March 28, 201510 yr Ne verujem da bi svima bilo lako Koliko ljudi uopšte zna da u jednom vojvođanskom gradiću postoji ovolika katedrala?
March 28, 201510 yr Nisam ni ja znao, dok nisam krenuo da trazim. Al sam iskopao. Po ovim nocnim sijalicama sam nekako imao osecaj da je kod nas. I onda samo google. Od izvora dva putica,vode na dve strane...
March 29, 201510 yr Nije. Vazdusnom linijom mozda je Bosna na nekih 4-5 kilometra. Tabla u pozadini otkriva dosta toga, samo zumirajte.
April 2, 201510 yr Nije valjda toliko tesko? Ili ste zaboravili na temu. Evo pomoc. U podnozju je mesto odakle krece jedna regata. A ovo nije u podnozju.
April 2, 201510 yr Mitrovac na Tari? Samo tamo postoje žute table za putokaze Jeste, Mitrova cesma na Mitrovcu na Tari. A ja ocekivao da ce odmah odati drvena tabla .
April 16, 201510 yr Sorry što ste čekali (ako ste ) i hvala severcu na podsećanju. Evo i jedne fotke sa skorašćnjeg izletaU reci se mogu videti velike žute ribe
April 16, 201510 yr Vojvodina nije, pretpostavljam. Da nije jug Srbije, al ne mislim juzno od Vojvodine, vec jug, al nije ni Kosovo.
April 16, 201510 yr Vojvodina nije, pretpostavljam. Da nije jug Srbije, al ne mislim juzno od Vojvodine, vec jug, al nije ni Kosovo. Nije Vojvodina dok za drugu rečenicu ne znam šta bih rekao. Kakvo pitanje - takav odgovor
April 16, 201510 yr Da vidimo: u reci i oko nje nema nijedne plastične flaše, najlon kese, čak ni papira. Dakle, ili nije Srbija uopšte, ili je radio fotošop...
April 17, 201510 yr Врњачка Бања? Или Сокобања?Noup Da vidimo: u reci i oko nje nema nijedne plastične flaše, najlon kese, čak ni papira. Dakle, ili nije Srbija uopšte, ili je radio fotošop... Jeste Srbija i to BEZ fotošopa Izgleda da smo fin neki narod ili su žute ribetine pojele sve Nažalost, finoću lokalne/republikčke uprave opovrgava činjenica da je 30-ak kilometara severno od mesta sa slike deponija i to tik uz jednu drugu prelepu reku
April 17, 201510 yr Te žute ribe su potočne pastrmke, je l'? To je ova, mislim da se vodi kao australijska pastrmka:Uzgredno, iste ribe sam primetio u Basilica Cistern te ne morate ići čak do Istanbula da ih vidite, već to možete učiniti i na jednom mestu u Srbiji - samo kojem?