October 21, 201113 yr @duda - možda Durmitor, ili neko mesto u Crnoj Gori, ali ajde prvo da rešimo freethe-ija. Da nije možda u Italiji?
October 21, 201113 yr Nije Italija. Evo pocecu da dajem pomoc: Ovo je slikano sa mesta do koga vodi zicara!
October 21, 201113 yr Lici da je slikano sa Glave secera, Rio, ali po mnogo gadnom vremenu A na slici bi trebalo da je deo grada koji se zove Urca, ako se ne varam.
October 21, 201113 yr Znao sam da ce Dragance da da tacan odgovor u potpunosti, jer sam video po forumu da je mnooogo komentarisao temu Brazil i sl!!! Bravo Dragance .gif' alt='::'>
October 21, 201113 yr Pa, zivim u Brazilu, na 200km od Rija Ali, nisam bas detaljno zagledao sliku, a sa tim kisnim vremenom si dobro zamaskirao jedno tako lepo mesto Tek kad si dao pomoc broj 2, nije bilo dileme! Ajde, dok ja ne smislim pitanje, odgovarajte na dudino, iako se protivpravno ukljucila
October 21, 201113 yr Pa, zivim u Brazilu, na 200km od Rija Ali, nisam bas detaljno zagledao sliku, a sa tim kisnim vremenom si dobro zamaskirao jedno tako lepo mesto Tek kad si dao pomoc broj 2, nije bilo dileme! Ajde, dok ja ne smislim pitanje, odgovarajte na dudino, iako se protivpravno ukljucila Ja se iskreno izvinjavam , mogu povuci svoje slike jer nisam znala za pravila igre. Cisto sam njih stavila jer sam naisla na jednu nedodjiju i napravila te slike. Ni sanjala nisam da tamo postoji tako prelepa priroda. Nece mi se ponoviti brzopletost, zivota mi.
April 15, 201213 yr Po zgradi sa leve strane i potpisu na slici u donjem desnom uglu, rekao bih da je Nemačka u pitanju?
April 15, 201213 yr Po zgradi sa leve strane i potpisu na slici u donjem desnom uglu, rekao bih da je Nemačka u pitanju? Nije.
January 24, 201312 yr S obzirom da je igra zamrla, hajde da probamo malo da je razmrdamo. Dakle, gde je ovo:
January 24, 201312 yr Dudine slike su nestale pa da oživim: Kanfrank na Pirinejima. http://goo.gl/maps/p0N2M Varao sam, naravno...
January 24, 201312 yr Svaka čast! Nisam mislio da će neko tako brzo prepoznati Najrobi sa ovih fotki. @berzas, ti postavljaš sledeći zadatak