September 24, 200915 yr Da ne kocim mnogo ovu zanimljivu igru, jezero se nalazi negde na prirodnoj granici rasinskog i toplickog kraja. Mislim da je sada lako.
September 24, 200915 yr Ajd' da lupim: Vlasinsko jezero. Mada mislim da ste malo preterali. Sad ja, kao, ufotkam moju bastu pa onda sta je ovo...
September 24, 200915 yr Nije Vlasina. Mada, u pravu si za to da sam malo preterao. Na fotografiji ne postoji nijedan detalj koji bi ukazivao o cemu bi moglo da se radi. Hajde da jos jednom neko proba, pa ako nista, reci cu o cemu se radi i da nastavimo dalje.
September 24, 200915 yr I mora da je manje nego Knicko? Na tu stranu jedino na Moravi nesto,jel tako. Mozda Bovansko jezero ili eventualno Celije?
September 24, 200915 yr Evo zadatka http://i518.photobucket.com/albums/u343/Bojovic_Ivan/IMG_3177.jpg
September 24, 200915 yr Evo jedna podzemna. Pogodite u kom je gradu. http://img508.imageshack.us/img508/2236/picture499.jpg
September 24, 200915 yr Jok, nije na ostrvu ...,a i rekoh podzemna. Ako dolazite u ovaj grad autobusom i sidjete na odgovarajucoj stanici vrlo je verovatno da cete proci kroz ovaj neverovatno pust prolaz. Nema automata, nema prodavnica, nema ljudi, ...cak ni grafita! sto je za ne poverovati kada je u pitanju ovaj grad.
September 25, 200915 yr Jok, nije na ostrvu ...,a i rekoh podzemna. Ako dolazite u ovaj grad autobusom i sidjete na odgovarajucoj stanici vrlo je verovatno da cete proci kroz ovaj neverovatno pust prolaz. Nema automata, nema prodavnica, nema ljudi, ...cak ni grafita! sto je za ne poverovati kada je u pitanju ovaj grad. berlin?
September 25, 200915 yr Bravo Golosina, u pitanju je Berlin. Podzemni prolaz kod autobuskog terminala Zob am Funkturm. Tu staju i Orangeways i Student agency.
September 26, 200915 yr nije evropa, nije australija, nije severna amerika. pomoci cu jos, samo prvo recite na sta vam lici
September 26, 200915 yr kad sam gledao slike na google earthu, par sam nasao takvih u Cileu... dakle, Juzna Amerika? ali ovo je ipak dosta lepse.