Posted April 29, 2018 To zvuci super, sto je sve automatizovano. Uvek imam tremu kad treba nesto u Rumuniji obaviti, tesko se sporazumeti, pre nadjem nekog ko zna srpski nego engleski. Koliko evra za taj period? Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 29, 2018 da, zato nam i služi ovaj forum da dobijemo nove ideje za putovanja, da čujemo savete, da se umrežimo i ušedimo ako je moguće :):):) hajde piši mi na pp za konkretan dogovor Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 7, 2018 Nadam se da Rumunija nije kao što je nekad bila Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 9, 2018 On 4/18/2018 at 10:02 AM, nvic said: Zdravo, poslao sam ti PM, trebala bi mi kartica od 19-26 apr, pa ako mozemo do veceras nekako da se org... Hvala, pozz Samo da iskoristim priliku i da se zahvalim Du-ki-u za parking karticu. Sve je proslo bez problema, a Du-ki cak i stanuje u blizini pancevca tako da je fakticki i usput na putu za Temisvar. Moja topla preporuka da ga kontaktira svako kome treba parking kartica. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted June 13, 2018 pozdrav, forumasi! pisem u poslednjem trenutku jer je ovo jedina preostala opcija. Da li neko slucajno ide danas iz Temisvara za Beograd, ili bilo gde za Srbiju? U poslednjem trenutku mi je iskrslo putovanje i letim iz Treviza za Temisvar, slecem po rumunskom u 16:40 a Gea tours ima polazak tek u 1 posle ponoci. Pokusala sam da zovem ostale agencije koje nude prevoz za Temisvar ali niko nema polazak popodne. Bila bih spremna da platim naravno. Pozdrav i hvala na svim korisnim informacijama koje delite ovde Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted June 25, 2018 (edited) Pozdrav du-ki! Da li je parking karta mozda slobodna od 2. do 16. jula? Edited June 25, 2018 by NinaIgor Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted June 26, 2018 jeste, pisacu ti na pp!!! Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted September 7, 2018 Zdravo, moji prijatelji putuju sa temišvarskog aerodroma 5-8. okt pa su kao "stručnjaka" zamolili da proverim ima li neko pre paid kartu koja je slobodna u tom periodu? Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted September 19, 2018 Pozdrav svima, da li neko ima parking karticu za Temisvarski aerodrom, potrebna mi je od 30. oktobra do 6. novembra? Ukoliko nema, a ima neko zainteresovan da se djoramo tj sto vise nas, neka se javi pa da vidimo dal mozemo da se ukombinujemo Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted September 20, 2018 kao što sam gore napisao, moji prijatelji putuju 5-8 okt Da li imaš neki predlog?? Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted September 24, 2018 Ćao svima, vozi li neko u četvrtak 27.09. ujutro za Temišvar? Hteo bih da podelimo prevoz. Nema nikoga na blablacar-u, a i ovi kombi-prevozi su mi nesigurni. Imam let u 16.30 po rumunskom vremenu. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted September 29, 2018 @du-ki pisem ti na P.M tek sad vidim odgovor, ne znam kako mi nije stigla notifikacija sa teme a uvek mi stigne :/ Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 3, 2018 Dogovor je pao. Opet ćemo imati kartu za parkiranje na samom terminalu aerodroma u Temišvaru. Kupiće je moji prijatelji 05. oktobra i važiće 6 meseci do 05. aprila 2019. Javite se na pp radi dogovora ako nekome bude trebala. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 8, 2018 Da li neko ide za Temišvar iz Beograda ili Novog Sada u novembru. Konkretno, moja devojka i ja idemo na let 9. novembra koji je u pola 11 uveče, i vraćamo se 13. novembra u 4 sata poslepodne. Spremni smo naravno da platimo za prevoz :) Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 9, 2018 14 hours ago, Dimitrije said: Da li neko ide za Temišvar iz Beograda ili Novog Sada u novembru. Konkretno, moja devojka i ja idemo na let 9. novembra koji je u pola 11 uveče, i vraćamo se 13. novembra u 4 sata poslepodne. Spremni smo naravno da platimo za prevoz Vidim da se maximalno koristi predstojeci praznik i da se leti za Milano Nazalost auto mi je pun,ide nas 4,tako da vam ne mogu izaci u susret ali ako nista drugo bicemo bar zajedno na letu Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted November 3, 2018 Ide li neko 29.11. u Temišvar, na jutarnji let za Milano? Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted November 20, 2018 On 6/13/2018 at 12:46 PM, clove.ivana said: pozdrav, forumasi! pisem u poslednjem trenutku jer je ovo jedina preostala opcija. Da li neko slucajno ide danas iz Temisvara za Beograd, ili bilo gde za Srbiju? U poslednjem trenutku mi je iskrslo putovanje i letim iz Treviza za Temisvar, slecem po rumunskom u 16:40 a Gea tours ima polazak tek u 1 posle ponoci. Pokusala sam da zovem ostale agencije koje nude prevoz za Temisvar ali niko nema polazak popodne. Bila bih spremna da platim naravno. Pozdrav i hvala na svim korisnim informacijama koje delite ovde On 11/3/2018 at 10:24 AM, golosina said: Ide li neko 29.11. u Temišvar, na jutarnji let za Milano? Vec dva dana se mucim sa tehnikalijama na forumu ( nije do njega, do mene je)...prijavi, odjavi,upisi, ispisi, potvrdi....uspeh nekako (nadam se)...Uglavnom,ovo sa parkiranjem na aerodromu u Temisvaru mi je interesantno ( a i potrebno sredinom decembra) ali i pomalo nejasno...ima li neko strpljenja da mi objasni i pomogne. Hvala Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted November 21, 2018 Dobrodošao na forum mionica, Zato smo se ovde i okupili da razmenimo iskustva sa putovanja i pomognemo jedan drugome barem sa idejama. Zbog neverovatno skupe usluge parkiranja na temišvarskom aerodromu,ovde se dogovaramao kako da jeftinije prođemo. Otuda ideja da onaj ko kupi pretpatnu kartu, ovde to objavi pa da zainteresovani putnici mogu koristiti uz podelu troškova. Tako ja imam jednu koja važi za T2 na temišvarskom aerodromu do 05. aprila 2019. Koristi se vrlo jednostavno jer se njome otvara rampa pri ulasku i izlasku sa aerodroma. Ne mora se nikome posebno javljati pa to znatno ubrzava ceo proces. Dakle samo se parkraš na oko 200 m od terminala i pravac na gejt. Isto tako u povratku, odmah po izlasku ideš do auta i dalje na put. Parking je veliki, obezbeđen je i siguran. Radi 0-24 svakog dana. Alternativa je privatni TERA PARK na oko 2-3 km pre aerodroma. Odande te njihovo osoblje vozi na terminal i nazad po povratku. Nisam ga koristio ali vidim da i on napreduje. Toliko od mene. Ako te interesuje više informacija piši na pp. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted November 21, 2018 20 hours ago, mionica said: Vec dva dana se mucim sa tehnikalijama na forumu ( nije do njega, do mene je)...prijavi, odjavi,upisi, ispisi, potvrdi....uspeh nekako (nadam se)...Uglavnom,ovo sa parkiranjem na aerodromu u Temisvaru mi je interesantno ( a i potrebno sredinom decembra) ali i pomalo nejasno...ima li neko strpljenja da mi objasni i pomogne. Hvala 1 hour ago, du-ki said: Dobrodošao na forum mionica, Zato smo se ovde i okupili da razmenimo iskustva sa putovanja i pomognemo jedan drugome barem sa idejama. Zbog neverovatno skupe usluge parkiranja na temišvarskom aerodromu,ovde se dogovaramao kako da jeftinije prođemo. Otuda ideja da onaj ko kupi pretpatnu kartu, ovde to objavi pa da zainteresovani putnici mogu koristiti uz podelu troškova. Tako ja imam jednu koja važi za T2 na temišvarskom aerodromu do 05. aprila 2019. Koristi se vrlo jednostavno jer se njome otvara rampa pri ulasku i izlasku sa aerodroma. Ne mora se nikome posebno javljati pa to znatno ubrzava ceo proces. Dakle samo se parkraš na oko 200 m od terminala i pravac na gejt. Isto tako u povratku, odmah po izlasku ideš do auta i dalje na put. Parking je veliki, obezbeđen je i siguran. Radi 0-24 svakog dana. Alternativa je privatni TERA PARK na oko 2-3 km pre aerodroma. Odande te njihovo osoblje vozi na terminal i nazad po povratku. Nisam ga koristio ali vidim da i on napreduje. Toliko od mene. Ako te interesuje više informacija piši na pp. ''Mionica'', dobro dosao na forum. Ako ti nickname ima veze sa mestom Mionica onda smo komsije jer sa ja Valjevac Salu na stranu, obavezno poslusaj preporuke naseg clana ''Du-ki''-ja. Ja sam koristio parking karticu na aerodromu i stvarno je sve super proslo. Auto ti stoji na obezbedjenom mestu i vrlo blizu terminala. I Tera park je super opcija jer je blizu a i profi su. Njihove usluge sam koristio vec par puta. Ali ako ostajes preko 2-3 dana onda ti se isplati da uzmes parking karticu jer je cena slicna a opet te auto ceka na parkingu. Ne moras se cimati da zoves ljude iz Tera park-a da si sleteo i da dolaze po tebe. Takodje zelim da pohvalim naseg clana "Du-ki''-ja na svim ovim informacijama vezanim za Temisvar i parkiranje oko aerodroma. Svima nama je lakse da koristimo usluge parkiranja kada imamo parking karticu kupljenu unapred. Toliko od mene. Pozz Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted December 24, 2018 Cao svima! Da li neko zna koja je najbolja opcija za ostavljanje prtljaga u Temisvaru na par sati? Koliko sam uspela da vidim na aerodromu ne postoji ta opcija. Ostavili bismo kofere negde da mozemo ceo dan da setamo po Temisvaru i tek kasnije uvece imamo let za Bukurest. Nije bas prakticno vucarati prtljag ceo dan sa sobom po gradu... Hvala Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted January 8, 2019 (edited) PRIVATNI PARKING AERODROM TEMISVAR SIGURNO I POUDZAN! Preveo sam vaše postove sa googleom tako da mi je žao za bilo kakve greške. Počeo sam privatni parking 1 km od aerodroma prošle godine. Transfer je besplatan do aerodroma, a cene se kreću od 10 € dnevno do 30 € nedeljno. Takođe vršimo privatne transfere u Budimpeštu i Beograd sa fleksibilnim rasporedom. Dostupni smo 24 sata. Donosimo vam 2 minuta do aerodroma i Kada se vratite, sačekat ćemo vas na izlazu. WEBSITE: bestpark.ro call centar (engleski) +40 765 016 845 +40 741 209 906 Edited January 8, 2019 by Monica Bestpark Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted January 22, 2019 Pozdrav @du-ki, Oktobra 2017-te smo dečko i ja uzimali tvoju karticu za parking kada smo putovali iz Temišvara za Berlin i bili smo prezadovoljni organizacijom i saradnjom o čemu sam i pisala na forumu po povratku. Sada bismo da obnovimo saradnju. ☺️ Tačnije, putovali bismo 12.-19.02. iz Temišvara pa nas interesuje da li je kartica slobodna. Znamo da su to trenutno hot dates ali se nadamo da nas ipak čeka. 😃 Hvala unapred i puno pozdrava, Ivana Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 18, 2019 Dobar dan Duki, Htela sam samo da proverim da li je parking kartica za Temisvar mozda slobodna od 21/28. februara? Pozdrav, Ljiljana Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 19, 2019 Pozdrav svima, zanima me da li neko ima slobodnu parking kartu za Temisvar u periodu 10.-14.04.2019? Unapred zahvalan Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 21, 2019 On 2/19/2019 at 9:41 PM, Milutin2108 said: Pozdrav svima, zanima me da li neko ima slobodnu parking kartu za Temisvar u periodu 10.-14.04.2019? Unapred zahvalan Cao Milutine. Obrati se korisniku Du-ki. Ja sam od njega pre 2 nedelje uzimao karticu za P2 na 7 dana. On ima 6to mesecnu i traje valjda do kraja aprila ili kraja maja, nisam siguran. Javi mu se na vreme da neko drugi ne zauzme jer idu ti praznici Uskrs/1.maj pa ne znam kakva ce biti raspolozivost te kartice. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites