Kako najlakse iz Beograda do Temisvara i tranzit?

787 posts in this topic

Abraskas, posto si skoro kupio kartu, koliko kosta za mesec dana? Jel mora da se plati u njihovoj valuti? Hvala!

Potrebna mi je parking karta 8-11. novembra. Svi predlozi su dobrodošli.

Edited by du-ki

Pozdrav svima! Ja putujem od 14. Do 18. Oktobra. U bg sam,pa bi mi odgovaralo da podelim troskove za parking.Koliko vidim duki i nvic bi mi odgovarali za share. Moze privatna poruka ili sta god..

Pozdrav svima! Ja putujem od 14. Do 18. Oktobra. U bg sam,pa bi mi odgovaralo da podelim troskove za parking.Koliko vidim duki i nvic bi mi odgovarali za share. Moze privatna poruka ili sta god..

Poslao sam ti privatnu poruku.

Ćao svima.

Nov sam ovde na forumu, pa ću možda da postavim par glupih pitanja :)

Putujem 11.11. u Rim iz Temišvara i vraćam se 15.11.

Zanima me da li bi nekome odgovaralo da se nekako iskombinujemo za prevoz (može i iz Beograda i iz NS-a).

Putujem sa devojkom, verovatno bismo išli kolima.

Ako je neko zainteresovan, možemo nekako da se iskombinujemo za prevoz.

Ako je ta kartica za parking slobodna u navedenom periodu, bilo bi super ako bih mogao da je dobijem, iznajmim (ili kako već to funkcioniše)...

Potrebna mi je parking karta 8-11. novembra. Svi predlozi su dobrodošli.

I dalje čekam predloge za share  :gossip:

Da li neko ima iskustva sa TeraPark Timisora parkingom, na sajtu pise dnevno 20leja, prvi dan je 60leja, ima prevoz do aerodroma iako je to na 2minuta i operu vam auto dok je kod njih...

Zapravo kod njih na sajtu stoji 160lei za 7 dana sto je nekoliko puta jeftinije nego na samom aerodromu.

Kanim se da ih probam u januaru po prvi put ali bi bilo jako korisno cuti da li je neko vec parkirao kod njih i kakvi su utisci...

Nisam ostavljao kola ali sam svraćao da vidim kako izgleda. I nije mi ulivalo poverenje. Radi se o velikom ograđenom prostoru sa svega 2-3 parkirana automobila, onako u rumumunskom socijalističkom imidžu. Vremešni zaposleni radnik nije znao ni reči engleskog i rukama mi je pokazivao cenovnik i dasku na kojoj su okačeni ključevi parkiranih automobila. Sa druge strane aerodromski parkig je odlično rešenje, sigurno, osvetljeno, čuvano i na 50 m od aerodromske zgrade. Do sada sam uvek uspevao da nađem partnere za podelu troškova na ovom forumu, tako da mi ni trošak nije bio preveliki, i to svima preporučujem.

Nisam ostavljao kola ali sam svraćao da vidim kako izgleda. I nije mi ulivalo poverenje. Radi se o velikom ograđenom prostoru sa svega 2-3 parkirana automobila, onako u rumumunskom socijalističkom imidžu. Vremešni zaposleni radnik nije znao ni reči engleskog i rukama mi je pokazivao cenovnik i dasku na kojoj su okačeni ključevi parkiranih automobila. Sa druge strane aerodromski parkig je odlično rešenje, sigurno, osvetljeno, čuvano i na 50 m od aerodromske zgrade. Do sada sam uvek uspevao da nađem partnere za podelu troškova na ovom forumu, tako da mi ni trošak nije bio preveliki, i to svima preporučujem.

OK sad si me zabrinuo :(

Kako funkcionise ta podela troskova? Neko kupi mesecnu kartu a drugi koji parkiraju tokom preostalih dana mu refundiraju svoj deo? Dogovaraju se oko preuzimanja parking karte? Ne kapiram. Ja sam iz BG i letim 22.01 popodne a vracam se 30.01 tokom noci. Kako se uklopiti oko podele troskova??

I kako se uopste kupuje mesecna karta? On-line ili na samom aerodromskoom parkingu kao i obicne regularne karte? Proosli put (pre oko godinu dana) kada sam leteo iz Temisvara cena na P2 nije bila toliko visoka pa sam sa svojim saputnicima izdelio tu nedeljnu kartu ali sada mi je ovo bas preskupo...Hajde javite se ako ima zainteresovanih i objasnite kako ide kupovina i podela...

Kako funkcionise ta podela troskova? Neko kupi mesecnu kartu a drugi koji parkiraju tokom preostalih dana mu refundiraju svoj deo? Dogovaraju se oko preuzimanja parking karte? Ne kapiram. Ja sam iz BG i letim 22.01 popodne a vracam se 30.01 tokom noci. Kako se uklopiti oko podele troskova??

I kako se uopste kupuje mesecna karta? On-line ili na samom aerodromskoom parkingu kao i obicne regularne karte? Proosli put (pre oko godinu dana) kada sam leteo iz Temisvara cena na P2 nije bila toliko visoka pa sam sa svojim saputnicima izdelio tu nedeljnu kartu ali sada mi je ovo bas preskupo...Hajde javite se ako ima zainteresovanih i objasnite kako ide kupovina i podela...

Sve si ukapirao!!!! I sve si dobro uradio. Napisao si ovde svoj plan, kada bude bilo zainteresovanih, javiće ti se i sve će te se dogovoriti :spot: Ovih dana moj drug kupuje karte za februar, pa možeš da računaš na to.

Mesečnu kartu kupuješ na istom šalteru, samo se izjasniš za koji period kupuješ.

Edited by du-ki

Da li imate neke info oko mesečne karte za februar?
Meni bi trebala od 12-17. februara pa ako ima neka opcija za podelu troškova tu sam. 

Naravno, raspoložen sam za sve druge opcije ako postoje. 

Pozz

On 21.12.2015. at 11:02 PM, bloodymir said:

Pozdrav,

ja takodje u istim terminima putujem.

Zainteresovan sam za podelu troskova i zajednicki odlazak.

Marko

:) Pao je dogovor !!!

Obzirom da se nas nekoliko javilo sa potrebom da delimo parking kartu na temišvarskom aerodromu, dogovorili smo se da će šestomesečnu kartu kupiti byoodiymir, i da će je po povratku sa puta 30.01. predati meni jer sam ja za sada poslednji u nizu.

Dakle, karta će biti kod mene i ako neko planira putovanje do 21.jula može se javiti pp.

Meni je potrebna parking kartica od 15.02.16-22.02.16. Kome mogu da se obratim oko preuzimanja ako bude slobodna?

Meni je potrebna parking kartica od 15.02.16-22.02.16. Kome mogu da se obratim oko preuzimanja ako bude slobodna?

Obrati se du-kiu posle 30. januara. Ja kupujem u petak sestomesecnu kartu i po povratku je ostavljam kod du-kia koji ce dalje da je predaje kada kome treba.

Usput, narode, kako funkcioniše ta podela troškova?

Osoba A kupi šestomesečnu kartu po npr. 100€. Onda je preda osobi B koja mu nadoknadi... koliko? 50€? Onda se pojavi osoba C... Kako se to deli na ravne časti? Ili se ne deli?

Pozdrav svima, tek sam se registrovao, super je forum. Supruga i ja imamo let iz Temisvara 19.04.2016. a povratak je 28.04.2016. Zainteresovani smo za deljenje troskova za parking karticu. Bilo bi super kada bismo uspeli da se organizujemo sa nekim od vas. Neka mi se javi ko ima karticu oko detalja.  Hvala unapred. 

Ovde svi samo o kartici za parking pricaju.....Da li je neko isao skoro do Temisvara vozom/busom...koliko izadje prevoz u tom slucaju do aerodroma? I koje su opcije (bez auta). Za Geu znam.

jel iso netko sa Triosol kombijem? temisvar mi je blizi,jeftiniji,a nikako da se ustudim jer bì morala krenit u nocnim satima..

On 7.2.2016. at 0:57 PM, nova putnica said:

Ovde svi samo o kartici za parking pricaju.....Da li je neko isao skoro do Temisvara vozom/busom...koliko izadje prevoz u tom slucaju do aerodroma? I koje su opcije (bez auta). Za Geu znam.

ja sam isao vozom...imas svako jutro voz sa beogradske stanice dunav, dole ispod 29. novembra,krece u 7.25 i stize u vrsac negde oko 9.15-9.20,kasni obicno samo par minuta...i onda se vata voz vrsac- temisvar,krece malo posle 10, takodje se relativno kratko putuje, i oko 12- pola 1 si vec u temisvaru...cena za prvi voz je 320-350 din, tako nesto, a za drugi 4 evra...sa zeleznicke stanice u temisvaru imas gradski bus koji vozi do aerodroma, karta je oko pola evra...sve zajedno ispadne oko 7,5 evra...

meni je super kombinacija jer zivim blizu stanice, i put me ispadne vremenski maltene iste duzine kao kad se putuje sa ovim kombi prevoznicima.. jer dok oni pokupe sve ljude, narocito ako tebe kupe medju prvima, prodje dosta vremena..a pogotovu sto ti uvek jave da se pripremis jedno sat-sat i po ranije, nego sto te stvarno pokupe heheh...a ovako spavam mirno, znam tacno kad krece voz, i to je to...

a cena je 3 i po puta niza...i ako imas neki popodnevni avion, imas i malo vremena da izblejis po temisvaru, lep je...ima i neki popodnevni voz, ista kombinacija, al ne znam kad krece, stize se nesto kasno popodne- predvece u temisvar...

ako zivis u centru bga, pogotovu palilula-dorcol, ovo je najbolja i najjeftinija opcija....i naravno, ako ti avion ne leti ujutru hehhe