Posted April 5, 2010 Uplati, naručio sam 5 komada više, za svaki slučaj Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 5, 2010 Uplati, naručio sam 5 komada više, za svaki slučaj znaci mogu i ja da porucim jos jednu? uplatio bih koliko odma' (online) samo mi reci da li moze i ako moze da li jos uvek ostaje iznos od 120din? Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 5, 2010 Hvala,uplacujem odmah sutra ujutru. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 5, 2010 znaci mogu i ja da porucim jos jednu? uplatio bih koliko odma' (online) samo mi reci da li moze i ako moze da li jos uvek ostaje iznos od 120din? Okej. Da, isti iznos za ovu turu... Dok traju zalihe Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 6, 2010 uplatio sam prisivaljku. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 6, 2010 Poslato svima, osim onima koji su u NS - oni nek mi se jave na pm pa ćemo se naći. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 6, 2010 Poslato svima, osim onima koji su u NS - oni nek mi se jave na pm pa ćemo se naći. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 7, 2010 Poslato svima, osim onima koji su u NS - oni nek mi se jave na pm pa ćemo se naći. Javljam se Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 8, 2010 stigla koverta odlicno izgleda koliko odmah krecem da je prisijem Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 8, 2010 Jel ima jos tih viskova? I ja sam zainteresiran! Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 8, 2010 Aj uplati pa javi ovde. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 9, 2010 Uplatio! U Intezi sam izvrsio uplatu. Malo su me iznenadili sa provizijom - na 120dinara uzeli mi jos 40!? Da li su i iskustva drugih narucilaca takva ili su mene malo zavrnuli? Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 9, 2010 U Intezi uvek naplaćuju 40 dinara provizije, bez obzira na iznos. Sledeći put idi u poštu. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 9, 2010 Vala hocu, eh da mi je bilo ove pameti! Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 9, 2010 Aj pošalji mi privatnu poruku sa adresom na koju da šaljem. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 12, 2010 Stigla koverta,hvala Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 12, 2010 Jel jos cuvas one 2 sto sam narucio iz prosle ture? Da pokupim ja to vec jednom. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 19, 2010 Ako je kojim slučajem ostala još neka voleo bih da je imam, tako da mi pošalji upute u pvt Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 20, 2010 Jok, nema više, sve otišlo. Mogu vam reći da ste me sa ovim "zakasnelim" porudžbinama, kada sam već bio zaključio spisak, gomilu puta prošetali do pošte, što se pokazalo kao rupa u ovom načinu distribucije, jer mene strahovito mrzi da svaki čas idem u poštu i šaljem po jednu-dve prišivaljke, pa se onda neko dan kasnije seti da bi i on hteo, pa ja opet u poštu, pa tri dana kasnije još neko poželi prišivaljku, pa opet trči u poštu... Ne mogu više očima da vidim poštu, moraćemo da smislimo neki bolji sistem. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 20, 2010 Ne mogu više očima da vidim poštu, moraćemo da smislimo neki bolji sistem. Mozes da saljes nekom kurirskom sluzbom koja radi isporuku od vrata do vrata. Naravno, ovako se cena povecava za 150-200 dinara, a iskreno, meni bi i ovo bilo cimanje . Treba ih nazvati, sacekati i slicno sto je opet iritantno. Najbolje je da se utvrdi datum na svakih mesec ili dva kada se salju prisiljavke pa ko ne uplati ceka naredan termin. Kako je vecina nas zaboravna mozemo se u ovoj temi podsetiti na termin isporuke. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 20, 2010 E ybga... U svakom slučaju, kada budeš radio sledeću seriju, samo mi šibni pvt ili objavi ovde (mada pvt nama "Zakasnelima" je bolja opcija, da ne zakasnimo opet) Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted July 17, 2010 Jok, nema više, sve otišlo. Mogu vam reći da ste me sa ovim "zakasnelim" porudžbinama, kada sam već bio zaključio spisak, gomilu puta prošetali do pošte, što se pokazalo kao rupa u ovom načinu distribucije, jer mene strahovito mrzi da svaki čas idem u poštu i šaljem po jednu-dve prišivaljke, pa se onda neko dan kasnije seti da bi i on hteo, pa ja opet u poštu, pa tri dana kasnije još neko poželi prišivaljku, pa opet trči u poštu... Ne mogu više očima da vidim poštu, moraćemo da smislimo neki bolji sistem. Imam ja predlog za one iz NS-a,a to je da ostavis promerak/semu u radnji gde pravis prisivaljke,a nama das adresu i ime radnje na Telepu,pa ko hoce lepo ode i naruci za sebe...Ovo funkcionise kod nas na faksu... Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 22, 2010 Šetamo Kika i ja kroz Guču, zagledamo štandove - kad na jednom KPS prišivaljka! Prodaje se za 500 dinara! Prilažem i sliku kao dokaz: https://www.klubputnika.org/tmp/prisivaljka.jpg Firma kod koje smo ih izradili prodaje, ali samo jedan primerak imaju, prodaju kao unikat Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites