Followers 0

Bantustan na engleskom jeziku

14 posts in this topic

Naša knjiga Bantustan, prvi put objavljena 2015. godine, sada je dostupna na engleskom jeziku. Ovo je ujedno i prvi izdavački projekat koji Klub putnika realizuje na globalnoj sceni, i zato nam je potrebna vaša pomoć. Bantustan je ilustrovani putopis, roman, atlas i enciklopedija. Bantustani su bili rezervati za crne Afrikance, za vreme aparthejda u Južnoj Africi; u ovoj knjizi, bantustani predstavljaju mehure u kojima svi živimo. Svi protagonisti knjige neprestano se bore da izađu iz ovih višeslojnih mehura – ega, porodice, zajednice, klase, rase, religije, etniciteta, jezika, nacionalnosti – i uspostave kontakt sa ostatkom sveta. Bantustan sadrži 32 velike ilustracije (od čega su 19 mape), kao i 25 manjih ilustracija. Domaća verzija Bantustana doživela je tri izdanja i odavno je rasprodata, a elektronsko izdanje nalazi se u javnom domenu, i može se besplatno skinuti kao pdf fajl, sa ove adrese. Štampa novog domaćeg izdanja trenutno nije u planu (nemojte nas pitati da li će biti – ne...

Pročitajte Bantustan na engleskom jeziku

Naša knjiga Bantustan, prvi put objavljena 2015. godine, sada je dostupna na engleskom jeziku. Ovo je ujedno i prvi izdavački projekat koji Klub putnika realizuje na globalnoj sceni, i zato nam je potrebna vaša pomoć.
Bantustan je ilustrovani putopis, roman, atlas i enciklopedija. Bantustani su bili rezervati za crne Afrikance, za vreme aparthejda u Južnoj Africi; u ovoj knjizi, bantustani predstavljaju mehure u kojima svi živimo. Svi protagonisti knjige neprestano se bore da izađu iz ovih višeslojnih mehura – ega, porodice, zajednice, klase, rase, religije, etniciteta, jezika, nacionalnosti – i uspostave kontakt sa ostatkom sveta. Bantustan sadrži 32 velike ilustracije (od čega su 19 mape), kao i 25 manjih ilustracija. Domaća verzija Bantustana doživela je tri izdanja i odavno je rasprodata, a elektronsko izdanje nalazi se u javnom domenu, i može se besplatno skinuti kao pdf fajl, sa ove adrese. Štampa novog domaćeg izdanja trenutno nije u planu (nemojte nas pitati da li će biti – ne...
Pročitajte Bantustan na engleskom jeziku

Kada kliknem na link, dobijem ovo

141db0b155f646dc991e4a6653df7573.jpg

Sent from my iTelephone using Tapatalk

Link u emailu radi ok.

Sent from my iTelephone using Tapatalk

14 hours ago, jms_uk said:

Kada kliknem na link, dobijem ovo

141db0b155f646dc991e4a6653df7573.jpg

Ne znam odakle ovo. Na koji si tačno link kliknuo? Da li još neko ima problem?

8 minutes ago, chivitli said:

Ne znam odakle ovo. Na koji si tačno link kliknuo? Da li još neko ima problem?

Ovaj na kraju prethodnog posta. Mozda je do TT-a?

Sad kad kliknem na laptopu, radi ok.

Da, mora da je neka TT stvar, mi nemamo taj link tracker instaliran na sajtu

Kindle verzija engleskog Bantustana košta 99 centi naredna dva i po dana. Svaka kupovina nam povećava bestseller rank, a bilo bi lepo da stignemo do #1 makar u jednoj kategoriji. Ne bilo vam teško :) 

11.jpg

Evo nas na #2 mestu u kategoriji African Travel, a imamo još 19 sati promocije za 99 centi. Hvala svima koji su doprineli, a za one koji nisu, još jedan poziv da to urade, u nadi da ćemo doći do #1. 

drugo-mesto.jpg

@Lazar

Mislim da ovo vazi samo za US Amazon.

Ja sam otisao prvo tamo, ali posto mi je nalog na UK Amazonu, nisu mi dali da tu kupim.

Uzeo sam u "lokalnoj" varijanti za 99 penija, ali tu je ranking drugaciji?

Best Sellers Rank: 3,891,499 in Kindle Store (See Top 100 in Kindle Store)

2,540 in African Travel

476,788 in Travel & Tourism (Books)

Poslao sam link za US sajt nekoliko drugara u Americi, nadam se da ce bar neki od njih da uzmu.

Da, malo je komplikovano sve to, regionalni Amazoni su povezani na neki čudan način. Recimo, reviews sa drugih Amazona se ne vide na američkom, a od 7 reviews koje imamo na američkom Amazonu, samo je jedan vidljiv na ostalim... nemam pojma zašto.

9 hours ago, jms_uk said:

Poslao sam link za US sajt nekoliko drugara u Americi, nadam se da ce bar neki od njih da uzmu.

Super, hvala ti! 

Da, malo je komplikovano sve to, regionalni Amazoni su povezani na neki čudan način. Recimo, reviews sa drugih Amazona se ne vide na američkom, a od 7 reviews koje imamo na američkom Amazonu, samo je jedan vidljiv na ostalim... nemam pojma zašto.
Super, hvala ti! 

Da, na UK sajtu pokazuje samo jedan americki review.

Sent from my iPad using Tapatalk

On 5/26/2021 at 2:02 PM, jms_uk said:

Da, na UK sajtu pokazuje samo jedan americki review.

Ako ti nije teško, možda bi mogao da napišeš dve-tri reči i klikneš one zvezdice tamo? Ako si kupio, onda je verified purchase, i vidi se na svim amazonima. Ako nije verified purchase, videće se samo na lokalnom - u svakom slučaju dobro.  klanj::

20 minutes ago, Lazar said:

Ako ti nije teško, možda bi mogao da napišeš dve-tri reči i klikneš one zvezdice tamo? Ako si kupio, onda je verified purchase, i vidi se na svim amazonima. Ako nije verified purchase, videće se samo na lokalnom - u svakom slučaju dobro.  klanj::

Done!

Jeste li uspeli da stignete na #1 u African travel kategoriji?

17 hours ago, jms_uk said:

Done!

Jeste li uspeli da stignete na #1 u African travel kategoriji?

Hvala ti. Nismo, držali smo se par dana na #2. To je i tako stunt, čisto da nas algoritam zapazi, ali pitanje je koliko ima efekta na duže staze. Treba doći do kritične tačke, one u kojoj je dovoljno ljudi na Zapadu zaista pročitalo knjigu i počelo da je preporučuje dalje. A to je veliko pitanje da li je uopšte dostižno iz ove pozicije.