja mogu da uzmem zadnju nedelju juna od odmora i odgovara mi ovo sto si napisala!

12 hours ago, Ivana33Nis said:

Jasna zdravo! ja mogu da uzmem zadnju nedelju juna od odmora i odgovara mi ovo sto si napisala!

Posto Jasna ide od 07.07. na odmor, da li nekome odgovara zadnja nedelja juna za Grcku?

Trazim drustvo za letovanje u grckoj u kalitei u periodu od 27 jula do 9,10 avgusta , nije bitan pol samo da nemate vise od 30g jer ja imam samoo 25 :D ,  ja sam iz Leskovca . Zainteresovani neka se jave

On 5/31/2019 at 2:26 PM, saputnik92 said:

Pozdrav, trazim zensko drustvo do 25 g  za odlazak na ostrvo Zakintos u periodu od 25 jul - 5 avg. Zainteresovane neka se jave.

pozdrav

trazim zensko drustvo za more od 17 avgusta...nemam nista odredjeno...tako da mozemo bilo gde

:)

Cao. Meni odgovara pocetak avgusta za Grcku 😀 

Edited by Danny

Dobro veče, jel može od 5-6.jula možda Nidra, Lefkada? Meni je najviše zbog podele troškova, ali možemo se i družiti. Kako kome odgovara. Ja sam iz Beograda

Edited by Brraca

Moja saputnica je nasla posao i nista od letovanja sa njom :(

ako ima neka devojka za letovanje od 07.08, za neko mirnije mesto, neka se javi :)

Cao, na odmoru sam od 2. avgusta pa do 19. i u tom periodu bih putovala. Nasla sam neke super ponude za Tursku, ali ni Grcka mi ne smeta, tamo letujem ceo zivot. Bitno mi je da idem avionom ili mozda kolima (u ovom slucaju se troskovi, normalno, dele) i da imam bar neki polupansion ako ne all...

Ako ima jos neka devojka ili vise njih, da imaju slicne zelje, neka se jave. Ja sam iz Bgda.

Zdravo!

Nemam puno godišnjeg, pa bih išla u Grčku krajem juna, tj. sledeće nedelje na 5 noćenja... Neko od mesta na Haldikiju. Ako ima neka devojka koja bi išla u tom terminu i na tako kratak period, meni bi bilo super, čisto da upoznam nekog za druženje ili čisto da pravimo jedna drugoj društvo i smanjimo troškove aranžmana, pošto se za nas osobenjake koji bismo putovali sami plaća skoro duplo 😂😂 

Edited by vanja87

23 hours ago, Jasna28 said:

Moja saputnica je nasla posao i nista od letovanja sa njom :(

ako ima neka devojka za letovanje od 08.07, za neko mirnije mesto, neka se javi :)

.

.

Edited by Jasna28

Grcka , kolima ili avionom? 37 god Sasa iz Bga. Nije mi se poklopilo sa ortacima zbog posla. Opusten kul lik , sve destinacije mogu.

Zdravo :D drugarica i ja trazimo 2 djevojke ili 2 momka za putovanje. Grcka-Evija, 12 dana, 9 nocenja. Ide se busom iz Bg. Cijena po osobi je 70e (prevoz i smjestaj). Soba je 1/4. Krece se 20.jula

Ukoliko je neko zainteresovan neka se javi 😊😊😊