Posted July 15, 2019 Zdravo ljudi! Neko zainteresovan za Grčku u prvoj polovini avgusta ili septembra? Nije mi bitno mesto, sve dok je more i dobra plaža😁 Više bih volela da idem sa zenskom osobom, prosto jer mislim da bih se osećala prijatnije, a godine mi nisu bitne. Razlog ovakvog traženja saputnika je zato što niko od mog društva nije u mogućnosti da ide (idu sa roditeljima, ne daju im roditelji, nemaju para..), a previše je skupo i dosadno kad bih išla sama. Imam 18 godina i iz Beograda sam. Možete mi se javiti na nadakolakovic777@gmail.com Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted July 16, 2019 Zdravo ljudi, neka devojka ili vise njih za Kefaloniju, Lefkadu ili Tasos autobus? Neki termin izmedju 25.7 i 15. avgusta. Ja nisam u fazonu budjenja u 7 ujutru i mrcvarenja celog dana na plazi, a uvece lagana setnjica i pravac krevet. Vise sam da promenim nego da odmorim. Tako da ne bih isla u porodicna mala mesta, gde je sve posle 10 uvece mrtvo. Naravno, nisam ni za lude izlaske, opijanja i slicno (mada naravno jesam da se izadje neki put). Takodje, volela bih da nadjem saputnicu kojoj ne bi bilo problem ako ne provodimo 100% vremena zajedno. Volela bih da odemo i na neki izlet i tako to Imam 31. Mozete da mi pisite na email tajcenis@yahoo.com Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted July 17, 2019 grcka road-trip? pre nego sto odem kod kuma u poznato mi mesto i plaze rekoh da probam. grcka - neki polukrug duz obale? moze let do atine pa onda dalje, ili sa druge strane od krfa pa... svejedno. sta je bitno? avanturisticki duh (radoznalost), stapanje sa prirodom u najsirem smislu te reci (pozeljno plivanje u svitanje), otvorenost za sve sto donosi nov dan, bez mnogo prtljaga Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted July 17, 2019 Zdravo ljudi! Trazim drustvo za letovanje. Osobe od 25-40 godina. Odgovara mi: 1. Devojka 2. Dve devojke 3. Dve devojke i momak. Destinacija nebitna. Prevoz nebitan, ali moze i mojim automobilom. Vremenski period nebitan. Kontakt na tel. 0600208773 ili na https://www.facebook.com/sasa.birovljev Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted July 18, 2019 Isla bih na Lefkadu, druga polovina avgusta. Ako je neka devojka zainteresovana nek mi pise da se dogovorimo. ja sam u Novom Sadu, 34 godine Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted July 18, 2019 (edited) 6 hours ago, Kej said: Isla bih na Lefkadu, druga polovina avgusta. Ako je neka devojka zainteresovana nek mi pise da se dogovorimo. ja sam u Novom Sadu, 34 godine Hej Kej, Takođe tražim društvo za Lefkadu, bilo kad u avgustu. Da li dolazi u obzir muško društvo? Ili više nas ako se još neko javi? Edited July 18, 2019 by NikolaPutnik duplicated text Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted July 18, 2019 Letovanje, početak avgusta, last minute, poželjno da nije Olimpska regija. Za sada nas ima dve, da li bi nam se pridružila neka devojka? Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted July 19, 2019 Pozdrav, ja sam zainteresovana, ako biste isle na neko od ostrva avionom (Skiatos, Krit, Rodos...). Nasla sam par last minut ponuda za pocetak avgusta Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted July 19, 2019 Ćao, imam 25 godina. Trazim drustvo za letovanje, po mogucstvu zenska osoba. Na odmoru sam od 22.jula do 1.septembra, pa mi nesto u tom periodu odgovara. Sto se tice destinacije, sve je stvar dogovora. Moj predlog je Grcka/ Italija/ Turska, ali kao sto rekoh, spremna sam na kompromis. Mozes li da kazes nesto vise o detaljima? 8 minutes ago, Putoholik Nensi said: Ćao, imam 25 godina. Trazim drustvo za letovanje, po mogucstvu zenska osoba. Na odmoru sam od 22.jula do 1.septembra, pa mi nesto u tom periodu odgovara. Sto se tice destinacije, sve je stvar dogovora. Moj predlog je Grcka/ Italija/ Turska, ali kao sto rekoh, spremna sam na kompromis. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted July 19, 2019 11 hours ago, Ticaa021 said: Pozdrav, ja sam zainteresovana, ako biste isle na neko od ostrva avionom (Skiatos, Krit, Rodos...). Nasla sam par last minut ponuda za pocetak avgusta Takodje zainteresovana ukoliko biste vecu ekipu Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted July 22, 2019 Cao. Da li je ponuda jos aktuelna? Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted July 23, 2019 Zdravo, trazim iskljucivo zensko drustvo za put u Grcku Bitno mi je da put traje 5 radnih dana + 2 vikenda, najbolje od 10-18 avgusta. Nikada nisam putovala sama, pa bi mi znacilo da imam neku drugaricu iz Srbije Imam 26 godina Mozete me kontaktirati na e-mejl lanamilj1@gmail.com Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted July 23, 2019 Pozdrav ljudi, Da li je neko zainteresovan za Grcku u avgustu ili prva polovina septembra? ili ako neko ima jos neki predlog ali u ovom terminu Nisam uspeo sa drustvom sa se iskombinujem oko termina pa trazim ovim putem zbog podele troskova. Nije mi bitan pol, god itd, Inace imam 30god iz Bg-a. Ako je neko zaineresovan neka se javi white_house@hotmail.rs / 0645681996 Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted July 24, 2019 Tasos. Jesi li otputovala....? Zainteresovana sam. Javi. Pozdrav. Zainteresovana sam. Jesi li otputovala? Javi. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted July 24, 2019 Ima nas dvoje, tražimo saputnike!!! Krenuli bismo 3,4. ili 5.avgusta, gledamo last minute ponude do 250€, autobuski prevoz, poželjno je da ne bude Olimpska regija (mada može i to ako ne nađemo drugo). Brzo odlučite i javite se ako ste zainteresovani Pozdrav! Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted July 24, 2019 Ćao svima, tražim žensko društvo za letovanje na nekom od grčkih ostrva, zainteresovana sam za Rodos ali spremna sam da se dogovorim I za neko drugo ostrvo, od sredine avgusta, tačnije negde of 10tog avgusta. Interesuje me putovanje avionom. U redu mi je da samo delimo troškove ali bilo bi super I da se družimo. Volim da obilazim ostrva, nisam iskusan vozač tako da koristim najčešće lokalni prevoz. U svakom slučaju, okay mi je aktivan odmor i izleti ali I koji dan da se ništa ne radi. Iz Beograda sam, ako je neko zainteresovan neka se javi. pozdrav svima! Želim vam svima da se lepo provedete ovog leta!!! Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted July 25, 2019 Zdravo svima, Isao bih u Grcku krajem avgusta avionom. Otvoren sam za predloge, doduse ne bih bas u Paraliu, mozda negde gde ima manje guzve i gde je generalno bolja plaze. Voleo bih da nadjem ekipu koja je fleksiblna, malo plaza, malo setnja i izlasci, malo druzenje, generano lep relaksirajuci odmor sa dobrim provodom. Bilo bi dobro da ekipa bude mesovita, ali ne mora tako da bude, mislim da je samo zanimljivije kad su u pitanju razliciti ljudi. Imam 26 god, pa bi mi odgovarali ljudi otprilike slicnih godina. Ako vam ovo zvuci kul, samo mi posaljite poruku u inbox, pa se dogovaramo Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted July 25, 2019 On 6/29/2019 at 7:31 PM, Maree said: Pozdrav, Ako neko hoce na Halkidiki bilo gde,bilo kada,bilo koliko dugo (moze cak i mesec dana,sto duze to bolje😊),mojim kolima i put o mom trosku,dolazi u obzir i izlezavanje na suncu i izlasci i obilasci plaza na poluostrvu ili bilo kakva akcija vezana za more samo da se pobegne iz grada.Sve kombinacije su propale a nisam neko ko moze bilo gde sam da ide i laze sebe kako se super provodi😥(covek nije stvoren da bude sam rece neko pametan davno 😊) Polazak iz Beograda ili bilo kog mesta na putu od Beograda do Soluna. Ko je zainteresovan neka pise,moze najvise 2 osobe (ja+2) zbog mesta u kolima i stvari,pozeljno zensko drustvo posto se sa njima mnogo lakse sporazumevam 😊 ? Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted July 25, 2019 Ćao Tražim žensko društvo za letovanje zbog podele troskova od 17avgusta..išla bih u Grčku.. a gde tačno nisam sigurna to se možemo dogovoriti ...vreme možemo provoditi zajedno...a i ne moramo...zavisi kako se skontamo 🙂 inače imam 38godina... Možete pisati i na ivana060581@gmail.com Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted July 26, 2019 (edited) On 7/25/2019 at 2:08 PM, stefan.crow said: Edited July 26, 2019 by BG93 Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted July 26, 2019 On 7/25/2019 at 2:08 PM, stefan.crow said: Zdravo svima, Isao bih u Grcku krajem avgusta avionom. Otvoren sam za predloge, doduse ne bih bas u Paraliu, mozda negde gde ima manje guzve i gde je generalno bolja plaze. Voleo bih da nadjem ekipu koja je fleksiblna, malo plaza, malo setnja i izlasci, malo druzenje, generano lep relaksirajuci odmor sa dobrim provodom. Bilo bi dobro da ekipa bude mesovita, ali ne mora tako da bude, mislim da je samo zanimljivije kad su u pitanju razliciti ljudi. Imam 26 god, pa bi mi odgovarali ljudi otprilike slicnih godina. Ako vam ovo zvuci kul, samo mi posaljite poruku u inbox, pa se dogovaramo odgovara mi, imam 26 god. Beograd Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted July 26, 2019 (edited) On 7/25/2019 at 2:08 PM, stefan.crow said: Edited July 26, 2019 by BG93 Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted July 27, 2019 Pozdrav, tražimo saputnicu za Krit, polazak 13.08, last minut ponuda, prevoz avionom, takse i smestaj oko 470evra. Zenska ekipa, dva mesta popunjena, trazimo treceg clana Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted July 27, 2019 Pozdrav drugari... Rezervisali smo kuću na Lefkadi, od 6. do 15. avgusta za 4 osobe, međutim jedna drugarica je zbog situacije na poslu morala da otkaže, tako da tražimo jednu devojku koja bi išla sa nama. Idemo autom...Ukoliko vas zanima, pisite na pp Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted July 31, 2019 Za opciju sam On 7/27/2019 at 3:53 PM, Ticaa021 said: Pozdrav, tražimo saputnicu za Krit, polazak 13.08, last minut ponuda, prevoz avionom, takse i smestaj oko 470evra. Zenska ekipa, dva mesta popunjena, trazimo treceg clana Jel me primate u drustvo Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites