Followers 0

KPS prišivaljka konačno spremna

207 posts in this topic

Uplati, naručio sam 5 komada više, za svaki slučaj :)

znaci mogu i ja da porucim jos jednu? :) uplatio bih koliko odma' (online) samo mi reci da li moze i ako moze da li jos uvek ostaje iznos od 120din? :)

znaci mogu i ja da porucim jos jednu? uplatio bih koliko odma' (online) samo mi reci da li moze i ako moze da li jos uvek ostaje iznos od 120din?

Okej. Da, isti iznos za ovu turu... Dok traju zalihe :)

Poslato svima, osim onima koji su u NS - oni nek mi se jave na pm pa ćemo se naći.

Poslato svima, osim onima koji su u NS - oni nek mi se jave na pm pa ćemo se naći.

klanj::

Javljam se  ;D

Uplatio! :) U Intezi sam izvrsio uplatu. Malo su me iznenadili sa provizijom - na 120dinara uzeli mi jos 40!? Da li su i iskustva drugih narucilaca takva ili su mene malo zavrnuli? :cry22:

U Intezi uvek naplaćuju 40 dinara provizije, bez obzira na iznos. Sledeći put idi u poštu. :)

Jel jos cuvas one 2 sto sam narucio iz prosle ture? Da pokupim ja to vec jednom.

Ako je kojim slučajem ostala još neka ;) voleo bih da je imam, tako da mi pošalji upute u pvt :D

Jok, nema više, sve otišlo. Mogu vam reći da ste me sa ovim "zakasnelim" porudžbinama, kada sam već bio zaključio spisak, gomilu puta prošetali do pošte, što se pokazalo kao rupa u ovom načinu distribucije, jer mene strahovito mrzi da svaki čas idem u poštu i šaljem po jednu-dve prišivaljke, pa se onda neko dan kasnije seti da bi i on hteo, pa ja opet u poštu, pa tri dana kasnije još neko poželi prišivaljku, pa opet trči u poštu... Ne mogu više očima da vidim poštu, moraćemo da smislimo neki bolji sistem.

Ne mogu više očima da vidim poštu, moraćemo da smislimo neki bolji sistem.

Mozes da saljes nekom kurirskom sluzbom koja radi isporuku od vrata do vrata. Naravno, ovako se cena povecava za 150-200 dinara, a iskreno, meni bi i ovo bilo cimanje :). Treba ih nazvati, sacekati i slicno sto je opet iritantno. Najbolje je da se utvrdi datum na svakih mesec ili dva kada se salju prisiljavke pa ko ne uplati ceka naredan termin. Kako je vecina nas zaboravna :) mozemo se u ovoj temi podsetiti na termin isporuke.

E ybga... U svakom slučaju, kada budeš radio sledeću seriju, samo mi šibni pvt ;) ili objavi ovde ;) (mada pvt nama "Zakasnelima" je bolja opcija, da ne zakasnimo opet)

Jok, nema više, sve otišlo. Mogu vam reći da ste me sa ovim "zakasnelim" porudžbinama, kada sam već bio zaključio spisak, gomilu puta prošetali do pošte, što se pokazalo kao rupa u ovom načinu distribucije, jer mene strahovito mrzi da svaki čas idem u poštu i šaljem po jednu-dve prišivaljke, pa se onda neko dan kasnije seti da bi i on hteo, pa ja opet u poštu, pa tri dana kasnije još neko poželi prišivaljku, pa opet trči u poštu... Ne mogu više očima da vidim poštu, moraćemo da smislimo neki bolji sistem.

Imam ja predlog za one iz NS-a,a to je da ostavis promerak/semu u radnji gde pravis prisivaljke,a nama das adresu i ime radnje na Telepu,pa ko hoce lepo ode i naruci za sebe...Ovo funkcionise kod nas na faksu...